atarım birazdan a.sselam arkadaşlar bende indirmek istiyorum ve bir an önce başlamak istiyorum bana link gönderirmisinizz lütfenn kilo takıldııı gitmiyoo
Sonunda başardım.:teytey:Kaç kere aynı şeyi indirdim ama açılmamıştı.Gom playeri yükledim,indiripte açıldı şimdi.Bu ay fatura kabarcak sanırım.Amaaan yandık görüyon mu bi zayıflamak uğruna....:roflol:
atarım birazdan a.s
gözün aydın ozaman cnm :lepi::lepi: şimdi yapıyosun bizimle dimi zemuszemus
Evet tam gaz sizleyim arkadaşlar.
wayyy psiqo gelmiş , katılım artmış
bekleyin benide kızlar pazartesi bende katılıyorum size :)
saol canım yardımların için bugün cdyi unutmadım aldım evde baktım sanırım o 58 dk toplam callan ablamın vücut şahane uyuz oldum kesin yapmalıyım dedim ama bugün o kadar yorgunumki gözüm almadı öncesinde yürüyüşde yapmayı planlıom leslie ablam ile bakalım en kısa zamanda deneyip başlarım inşallahcanım walla ben avı formatlı dıe bı lınk vardı dırek onu ındırdım
kızlar nerden indirdiniz bu egzersizleri bana da link yollarmısınz, bebeğim büyüdü bile ama karnım öylece duruyor sanki içinde bir tane daha unutmuşlar gibi((
Kızlar bugün başladım 1/21.Off valla her yerim atıyor,titriyor.Yanlız kızlar bara eller konulup kalça esnetme hareketi var ya onu ben ellerimi koymadan yaptım sizce işe yarar mı ki.Ne yapayım evde ellerimi koycak bişi bulamadım.CADIARZU
sandalye kullan cıcım ben hep sandalyeyı kullandım ayagımıda ona koydum elımıde :)
2/21 sımdı bıtırdım ancak fırsatım oldu mısafırler vardı kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
kızlar nerden indirdiniz bu egzersizleri bana da link yollarmısınz, bebeğim büyüdü bile ama karnım öylece duruyor sanki içinde bir tane daha unutmuşlar gibi((
kızlar şuan linke ulaşamıyorum bende.ulaştığım zaman atıcam ikinize dea.skızlar ben demedima am indiremiorum,bilgisayar özürlüyüm biraz:S özelden falan yardımcı olurmusunuz?çok istiyorum bende
Bi yandan alt yazıyı oku bi yandan hareketleri yap boynum ağrıdı valla.-tatlicadiarzu-
melekimsi canım çok teşekkür ederim hemen başlıyorum bende.