canım 1-2 sayfa önce verilen linkten indirebilirsin. ya da googleda arat hemen,bulması zor diil inan.
ben de ilk haftada göğüs altı 3 cm kadar incelir, ilk yaptığım zamanlar göğüsümüde küçültüyor sanmıştım ama sonra anladımki sırtı ve yanları incelttiği için göğüsün çevre ölçüsü küçülüyor ama meme kısmı aynı büyüklükte kalıyor...
fitness forumlarında hangi dambıl hareketi hangi kası çalıştırır resimli gösteren anlatımlar görmüştüm bi aratırsan çıkar sanırım...
pilates de olabilir tabii, deneyip hareketleri orayı ne yakıyorsa onu yapmak galiba en iyisi...
5/21
ya ben egzersiz sonrası hep bacaklarımda yorgunluk hissediyorum karnım falan çalışmamış gibi geliyor :) yaparken yanıyor gerçi
1/21 yaptım zormuş gerçekten de yanlış yaptım gibi geldi sanki tüm hareketleri ama yaa hepsini yapmaya çalıştım yine de göğüs küçültür inşallah yaa benim gögüs 95 ama ben 85 olsun istiyorum:26:
Nasıl yani göğüste küçülme olmuyor mu? :/ Ben küçülttüğünü okumuştum zaten o yorumlardan sonra araştırdım bu call olayını... :/
1/21 yaptım zormuş gerçekten de yanlış yaptım gibi geldi sanki tüm hareketleri ama yaa hepsini yapmaya çalıştım yine de göğüs küçültür inşallah yaa benim gögüs 95 ama ben 85 olsun istiyorum:26:
indirdim canım sağol,donuk_pudra'ya da çok teşekkür ederimbende yarım saat sonra falan 1.sefere başlayacam dün akşam yapamadım videoyu indiremediğim için bugün indirdim ve başlıyorum bakalım
zip olarak inince nasıl açılıyor?
arkadaşlar ben yapamıyorum bu hareketleri((
O yorgunluk bende de oluyor üstüne bir de hafif mide bulantısı... :/
hayırlı cumalar kızlar benim 5.günüm sanki biraz toparlandım herkes sen zayfıladın mı diye sormaya başladı ayy çok mutluyum sizin egzersizler nasıl gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?