Callanetics Egzersizleri

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58 21/5
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

plasticwoman...........kilo=75 1/21
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74 8/21
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61
(8. günün sonunda belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmiş)tebrik ediyoruzzzzz

kawy................... kilo 63 boy 1.70 3/21
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
üst bacak;54 cm
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm

nemise...................boy:1.63 kilo:53
göğüs:83 cm
bel: 68 cm
kalça:95 cm
üst bacak (en kalın yeri):54 cm
alt bacak:35 cm

güzelim .............4/21 (ölçüleri bekleniyor)

CALL 21/5

psigocum:Ölçüler şöyle,göbek(göbek deliği olan yer) 85,Kalça(popo ve çevresi olan yer)102,Bacak(en kalın olan yer)60 Bel (göbek deliğinin üstü)78 Doğtu yerleri mi ölçmüşüm canım.

Bu arada kilom 70 idi,Rejimde olduğum için cuma günü bakcam tekrar kaç kiloyum.Boyum 1.69.Kızlar bu arda ben 5/21 yaptım bugün.....

2/21 :)
oldu yarın dan itibaren hem sabah hem akşam yapıcam
resmen titriyor ve yanıyorum
hiç hareket etmekten bu kadar zevk alacağımı düşünmemşitşim
mutluyum:)

slm arkadaşlar lütfen banada link msj atarmısınız birde kitab link tşk..

ben dun yapamadım kayınvalıdem amelıyatdan cıktı onun yanındaydım bugun yapıcam zaten oncekı yaptıklarımı saymadım ve yenıden baslamıstım aksam yapınca 2/21 olucam :KK66:

günaydın kızlar,

ben bir kaç ay önce başlamıştım.
psiqo, hatırlarsan.
bir hafta yaptım ve bıraktım.
yarın yeniden başlayacağım inşallah bu sefer tamamlarım.

kıslar bugünkü saatimi tamaladımm yılmak yokk yola dewam yaniii:eek: 4/21 olduuu

canım çok teşekkür ederim inan bana o kadar büyük iyili yaptınki indirdim videoları şimdi
bugun başlıyorum hemen
tekrar çok teşekkür ederim
umarım elma diyetiyle birlikte çok iyi olur
tekrar çok teşekkür ediyorum
rica ederim cnm ..önemli değilkaydirigubbakcemile3
kıslar nasıl gidiyoo
benim dün 8 oldu , artık çok zorlanmıyorum , sizin dediğiniz bacak hareketlerinde ben de çok zorlanıyodum hepsini yapamıyordum bile artık çok kolay geliyoo,bi de dün dayanamadım ölçülerime baktım :kedi: belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmişim :lepi: bakalım 21 in sonunda nolaceeekk ,
tebrik ederim darısı bize inşallah:Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
seni tebrik ederim.
devam 21 günün sonunu bizde beklioz:lepi:
ben dün kaytardım:1ninca:i
bugün de nerdeyse o potansiyeldeyim.
kızın banaaa:1no2:
ama yapcam çok yedim akşamda :nazar:
kalkıp yapıcam birazdan yaprak dökümü başlamadan yapim diom:sm_cool:

tmm canım.sanada kolay gelsin.hadi bende başlıom.bende yaprak dökümünden sora gelirim.öptüm
buarada dier kızlarrr bugün rapor vermeyenler listeden çıkarılcak haberiniz ola.
melek dün kaytarmıştın.bugün yoksun.gözümden kaçtı sanma:mad:

ayy yakalandım:kedi: evet itiraf ediyorum dün yapamadım..çünküm çok yorulmuştum..ve zaten çok yürümüştüm..bi de bacağım ağrıyodu :eek::eek: bugün yapıyorum ama birazdan yapıcam rapor geçerim komutanım affet beni:kedi: buara çok kayratdım bida olmucak örtmenim -tatlicadiarzu-
sen de az daha kaytarıyomuşsun ama iyi toparlamışsın ya aferin :roflol:

