21 gün sonunda etkili sonuçlar alır mıyız?
Bende yarın bu egzersize başlıcam.Benimle birlikte 21 gün yapmak isteyen var mı?
Canım, ben biraz önce 10/21 yaptım.3. Gunumu de bitirdiim bu sefer yilmayacagim
Size bi sorum olacak kacinci gunden itibaren belirginlesir vucudumun sikilastigi
İlk gunun fotosunu cekmedim ama 3. Gunden bugun cekip son gunu de cekip buraya koyabilirim cunku bana ise yariyormus gibi geliyor bi de ustune leslie yapacagim
Birdeeeeeeee bacak inceltmek icin lesliede hangisini yapabilirim
varım diyorumbende tam aynısını soracaktım çünkü e o zman yarın başlıyoruz canım hadi bakalım
Canım, ben biraz önce 10/21 yaptım.
8/21'den itibaren midem ve kalçalarımda çok bariz sıkılaşma hissettim.Kalçalarım kalktı ve küçüldü.Mide kısmım da snaki içine çekiyormuşum gibi duruyor karnımı. Kollarımda çok hafif var sıkılaşma.Alt karnımda da çok çok az ama zaten bunlar zamanla olacak şeyler galiba...
50 den sonra herhalde kaslar daha çok çalışmaya başlıyor benim bu akşam 5/21 olucak inş.ama her akşam 5 arttırmaya çalışıyorum senin durumun ne?
Ya ben de bacaklardan cok dertliyim acaba onda da ise yarar mi ust bacak ozellikle de
aynen öyle canım.İnsan tek başına yaptığında sıkılabiliyor ama birileriyle birlikte yapınca azmi daha çok artıyor.Ben basen bölgemin incelmesini istiyorum.Şuan 40 bedenim geçen gün 38 beden pantolon giydim oldu.fermuarı falan da kapandı ama biraz dar geldi.Yani 38 olmama az kaldı. 21 günde 38 beden olmak istiyorum.Sorunum basenlerimde ve zayıfladığım için bacaklarımda çatlaklar oluştu ama selülit yok.Çatlaklardan da kurtulmak istiyorum :)
4. yapısımdı dün .. annem popon kalkmıs dedi soka oldum bu kadar kısa sürede bu etkiyi beklemiyordum vücudumda bşrseyler oldugunu hissediyodum tabii amaaynaya baktım cidden toparlanma var gaz geldi fena
bende dün indiremedim bugün inşallah , 2 gündür fitne yapıyorum ay bunu nasıl birşey hemen etki ediyor :)
ben hala dogru düzgün tam anlamıyla ve tam sayısıyla yapamıyorum inan ama cogu harekette kalca sıkma pelvis kaldırma var ve sanırım o etki etti bu kadar kısa sürede.birde diyet yapttım mı tamam kadın kendi diyo bunu yaparak diyette yaparsanız atıyorum 5 kg mi verdin 10 kg vermiş gibi gözükürsün diye. bende ilk sallıyo ya vs diyodum ama yapan arkadasların da fotolarını görünce gaza gelip basladım iyi ki de baslamısım ..cok eglenceli. hele bazen annem yada kardesim geciyo ben yaparken gülmekten kırılıyolar karsımda öyle hareketler var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?