ben yaparken hiç terlemiyorum :26:
hareketleri doğru yaptığmı düşünüyorum ama 1 gram ter yok
acaba bi yerde yanlş mı yapıyorum yoksa bünye meselesi mi :S
ya aynı gün başlayacaktık yaa ama ben bulamadım ne olur bana da yardım edin bende sizle başlayım çok moralim bozulduyaa
"Bekle" mi diyorsun canım yani?:) Acele mi ediyorum acaba? Pek çalışmıyot gibi hissediyorum da, ondan...
O bölge için video arasam nasıl arayacağımı da bilmiyorum aslında:) Dumble ısmarladım, onlar gelsin, biraz pilates desteği yaparım olmadı:)
Kizlar inanmicaksiniz ama 2 gun once cektigim fotografla simdikini karsilsstirdim basenlerim ve karnim sonunda gozle gorulur inceldi 4 gune boyleyseeeeeee
süpeeeerböyle değişimleri sıcağı sıcağına paylaşalım
süpeeeerböyle değişimleri sıcağı sıcağına paylaşalım
Ben de akşam aynada baktım bir şöyle, kalçamdaki kalkış inanılmaz cidden.(11 ders itibariyle)
11/21 oldu bugün...Büyük konuşmamayım ama hayatım boyunca, Allah güç verdikçe, bırakamam ben bu sporu artık:)
Kızlar bir şey soracağım bu arada; benim bu sıtımın yan tarafları, daha doğrusu tam sütyen çizgim(özellikle koltukaltında kalan kısım) vücuduma göre daha yağlı. Oraları çalıştıracak ve inceltecek bir tavsiyeniz var mı? Sırtımın ortasında hiçbir şey yok, koltukaltıma doğru olunca çok garip ve çirkin duruyor...
Kizlar inanmicaksiniz ama 2 gun once cektigim fotografla simdikini karsilsstirdim basenlerim ve karnim sonunda gozle gorulur inceldi 4 gune boyleyseeeeeee
kızlar link verin lütfen ben indiremedim hala lütege yardım
kızlar link verin lütfen ben indiremedim hala lütege yardım
aynen ya. o kadar bekledim indi diye. açılmadı. bi de bilgisayarım berbat oldu :/ çok istekliyim bu egzersizi yapmak istiyorummmmmmmmmm
aynen ya. o kadar bekledim indi diye. açılmadı. bi de bilgisayarım berbat oldu :/ çok istekliyim bu egzersizi yapmak istiyorummmmmmmmmm
evet inmiyor ama ben fitnesse devam ediyorum ,inse bunada başlayacam
donuk pudra
kızlar verdigim link ile inmedi mi
hayır inmiyor tatlı birde virüslü, birde toptan cevap nasıl veriyorsunuz ben ekleyemiyorum böyle herkese toptan nasıl cevap veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?