Callanetics Egzersizleri

ya kıslar bide bişi sorcam tamam bu hareketler çok zor ama çokk az deilmi? yaklaşık 40 dak. bitiyo walla hergün aynılarını yapıoz dimiiiii:eek:

ilk diye öle gelmiştirkaydirigubbakcemile3 yaptıkça insanın gözünde büyümeye başlıyo örnek misal ben:kedi: ay bu hareket de vardı dimi nezaman bitceeekk die sızlanmaya başlıyorum bi zaman sonra sırnaşık şey neyse dünkünü yapıcam demiştim bugünden onaylıyorum dün gerçekten yaptım ..bugünkünü akşama okuldan gelince yaparım :lepi:

bi başlasam belki benimkide gidecek ama nerde hep birşey çıkıyor acayip yorgunum şimdi o hareketleri kim yapıcak asıl sorun başlamak oysa bir başlasam hergün el mahkum yapıcam ama offff rejim de yapsan bazı yerleri veremiosun iç bacak basen falan spor şart ama kim yapcak:KK43:

hadi sen de katıl bizekaydirigubbakcemile5 sen yapmayınca biz kızarız sanakaydirigubbakcemile3 sen de mecburen yaparsınkaydirigubbakcemile olmaz mı kaydirigubbakcemile3 valla insan sırf topikteki diğer kızlara yapamadım dememek için kalkıp yapıyo:roflol:

kızlar bu callenetics ne oluyor tam olarak nasıl yapılıyor bende baslamak ıstıyorum

ewt 2. saatimide doldurmuş bulunmaktayım kıslarr kaydirigubbakcemile2
of diorum ama hala titriyo backlarım hareketlerde bide şu pelvismi nedirr o hareketleri yaparken dizlerim ağrıoo benim yaaa nedenkii sizdede oluyomu

kızlar bu videoları nerden buldunuz satın mı aldınız? indirdiniz mi? birisi yardım etsin ben de baslamak istiyorum ama videoları bulamadım:KK43:

ya kıslar bide bişi sorcam tamam bu hareketler çok zor ama çokk az deilmi? yaklaşık 40 dak. bitiyo walla hergün aynılarını yapıoz dimiiiii:eek:
az değil canım.21 günü tamamla süpere geçersin.süpere geçince anlarsın azmıymış çokmuymuşkaydirigubbakcemile3

evet canım aynılarını yapıyoruz benımkı 1 saat azda degıl canım zaten zorlanıyoruz :KK70: sonra dıger call gecerız
kızlar ben dunde yapamadım cok uzgunum ama kayınvalıdem hastanedeydı gec gelmıstım cok yorgundum sabahdan berı eve gıdınce uyumuşum bugunde yanına gıdıcez herhalde eger erken donersekkı gecte olsa yapıcam ama ben 1 den saymaya baslıycam...
canım geçmiş olsun.eğer ara vermen 2 günü geçtiyse baştan başlaman iyi olur.
çünkü bir gün ara verilebilir fakat 2 gün yapmazsan baştan başlıosun

ilk diye öle gelmiştirkaydirigubbakcemile3 yaptıkça insanın gözünde büyümeye başlıyo örnek misal ben:kedi: ay bu hareket de vardı dimi nezaman bitceeekk die sızlanmaya başlıyorum bi zaman sonra sırnaşık şey neyse dünkünü yapıcam demiştim bugünden onaylıyorum dün gerçekten yaptım ..bugünkünü akşama okuldan gelince yaparım :lepi:
ayyy demi kısssskaydirigubbakcemile3aynen beni tarif ettin bırak az demeyi senin dediğin gibi anaaa diom daha bu vardı demi diomdelikafaduldenmesela karın hareketlerinin bitimine kadar rahat yapıom esnemeyide yapıom
sora şu kalça hareketleri varya oraya gelince offlanmaya başlıomsırnaşık şey
hele şu yerde bacakları iki yana açıpta üstüne yatıolaryaaaasırnaşık şeykopuom orda ulan benim bacak açılmıo üstüne onlar gibi eğilmek ne mümkün say say bitmioooosırnaşık şey
hele bide pelvis yaparken ilk 10 sayıyı rahatça yapıom ikinci 10 yapıozya bak garriii ne sağa gidio popom ne sola ıkınıomkaydirigubbakcemile3
kızlar bu callenetics ne oluyor tam olarak nasıl yapılıyor bende baslamak ıstıyorum
canım callanetics bir egsersiz.call teyzemiz var.videoyu izlersen görürsün bildiğin teyzekaydirigubbakcemile3onu görünce genç kızlığımdan utanıom hatun esneksırnaşık şeyneyse call teyze 40 dk egsersiz yaptırıyor.ama tam doğru yerleri çalıştırıyor. ve 21 gün sonunda bir beden incelme sağlıyor.ben daha önce yaptım onaylı yanizemuszemus
kızlar bu videoları nerden buldunuz satın mı aldınız? indirdiniz mi? birisi yardım etsin ben de baslamak istiyorum ama videoları bulamadım:KK43:
canım satın almadık indirdik.ismini googleda arat.sendezayıfla gir.
o şekilde indirceksin

