Callanetics Egzersizleri

Selam herkese ne güzel günden güne çoğalmış yapanlar ben henüz başlayamadım tek bir linkten indirdim 58 dk sürüyor altyazıyıda aynı yerden indirdim üstüne sürükleyince oda çalışıyor şöyle bir baktım ama ne zaman başlarım bilemiyorum sürekli bişiler çıkıyor bende yarım bırakmak istemiyorum inşallah en kısa sürede bende başlarım herkese başarılar

melekimsi canım sorunumu giderdim dün gece indirdim çok tşk ederimm:1hug: ayy ama siz o hareketleri tam anlamıyla yapıomusunuz yaa bacalareım tir tir titredi walla he oo bara tutunup oturarark tek bacak kaldırma warya bitirdi benii yok kalkmıo benim bacak sinir oldumm spor yapmaya yapmaya iyice kazulet olmuşum heeee:kızgın:

bu arad benideee alınn listeyee şekerler yaa kilom 63 boy 1.70
ölçülerim;
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
bacaklarr(en problemli yerlerimm)
üst bacak;54 cm (basenlerin olduğu kısım)
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm:eek:

Kızlar 3/21 oldu bugün benim.Dünden çok yorulmuştum.Bugün hareketleri yaparken her yerim ağrıdı resmen.Ölçüleri annem ölçerse beni yazcam size.

arkadaşlar videoyu indirmeden kitaptaki hareketleri yapsak oluyormu?aynı şeyler mi acaba?benim kota biraz dolu videoları indimrek istemiyorum şimdilik,cevaplarsanız sevinirim..

arkadaşlar videoyu indirmeden kitaptaki hareketleri yapsak oluyormu?aynı şeyler mi acaba?benim kota biraz dolu videoları indimrek istemiyorum şimdilik,cevaplarsanız sevinirim..

evet canım aynı hareketler benımde kota sorunum vardı o nedenle ıs yerınden ındırıyordum ama dun ıtıbarıyle sırf burası yuzunden sınırsız yaptırdım hayatı sınırsız yasıycam 5-6 yıllık kullanıcıyım belkı daha fazla ılk kez sınırsız oldu :KK70:

evet canım aynı hareketler benımde kota sorunum vardı o nedenle ıs yerınden ındırıyordum ama dun ıtıbarıyle sırf burası yuzunden sınırsız yaptırdım hayatı sınırsız yasıycam 5-6 yıllık kullanıcıyım belkı daha fazla ılk kez sınırsız oldu :KK70:
teşekkür ederim,sevindim o halde bu akşam başlayacağım inşallah,ben normalde pilates yapıyorum ama bu egzersizleri deneyeceğim eğer hoşuma giderse olumlu sonuç alırsam pilates yerine bunları yapabilirim..

bu arada benim ölçülerimi de vereyim,

boy:1.63 kilo:53
göğüs:83 cm
bel: 68 cm
kalça:95 cm
üst bacak (en kalın yeri):54 cm
alt bacak:35 cm

umarım kalça,bel ve üst bacaklarım incelir başka bişey istemiyorum...

bu arad benideee alınn listeyee şekerler yaa kilom 63 boy 1.70
ölçülerim;
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
bacaklarr(en problemli yerlerimm)
üst bacak;54 cm (basenlerin olduğu kısım)
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm:eek:

benimde senin gibi üst bacak sorunum var şu baseni ve bacakları inceltsek şahane olucak bende başlarsam bundan umutluyumbuda olmazsa bilmiyorum yaa
6 ay düzenli spor yaptım inceldim ama bacaklar gene vardı

benimde senin gibi üst bacak sorunum var şu baseni ve bacakları inceltsek şahane olucak bende başlarsam bundan umutluyumbuda olmazsa bilmiyorum yaa

benım arkadasım wardı kız zayıfdı ama bıldım bılelı bacakları falan kalındı basen sorunu vardı sımdı ıncecık uzun sure spor yaptı normalde yedı yanı fast food yıyodu aksamları ama gıttı hepsı bızımde gıdıcek :Saruboceq:

benım arkadasım wardı kız zayıfdı ama bıldım bılelı bacakları falan kalındı basen sorunu vardı sımdı ıncecık uzun sure spor yaptı normalde yedı yanı fast food yıyodu aksamları ama gıttı hepsı bızımde gıdıcek :Saruboceq:

Bu call teyzeyle mi gitti arkadaşının basenleri?

