kalas gibiymişim de haberim yokmuş
vay arkadaş bu neymiş, mahvetti beni
brasil butt lift cardio axe yaptım
jillian filan daha insaflı
callan teyzem,
eyy sütun bacaklı, zalımsın bunu bil!!
Jilli mi insaflıonda resmen anam ağlıyordu :/ yüzümde tüp patlamış gibi ,kıpkırmızı oluyordum :)
ya ben iyiki bıraktım jillianı 10 gün yaptım ama değişiklik yoktu callanetics ve kendi yaptığım hareketler sayesinde değişime baslamıstım bıraktığım gün oryantale basladım ve haftasında eridim şuan belim 63.olducallanetics üst karnıma cok yaradı galibaa oryantal aerobikte alt karnıda calıstırıyorum
slm gumushumm sitede olduğunu gördüm, ben uzun zamandır sitede yazılanları okuyorum, yeni üye oldum bu siteye, ama arkadaşım dünden beri yazıyorum, callanetics egzersizlerine bayramdan sonra başlamak istiyorum ama türkçe dublajlı indiremiyorum. yardım edersen sevinirim...Bu arada sen yapıyormusun bu egzersizleri?
bayrama kadar 3 gün dayanabilirsem günde 2 kez yapayım diyorum bakalım bugün bi deniyeyim nası hissedicem :)türkçe dublaj internetten kalkmış anladığım kadarıyla yok bende çok araştırdım bulamadım
günde 2 defa yapabilirsin ama kaslarının dinlenmesi gerek yüklenmiş oluyorsun haliyle hem çok yorulursun
önemli değildeğişiklikleri yazmanı bekleriz mesajı acemilikten değil sitede üyeliğin yeni olduğu için atamıyosun.
ya ben senin gönderdiğin özelmesajı göremiyorum şimdi. Nereden bakıcam yardımcı olurmusunuz bana
aaaa atabilirsin valla belki doğru yapıyorum sanıyorumdur ufak püf noktaları kacırıyorumdur :))
maritsa değişiklik varsa ne mutlu
linki gönderdi ark.ama ben mesajı sildim o yüzden nerden olduğunu bilmiyorum :S ama o dediğin hareketi call gibi yapcaz
özelden mesaj attım bakarsın
bayrama kadar 3 gün dayanabilirsem günde 2 kez yapayım diyorum bakalım bugün bi deniyeyim nası hissedicem :)
türkçe dublajlısı var tienencim.daha dün arkadaşım indirdi.problem yok yani gerekiyosa sanada mesaj atayım yada burdan yine link paylaşayım.
kendi adıma çook teşekkürler..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?