- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
Geçmiş olsun annenize.
[
arkadaşlar videoyu indirmeden kitaptaki hareketleri yapsak oluyormu?aynı şeyler mi acaba?benim kota biraz dolu videoları indimrek istemiyorum şimdilik,cevaplarsanız sevinirim..
teşekkür ederim,sevindim o halde bu akşam başlayacağım inşallah,ben normalde pilates yapıyorum ama bu egzersizleri deneyeceğim eğer hoşuma giderse olumlu sonuç alırsam pilates yerine bunları yapabilirim..evet canım aynı hareketler benımde kota sorunum vardı o nedenle ıs yerınden ındırıyordum ama dun ıtıbarıyle sırf burası yuzunden sınırsız yaptırdım hayatı sınırsız yasıycam 5-6 yıllık kullanıcıyım belkı daha fazla ılk kez sınırsız oldu
bu arad benideee alınn listeyee şekerler yaa kilom 63 boy 1.70
ölçülerim;
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
bacaklarr(en problemli yerlerimm)
üst bacak;54 cm (basenlerin olduğu kısım)
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm
benimde senin gibi üst bacak sorunum var şu baseni ve bacakları inceltsek şahane olucak bende başlarsam bundan umutluyumbuda olmazsa bilmiyorum yaa
6 ay düzenli spor yaptım inceldim ama bacaklar gene vardı
benım arkadasım wardı kız zayıfdı ama bıldım bılelı bacakları falan kalındı basen sorunu vardı sımdı ıncecık uzun sure spor yaptı normalde yedı yanı fast food yıyodu aksamları ama gıttı hepsı bızımde gıdıcek :Saruboceq:
melekimsi canım sorunumu giderdim dün gece indirdim çok tşk ederimm:1hug: ayy ama siz o hareketleri tam anlamıyla yapıomusunuz yaa bacalareım tir tir titredi walla he oo bara tutunup oturarark tek bacak kaldırma warya bitirdi benii yok kalkmıo benim bacak sinir oldumm spor yapmaya yapmaya iyice kazulet olmuşum heeee
kızlar ben indirdim bir baktım ,melek sağolsun altyazınında linkini göndermiş ama bunları nasıl birleştircez
birde baktım hareketlere şöyle bir, bale sopası gibi ayaklarını uzatıyor evde o hareketleri nasıl yapıyorsunz masada falanmı?
daha yeni başlıcam bir yardım ediverin :)
ama ama psiqocum :kedi: tarih koymasanız şu listeyede benide aralara biryerlere sıkıştırsanız olmazmı? kaydirigubbakcemile2
bugun startı veriyorum da kendime hihoyyyt
benım arkadasım wardı kız zayıfdı ama bıldım bılelı bacakları falan kalındı basen sorunu vardı sımdı ıncecık uzun sure spor yaptı normalde yedı yanı fast food yıyodu aksamları ama gıttı hepsı bızımde gıdıcek :Saruboceq:
benimde senin gibi üst bacak sorunum var şu baseni ve bacakları inceltsek şahane olucak bende başlarsam bundan umutluyumbuda olmazsa bilmiyorum yaa
6 ay düzenli spor yaptım inceldim ama bacaklar gene vardı