Kesinlikle genetik( Stepper bende de var ama bir kenarda duruyor :) Sonuç alana kadar sıkılıp bırakmıştım.
Bir ara 36 beden kotun içine girebiliyordum. Demek ki olmaz diye bir şey yok. Azimle devam etmek lazım. Bir de beslenmeye dikkat etmek tabi.
Ama onu yapamıyorum tatlı konusunda durduramıyorum kendimi
canım tatlı ihtiyacını meyve ya da tarçınla giderebilirsin.çubuk tarçını cezveye koyup kaynat,bardağın içine 1-2 kaşık bal koy üstüne kaynattığın tarçınlı suyu dök.ben de tatlı konusunda kendimi engelleyemeyenlerdeniminşallah faydasını görürsün
tatlı konusu olunca asla frennlıyemıyorum bır de bebek emzırıyorum doğum yapalı 3,5 ay oldu ama kılolar arttı eksılmesı yerıne steper da var ama ne zaman yapıcamı şaşırdım bebek ev iş call off çıldırcammm ama kılolarımdan sıkıldım baya
ama belım çokk kalınlaştı basanler buyudu ben yuvarlaklaştımmm
Emzirdiğin için kendini çok kasma bence. O kilolar nasıl olsa gidecek :)
İş, ev, bebek zor olur tabiama vakit bulduğun kadar sporunu yap. Stepperı da kullan. Zamanla verirsin inşallah.
Emzirdiğin için kendini çok kasma bence. O kilolar nasıl olsa gidecek :)
İş, ev, bebek zor olur tabiama vakit bulduğun kadar sporunu yap. Stepperı da kullan. Zamanla verirsin inşallah.
Sen de süpersin. Ben de callanetics'ten önce 2 ay kadar eliptik bisikletle çalıştım, ama hiç bir faydasını görmedim. Ama callana başladığımdan itibaren gözle görülür sonuçlar almaya başladım. Tek başına bu egzersizler işe yarıyor. Önemli olan devamını getirebilmek ve sabırlı olmak. Çok hızlı başlangıç yapmak ve birden bütün yaptığın sporları bırakmak değil de, tek bir egzersizle kendini de fazla yormadan azimle yola devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Tabiiki bu benim naçizane fikrim. Çünkü ben henüz 32 gündür yapıyorum egzersizleri. Benden çoook uzun zaman önce başlayan deneyimli arkadaşlarımız var. Zaten bu egzersizleri anlamak, kavramak, vücudunu tanımak bayağı bir zaman alıyor. Onun için vakit, azim, sabır...netice.
Öneri için teşekkür ederim. Meyve tatlı açlığımı bastırmıyor.
Şerbetli tatlı hiç yemem mesela ama sütlü tatlıları yiyince de 2 kişilik yiyorum yani. Bir anlamı kalmıyor sütlüymüş değilmiş :)
Tarçını denememiştim. Onu da bir deneyeyim :) ama sanmıyorum yaa tatlının yeri dolmuyor
callanetıcs egzersız vıdeosunda 19 saatlık bı calısmanın basendekı farkını analtan bı kac resım koymuslar toparlanmıs ıncelmıs sıkılasmıs gayet guzel gorunuyo yanı o resımler tam vazgecıcekten benı tekrar hevslendırıyo:) ne kadar gercek bı sonuc bılınmez tabı eger callanetıcs o sekle gelmısse o basen popo ve bacaklar bu egzersızler bı harıka sızce o vıdeodakı resımler gercek mı kızlar yanı callanetıcslemı olmustur okadar fark
callanetıcs egzersız vıdeosunda 19 saatlık bı calısmanın basendekı farkını analtan bı kac resım koymuslar toparlanmıs ıncelmıs sıkılasmıs gayet guzel gorunuyo yanı o resımler tam vazgecıcekten benı tekrar hevslendırıyo:) ne kadar gercek bı sonuc bılınmez tabı eger callanetıcs o sekle gelmısse o basen popo ve bacaklar bu egzersızler bı harıka sızce o vıdeodakı resımler gercek mı kızlar yanı callanetıcslemı olmustur okadar fark
Eğer gerçekse bu muhteşem bir şey :)
kesinlikle. sporu yapan arkadasların da resimleri vardı ama onları bulamadım 300-400 sayfalarında ama
evet gercek canım ..kimisinde 10 günde oluyor kimisinde 20 günde bünyeye göre değişiyor ama oluyor. burada resmini paylasan arkadaslar da vardı. değişimi görünce gözlerime inanamamıstım. sen yazınca arastırayım dedim belki bulurum diye şimdilik bunu buldum sadece.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?