Callanetics Egzersizleri

3 gün daha yapıp ara vericez ..bi aksilik çıkmazsa ilk defa 6 yı tamamlıcam:roflol:
birlikte yapınca daha güzel oluyor..

3 gün kaldı melekcim sabrettttkaydirigubbakcemile2
bende bugün kaytarcaktım ama topik aklıma gelince gaza geldim
bırakmak yok hepbir yapıoz işte
buarada ben bi yandan hominigırtlak yiyiomsırnaşık şeybakam nolcak sonuçkaydirigubbakcemile3

merhaba kıslarrr bende bu call egzersizlerini yapmak istiyorum ama yazılanları okudum sanırım link we adres yazılmamış bulamam yardımcı olurmusunuz benimdee 14 kilo werdim ama bacak we basenlerim delirtiyoo nedense bi türlü inceltemedim belki call işe yararrkaydirigubbakcemile2

sanırım 6 gün yapıp 1 gün ara werip yine 6 gün şeklinde yapıoruz toplam 21 saat olması lazım sonrada süperine geçioruzz bu şekilde demi bi yanlışım yokkk

merhaba kıslarrr bende bu call egzersizlerini yapmak istiyorum ama yazılanları okudum sanırım link we adres yazılmamış bulamam yardımcı olurmusunuz benimdee 14 kilo werdim ama bacak we basenlerim delirtiyoo nedense bi türlü inceltemedim belki call işe yararrkaydirigubbakcemile2

sanırım 6 gün yapıp 1 gün ara werip yine 6 gün şeklinde yapıoruz toplam 21 saat olması lazım sonrada süperine geçioruzz bu şekilde demi bi yanlışım yokkk

ewet cnm doğru biliyosun o şekilde yapıyoruz.. ben sana yardımcı olayım link konusunda..sende katıl bizimle yapmaya başla..hem kaytarma gibi bi durumdan kendini kurtarmış olursun:roflol:

3 gün kaldı melekcim sabrettttkaydirigubbakcemile2
bende bugün kaytarcaktım ama topik aklıma gelince gaza geldim
bırakmak yok hepbir yapıoz işte
buarada ben bi yandan hominigırtlak yiyiomsırnaşık şeybakam nolcak sonuçkaydirigubbakcemile3

walla psiqo geldin hepimizi topladın ya helal sanakaydirigubbakcemile3 ışığı gören geldi valla meğer başımıza bekçi lazımmış:roflol::roflol:

ewet cnm doğru biliyosun o şekilde yapıyoruz.. ben sana yardımcı olayım link konusunda..sende katıl bizimle yapmaya başla..hem kaytarma gibi bi durumdan kendini kurtarmış olursun:roflol:

teşekkür ederim canım linki gördüm ama rapid hata werioo

-Biz şu anda serbest kullanıcılar için geçerli yuvası var üzgünüz. Ne yazık ki 2 dakika beklemeniz gerekir, bu bize Premium kullanıcılarına hizmet vermeye devam sağlayacaktır. Eğer dosya erişebilirsiniz Daha sonra tekrar kontrol edilecektir.

şeklinde bişiler yazıo akşama doğru tekrar deneyim bakaımm inş.. olurrr

teşekkür ederim canım linki gördüm ama rapid hata werioo

-Biz şu anda serbest kullanıcılar için geçerli yuvası var üzgünüz. Ne yazık ki 2 dakika beklemeniz gerekir, bu bize Premium kullanıcılarına hizmet vermeye devam sağlayacaktır. Eğer dosya erişebilirsiniz Daha sonra tekrar kontrol edilecektir.

