bana neden kmse iltifat etmiyor yasevgilim aksine kilo almıssın dedi !
aynen öyle zayıf seviyormus kilolu olunca önüne gecilemezmis falan bir kadın gösterdi bana plajda hamilelikten sonra böyle olursun eğer kilo vermezsen dedi kadın nerden baksanız 85 kilo 50 küsür yasındaydi tipi :)
arkadaşlar ben de yapmak istiyorum bu sporu. ama başlıyorum sanki hiç bi hareketi doğru yapmıyorum gibi geliyor. çok istememe rağmen beceremiyorum sanki. Bana yol gösterebilecek yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum arkadaşlar ....
canım senin boyun kaç? kilon gayet iyiymiş. benim boyum 1.65 şuan kilom 59 ama 88 kiloyla doğum yaptım. o zaman bile benim eşim bana böyle bişey söyleyemedi. söyletmem. çok hassasım bu konuda
kızlar nerden indirdiniz videoları bende başlamak istiyorum ama nette kısa kısa olanları gördüm hep YARDIM :))
bu konuya yazdığım tüm mesajlar silinmiş anlamadım neden oldu? bi arkadaş sıkılaşmak için hem bu sporu yapıyordu hemde bi yağ karışı mı kullanıyordu 3 günde 4cm inceldim demiş. tarif istemiştim hatta. bu arda video linkini buldum kızlar çok sağolun
bu konuya yazdığım tüm mesajlar silinmiş anlamadım neden oldu? bi arkadaş sıkılaşmak için hem bu sporu yapıyordu hemde bi yağ karışı mı kullanıyordu 3 günde 4cm inceldim demiş. tarif istemiştim hatta. bu arda video linkini buldum kızlar çok sağolun
Bildirim yapmyi unutmusum bugun. 8/21.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?