bugünkü callımı yaptım..gururla ilan ediyorum:roflol:

ah melek ahhhh:)hadi bak bu seferlik affediom seni:)2 gün ara verdin gözümden kaçmadı.
bende ıkına sıkıla gidiom.nolcak bakalım halimiz.şu işi iice bi rayına oturtsak süper olcak.
alışamadı küçük popolarımız:p

ah melek ahhhh:)hadi bak bu seferlik affediom seni:)2 gün ara verdin gözümden kaçmadı.
bende ıkına sıkıla gidiom.nolcak bakalım halimiz.şu işi iice bi rayına oturtsak süper olcak.
alışamadı küçük popolarımız:p

saol psiqomŞeniz valla ya bi alıştaramadık gitti..ama yavaş yavaş alışıcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:eek: :eek: :eek: :eek:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

sen de mi yapmadın ki acep :roflol:

bugünkü callımı okuldan gelince yapacağım şartladım kendimizemuszemus yapınca rapor veririm komutanım :1ninca:

Yeni başlayan arkadaşlara merhaba.a.s.Kızlar valla bu hareketler işe yarıyor bırakmayın.Vüvudunuz şekil alıyor.Bu arada psigo ölçülerim doğru mu alınmış.Bende dün 6/21 ytım bugün dinlenme günüm.....Hepiniz kib.

merhaba ben dün 10 . yaptım baya fark ediyo arkadaşlar eşim bile sööledi farkettiğini,belim 3, göbeğim 6 cm incelmiş kalçadan sadece 1.5 cm gitmiş,o da başta yanlış yapıyomuşum 5.den sonra farkettim kalça hareketlerini yanlış yaptığımı

merhaba ben dün 10 . yaptım baya fark ediyo arkadaşlar eşim bile sööledi farkettiğini,belim 3, göbeğim 6 cm incelmiş kalçadan sadece 1.5 cm gitmiş,o da başta yanlış yapıyomuşum 5.den sonra farkettim kalça hareketlerini yanlış yaptığımı

Nasıl yanlış yapıyor muşsun?Bu arada gözünaydın.Eşlerimiz bizden daha dikkatli bu konuda çünkü.Biz kendimizi kandırsakta onlar bizi kandırmıyor.

hosgeldın aramıza cnm . o hareketı sandalyede yapabılırsın ıstersen oturulan kısmına koy ayagını ıstersen yaslanılan kısmına hatta yerden 80 cm falan yukseklıtle olan bır masada gosterıyor ornegını o nedenle ıstedıgınde yapabılırsın ben arkalıgı ıle yapıyordum ama bacak hareketlerınden sonra cok kaldırınca kasılmalar oluyor bazen o nedenle dunkunde oturulan yerde yaptım :KK66: kaydirigubbakcemile2

tesekkur ederim cnm hosbulduk:) acıklamalar icin saol . her gun mu yapıcaz bunu?

:eek: :eek: :eek: :eek:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

:eek:klava:kısss nerlerdesin sen bi göründün sora kayboldunnnkaydirigubbakcemile

Yeni başlayan arkadaşlara merhaba.a.s.Kızlar valla bu hareketler işe yarıyor bırakmayın.Vüvudunuz şekil alıyor.Bu arada psigo ölçülerim doğru mu alınmış.Bende dün 6/21 ytım bugün dinlenme günüm.....Hepiniz kib.
canım doğru almışsın.buarada tebrik ederim seni.sakın bozma.ben istikrarlı olamıcam bu seferlik.süpersinnn:lepi:

alkisalkisalkistebrikler.çok sevindim.

kızlar pzartesi annemle kaplıcalara gidiyorum:dance:malaesef call 21 i bu seferlik tamamlayamıcam.ama sizi takip edicem sonuna kadar.tekrar birlikte başlıcaz.sakın bırakmayın.
melekkkkkk gözüm üstünde kaytarmak yokkkk:eek:klava:
zati daha 2 gün daha tepenizdeyimkötükedihüso

X