şeklinde bişiler yazıo akşama doğru tekrar deneyim bakaımm inş.. olurrr

biraz zaman sonra tekrar dene cnm sen.. bazen öyle sorunlar olabiliyo.. linkin bozuk olduğunu sanmam yakın zamanda bikaç arkadaşa daha verdim bu linki çünkü.
yine olmazsa bakarız bi çaresine kaydirigubbakcemile3

walla psiqo geldin hepimizi topladın ya helal sanakaydirigubbakcemile3 ışığı gören geldi valla meğer başımıza bekçi lazımmış:roflol::roflol:

kız kendime lazım asıl bekçikaydirigubbakcemile3
şimdilik boğazdan kesmiom.böle bi 21 gün deniyim bakam nolcakkaydirigubbakcemile3

buarada rapid'in verdiği hata mesajı birebir oysa gerçekten devrik cümle kuruyo:roflol::roflol::roflol:

kız kendime lazım asıl bekçikaydirigubbakcemile3
şimdilik boğazdan kesmiom.böle bi 21 gün deniyim bakam nolcakkaydirigubbakcemile3

boğazdan ben de kesmiyorum ..kesemiyorum daha doğrusu:roflol: ama en azından abur cubur falan yemiyorumkaydirigubbakcemile3 bide az biraz ekmeği azalttımsırnaşık şey

kızlar bende birnciyi bitirdim.abooooo çok zormuş ya.hareketlerden hep yarısına kadar yapabildim.inşl ilerleyen günlerde daha ii olur.

kızlar bende birnciyi bitirdim.abooooo çok zormuş ya.hareketlerden hep yarısına kadar yapabildim.inşl ilerleyen günlerde daha ii olur.

evet ilk yapışımızda hepimiz bu tepkiyi verdik:roflol: ama şimdi yapıyoruz maşallahşakkıdı

merhaba kızlar bende yapmak istiyorum rapidshare hata veriyor linki indiremiyorum bir türlü..başka hangi sitelerde var bulamadım açıkçası..

kızlar ben indirdim bir baktım ,melek sağolsun altyazınında linkini göndermiş ama bunları nasıl birleştircez
birde baktım hareketlere şöyle bir, bale sopası gibi ayaklarını uzatıyor evde o hareketleri nasıl yapıyorsunz masada falanmı?
daha yeni başlıcam bir yardım ediverin :)

kızlar ben indirdim bir baktım ,melek sağolsun altyazınında linkini göndermiş ama bunları nasıl birleştircez
birde baktım hareketlere şöyle bir, bale sopası gibi ayaklarını uzatıyor evde o hareketleri nasıl yapıyorsunz masada falanmı?
daha yeni başlıcam bir yardım ediverin :)

Canım evde yüksek sehpa yada masa varsa,yada koltuk ona uzatarak yap.Ben sandalyele yapıyorum ama zor oluyor öyle.Birde alt yazıyı videoyu açmak için kullandığın program açıkken oraya mause ile sürükle bırak.O zaman açılıyor.Kolay gelsin.

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

kittiara...................(henüz belli değil)

plasticwoman...........kilo=75
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61

CALL 21/3

ama ama psiqocum :kedi: tarih koymasanız şu listeyede benide aralara biryerlere sıkıştırsanız olmazmı? kaydirigubbakcemile2

bugun startı veriyorum da kendime hihoyyyt

ama ama psiqocum :kedi: tarih koymasanız şu listeyede benide aralara biryerlere sıkıştırsanız olmazmı? kaydirigubbakcemile2

bugun startı veriyorum da kendime hihoyyyt

hep beraber ıncelelım tarıh yok cıcım cunku 21 gun yapıcaz onları sen sayıyorsun haftalıkda olcum yapıcaz nişanlımın annesı bel fıtıgı nedenıyle amelıyat oluyor dun ordaydım yapamadım o yuzden :KK43: bu aksam yapmaya gayret gosterıcem ama bolede ıcıme sınmedı ılk gunde 10 dk yapmıstım ama ondan sonra yaptım 1 saat sımdı 1 gun ara verdım sayarken baştanmı alsam dıyorum sızce ? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

hep beraber ıncelelım tarıh yok cıcım cunku 21 gun yapıcaz onları sen sayıyorsun haftalıkda olcum yapıcaz nişanlımın annesı bel fıtıgı nedenıyle amelıyat oluyor dun ordaydım yapamadım o yuzden :KK43: bu aksam yapmaya gayret gosterıcem ama bolede ıcıme sınmedı ılk gunde 10 dk yapmıstım ama ondan sonra yaptım 1 saat sımdı 1 gun ara verdım sayarken baştanmı alsam dıyorum sızce ? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
Geçmiş olsun annenize.
[

X