kızlar bugün tam 1 saat yürüdüm zorunlu olarak:)
anam ağladı bende spor yapcak derman kalmadı.yarın telafi etcem.
5. yi yapan varsa sölesin onun için listeyi ekliyeyim:)

ayyy demi kısssskaydirigubbakcemile3aynen beni tarif ettin bırak az demeyi senin dediğin gibi anaaa diom daha bu vardı demi diomdelikafaduldenmesela karın hareketlerinin bitimine kadar rahat yapıom esnemeyide yapıom
sora şu kalça hareketleri varya oraya gelince offlanmaya başlıomsırnaşık şey
hele şu yerde bacakları iki yana açıpta üstüne yatıolaryaaaasırnaşık şeykopuom orda ulan benim bacak açılmıo üstüne onlar gibi eğilmek ne mümkün say say bitmioooosırnaşık şey
hele bide pelvis yaparken ilk 10 sayıyı rahatça yapıom ikinci 10 yapıozya bak garriii ne sağa gidio popom ne sola ıkınıomkaydirigubbakcemile3

ay evet aynen yaa.sen de beni anlattın aynı duyguları paylaşıyorum..ve senin gibi kalça hareketlerine geçene kadar rahat sonrası ızdıraplı geçiyokaydirigubbakcemile3 zaten o pelvis hareketine sinir oluyorum yapamıyorum die heralsırnaşık şey 10 akadar dayanamıyorum valla..dizlerimde çıt çıt kütlüyo..bi call teyze kadar olamadık:roflol:

kızlar bugün tam 1 saat yürüdüm zorunlu olarak:)
anam ağladı bende spor yapcak derman kalmadı.yarın telafi etcem.
5. yi yapan varsa sölesin onun için listeyi ekliyeyim:)

ve aynen üzülerek bugün kaytardığımı ilan ediyorum..çünkü biraz hastayım ve bugün yoruldum ..erkenden yatmayı planlıyorum.. diğer kızlar siz kaytarmayın ben ve psiqo kötü örnek olmuyoruz zatensırnaşık şeysırnaşık şey

ay evet aynen yaa.sen de beni anlattın aynı duyguları paylaşıyorum..ve senin gibi kalça hareketlerine geçene kadar rahat sonrası ızdıraplı geçiyokaydirigubbakcemile3 zaten o pelvis hareketine sinir oluyorum yapamıyorum die heralsırnaşık şey 10 akadar dayanamıyorum valla..dizlerimde çıt çıt kütlüyo..bi call teyze kadar olamadık:roflol:

ve aynen üzülerek bugün kaytardığımı ilan ediyorum..çünkü biraz hastayım ve bugün yoruldum ..erkenden yatmayı planlıyorum.. diğer kızlar siz kaytarmayın ben ve psiqo kötü örnek olmuyoruz zatensırnaşık şeysırnaşık şey

ayy kız benimdeee öle çıt çıt ötüyoooookaydirigubbakcemile3
en son sandalyenin ayaklarına ayaklarımızı sıkıştırıoz ya orda gari pestilim çıkmış oluo soluk soluğa 100 den geriye melül melül sayıyomsırnaşık şey

ayyy bak sadece bugünlük aksatıozzz kızarımmmm haaaaa:eek:klava:
sende bana kızzzzzvereliniortak

Kızlar bugün bende yapamıcam grip oldum heryerim ağrıyor.İlaç içtim eğer ağrılarım geçerse gece yarısına doğru yaparım yatmadan.