melekimsi canım sorunumu giderdim dün gece indirdim çok tşk ederimm:1hug: ayy ama siz o hareketleri tam anlamıyla yapıomusunuz yaa bacalareım tir tir titredi walla he oo bara tutunup oturarark tek bacak kaldırma warya bitirdi benii yok kalkmıo benim bacak sinir oldumm spor yapmaya yapmaya iyice kazulet olmuşum heeee:kızgın:

sevindim cnm.. valla yapıyoruz ama titremesi iyiye işaret doğru yapıyosun demekki kaydirigubbakcemile3 yaptıkça esnedikçe daha kolay gelcek yapmak..baksanıza call teyzeye:roflol:
kızlar ben indirdim bir baktım ,melek sağolsun altyazınında linkini göndermiş ama bunları nasıl birleştircez
birde baktım hareketlere şöyle bir, bale sopası gibi ayaklarını uzatıyor evde o hareketleri nasıl yapıyorsunz masada falanmı?
daha yeni başlıcam bir yardım ediverin :)

cnm diğer arkadaşlarda sölemişler zaten alt yazı dosyasını video oynarken üstüne sürükleyip bırakırsan alt yazı çıkıyo ben öle kullanıyorum.

birazdan 4. call ımı yapacağımzemuszemusbugün biraz üşeniyoyorum aslında kaytarcaktım ama son anda sizler aklıma geldiniz :kedi: yapam bari dedim..ben gidem yapmaya bari a.s

ama ama psiqocum :kedi: tarih koymasanız şu listeyede benide aralara biryerlere sıkıştırsanız olmazmı? kaydirigubbakcemile2

bugun startı veriyorum da kendime hihoyyyt

başla kuzum eklerim ben seni listeye.
yalnız ölçülerini yaz tatlım:1hug:

valla bugün ne yalan sölim bende kaytarıodum.ama buraya girdim.baktım yapmışınız
yediremedim kendime:)kalktım yaptım geldimmmm:)
call21/4 oldu kızlarrrrr

başlama tarihi:9 ekim 2009 cuma
bitiş tarihi:1 kasım 2009 pazar (6 gün yapıp 1 gün ara vericez.toplamda 21 gün yapıcaz)

psiqo...........................kilo=58
göbek=85
kalça=96
gögüs=89
kol=28

kittiara...................(henüz belli değil)

plasticwoman...........kilo=75
Göğüs - 100
Bel - 90
Göbek- 102
Basen - 100
Bacak- 60
Kol - 29

melekimsi...............kilo=50
Bel: 66
Göbek: 81
Kalça: 91
Basen: 54

dilekrüzgar................kilo= 74
bel 80
göbek 98
kalça 106
bacak 61

kawy................... kilo 63 boy 1.70
göğüs;88 cm
bel; 68 cm
kalça; 99 cm
üst bacak;54 cm
alt bacak(diz altındaki bölüm) 39 cm

nemise...................boy:1.63 kilo:53
göğüs:83 cm
bel: 68 cm
kalça:95 cm
üst bacak (en kalın yeri):54 cm
alt bacak:35 cm

CALL 21/4

bi başlasam belki benimkide gidecek ama nerde hep birşey çıkıyor acayip yorgunum şimdi o hareketleri kim yapıcak asıl sorun başlamak oysa bir başlasam hergün el mahkum yapıcam ama offff rejim de yapsan bazı yerleri veremiosun iç bacak basen falan spor şart ama kim yapcak:KK43:

bende canım yaklaşık 12 kilo felan werim spor salonuna gittim heryerim zayıfladıı ama bacaklar aynı deliricem yaa inş. bu sayede zayıfllarr artıkın bıktım wallaaakaydirigubbakcemile

ya kıslar bide bişi sorcam tamam bu hareketler çok zor ama çokk az deilmi? yaklaşık 40 dak. bitiyo walla hergün aynılarını yapıoz dimiiiii:eek:

evet canım aynılarını yapıyoruz benımkı 1 saat azda degıl canım zaten zorlanıyoruz :KK70: sonra dıger call gecerız
kızlar ben dunde yapamadım cok uzgunum ama kayınvalıdem hastanedeydı gec gelmıstım cok yorgundum sabahdan berı eve gıdınce uyumuşum bugunde yanına gıdıcez herhalde eger erken donersekkı gecte olsa yapıcam ama ben 1 den saymaya baslıycam...

X