Callanetics Egzersizleri

Sonunda başardım.:teytey:Kaç kere aynı şeyi indirdim ama açılmamıştı.Gom playeri yükledim,indiripte açıldı şimdi.Bu ay fatura kabarcak sanırım.Amaaan yandık görüyon mu bi zayıflamak uğruna....:roflol:

selam arkadaşlar bende indirmek istiyorum ve bir an önce başlamak istiyorum bana link gönderirmisinizz lütfenn kilo takıldııı gitmiyoo
atarım birazdan a.s

gözün aydın ozaman cnm :lepi::lepi: şimdi yapıyosun bizimle dimi zemuszemus

kızlar nerden indirdiniz bu egzersizleri bana da link yollarmısınz, bebeğim büyüdü bile ama karnım öylece duruyor sanki içinde bir tane daha unutmuşlar gibi ((

canım walla ben avı formatlı dıe bı lınk vardı dırek onu ındırdım
saol canım yardımların için bugün cdyi unutmadım aldım evde baktım sanırım o 58 dk toplam callan ablamın vücut şahane uyuz oldum kesin yapmalıyım dedim ama bugün o kadar yorgunumki gözüm almadı öncesinde yürüyüşde yapmayı planlıom leslie ablam ile bakalım en kısa zamanda deneyip başlarım inşallah
kızlar nerden indirdiniz bu egzersizleri bana da link yollarmısınz, bebeğim büyüdü bile ama karnım öylece duruyor sanki içinde bir tane daha unutmuşlar gibi ((

mrb canım ben işyerinde arayıp buldum indirdim bulursam burda sanada link gönderirim

Kızlar bugün başladım 1/21.Off valla her yerim atıyor,titriyor.Yanlız kızlar bara eller konulup kalça esnetme hareketi var ya onu ben ellerimi koymadan yaptım sizce işe yarar mı ki.Ne yapayım evde ellerimi koycak bişi bulamadım.CADIARZU

sandalye kullan cıcım ben hep sandalyeyı kullandım ayagımıda ona koydum elımıde :)

2/21 sımdı bıtırdım ancak fırsatım oldu mısafırler vardı kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

sandalye kullan cıcım ben hep sandalyeyı kullandım ayagımıda ona koydum elımıde :)

2/21 sımdı bıtırdım ancak fırsatım oldu mısafırler vardı kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Sağol şekerim.Hadi bakalım yola devam sonuçları bekliyorum kızlar.Sandalyeden düşüpte bir yerimizi kırmayız inşallah.Bizim sandalyeler salon takımının sandalyeleri onlarda baya yüksek ve hantal.

Bi yandan alt yazıyı oku bi yandan hareketleri yap boynum ağrıdı valla.-tatlicadiarzu-

kızlar ben demedima am indiremiorum,bilgisayar özürlüyüm biraz:S özelden falan yardımcı olurmusunuz?çok istiyorum bende

kızlar ben demedima am indiremiorum,bilgisayar özürlüyüm biraz:S özelden falan yardımcı olurmusunuz?çok istiyorum bende
kızlar şuan linke ulaşamıyorum bende.ulaştığım zaman atıcam ikinize dea.s

Bi yandan alt yazıyı oku bi yandan hareketleri yap boynum ağrıdı valla.-tatlicadiarzu-

ilk zamanalar benimde öle olmuştu.. yazıya mı bakayım hareketi mi yapayım tuhaf olmuştum. ama artık kadının neler ölediğni ezberledim yapa yapa bakmadan da yapıyorum..senin de öle olur bi zaman sonra cnm sositososito

ay ne güzel benimkisi alen inmekle meşgul,nekdar yavaş iniyor yaauu.insede biran önce başlasam sabırsızlanıyorum resmen

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

kittiara...................(henüz belli değil)

plasticwoman...........kilo=75
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61

CALL 21/3

kızlar bende biraz önce 3. bitirdim.
bacaklarım nasıl ağrıyor:)yürürken titriyor:)
kollarımın arka kısmıda acıyor.
şuan 3. yapam ben,melekimsi ve woman var galiba.
listedeki dier kızlar nerde.
birde yeni katılanlar hoş geldiniz başladığınızda ölçülernizle beraber bana bildirirmisin listeye ekleyelim sizide.

3 gün daha yapıp ara vericez ..bi aksilik çıkmazsa ilk defa 6 yı tamamlıcam:roflol:
birlikte yapınca daha güzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…