hepimiz döküldük bugün desenizeeeee.
kızlar herzaman olmaz ama bilionuz sadece bi gün ara verioz yarın herkes yapıo tmm mı ciclerim

ayy kız benimdeee öle çıt çıt ötüyoooookaydirigubbakcemile3
en son sandalyenin ayaklarına ayaklarımızı sıkıştırıoz ya orda gari pestilim çıkmış oluo soluk soluğa 100 den geriye melül melül sayıyomsırnaşık şey

ayyy bak sadece bugünlük aksatıozzz kızarımmmm haaaaa:eek:klava:
sende bana kızzzzzvereliniortak

tmm sadece bugün..o da mazaretlerimiz var ..başka zaman kızarız:eek:klava: yok öyle keyfi kaytarmak sırnaşık şey
bazen call yaparken biri beni izlese amma güler diyorum yaa..call teyze kadar esnek olmadığımdan onun gibi zarif durmuyo hareketler üstümde :roflol: iyiki aynada falan görmüyorum kendimi gülmekten yapamazdımkaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün bende yapamıcam grip oldum heryerim ağrıyor.İlaç içtim eğer ağrılarım geçerse gece yarısına doğru yaparım yatmadan.

ay ben de grip mi nezle mi anlamadım tuhaf bişey oldum.. ama ilaç alıyorum ben de onunla idare ediyorum..geçmiş olsun buarada a.s.

tmm sadece bugün..o da mazaretlerimiz var ..başka zaman kızarız:eek:klava: yok öyle keyfi kaytarmak sırnaşık şey
bazen call yaparken biri beni izlese amma güler diyorum yaa..call teyze kadar esnek olmadığımdan onun gibi zarif durmuyo hareketler üstümde :roflol: iyiki aynada falan görmüyorum kendimi gülmekten yapamazdımkaydirigubbakcemile3

Evet bazen kardeşim geliyor odaya abla ne yapıyorsun sen öyle kolun bacağın kırılcak diyor.Şiştt sus valla kimse duymasın gebertirim seni diyorum çocuğa.Tabi diyorum sen erkeksin böyle derdin yok kas almış başını gidiyor bizde yağ...sırnaşık şey:roflol:

ay ben de grip mi nezle mi anlamadım tuhaf bişey oldum.. ama ilaç alıyorum ben de onunla idare ediyorum..geçmiş olsun buarada a.s.

SAĞOL şekerim sanada geçmiş olsun.

Kızlar bu arada yere oturupta kalça sıkılan hareket var ya teyzem tutunuyor bir yere iyice sıkın deyip duruyor.Onu siz neyle yapıyorsunuz?CADIARZUNereye tutunuyorsunuz?Benim işime yarıcak hareket o aslında.Sanki ben onu yapamıyorum gibi gliyor bana.

ayy bendede estetik durmuyor hareketlerrrr:roflol:hele bacağımı masanın üstüne kaldırışım var görülmesi lazım:roflol:call teyze kıkır kıkır maşallah benim gülmeye halim kalmıooo:sm_cool:

Kızlar bu arada yere oturupta kalça sıkılan hareket var ya teyzem tutunuyor bir yere iyice sıkın deyip duruyor.Onu siz neyle yapıyorsunuz?CADIARZUNereye tutunuyorsunuz?Benim işime yarıcak hareket o aslında.Sanki ben onu yapamıyorum gibi gliyor bana.

canım bahsettiğin hareket teyzenin tutunup bi bacağı önde bi bacağı arkada 100 kere yaptığı sora yine aynı bacağın yana alınarak yapılan onumu dionCADIARZU

ben onu sandalyeye tutunarak yapıyorum..bildigimiz açılıp kapanan tahta sandalyeler olur ya onun dayanma yerine tutunuyorum ..iyi denk geliyor banakaydirigubbakcemile3

canım bahsettiğin hareket teyzenin tutunup bi bacağı önde bi bacağı arkada 100 kere yaptığı sora yine aynı bacağın yana alınarak yapılan onumu dionCADIARZU

Evet canım böyle yere yatar bi pozisyonda yapıyor ya....Ben onda çok zorlanıyorum.Her yerim tutuluyor.Sandalyeler çok yüksek kalıyor bana.Boyumda 1.70 ama..Yada ben beceremedim o hareketi.

güzelim dediğin benim dediğim hareketse bende onu çalışma masama tutunup yspıom.
zaten bilgisayar çalışma masamın üstünde.
çalışma masama tutunuom kuş gibi kafamı kaldırıom sayıyıom geriye:)

X