- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Arkadaşlar ben bugün 5 ypıcam
birşey sormak istiyorum
yarın mı ara vericem
yoksa 6yı ypııp yedinci gün mü ara vericem ?
canım 6.yı yapıp ara vercez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben bugün 5 ypıcam
birşey sormak istiyorum
yarın mı ara vericem
yoksa 6yı ypııp yedinci gün mü ara vericem ?
Kizlar simdi 4. Gunumu yapicam ve en etkili yer simdilik karnin inanmicsksiniz ama karnim dumduz! Bir de bacaklar gitseeeee
durumumuz benziyor canım,tek fark bende çatlak yok,yerine selülitim var biraz akşam 5 gibi başlamayı düşünüyorum ben uyar mı size kontakta devam edelim burdan
canım 6.yı yapıp ara vercez
Canım ben biraz rahatsızım.Tüm gün yattım.Yeni uyandım.Yemek yicem şimdi.Aradan 30 dakika falan geçince başlıcam.Yani 8 gibi yapıcam.Sen yaptın mı? :)
Canım ben biraz rahatsızım.Tüm gün yattım.Yeni uyandım.Yemek yicem şimdi.Aradan 30 dakika falan geçince başlıcam.Yani 8 gibi yapıcam.Sen yaptın mı? :)
Kizlar 4. Gunum e bitti leslie yapacagim ama sormak istedigim bi sey var haraketler sizi de cok terletiyor mu cok asiri terliyorum ve normal degilmis gibi geldi bir de bu callaneticsten sonra evolution a mi gececegim ve ne zaman gececegim
11/21 oldu bugün...Büyük konuşmamayım ama hayatım boyunca, Allah güç verdikçe, bırakamam ben bu sporu artık:)
Kızlar bir şey soracağım bu arada; benim bu sıtımın yan tarafları, daha doğrusu tam sütyen çizgim(özellikle koltukaltında kalan kısım) vücuduma göre daha yağlı. Oraları çalıştıracak ve inceltecek bir tavsiyeniz var mı? Sırtımın ortasında hiçbir şey yok, koltukaltıma doğru olunca çok garip ve çirkin duruyor...
çok geçmiş olsun canım ya iyi misin peki şimdi .ben de başlayacam da tüm gün indirmekle uğraştım indirmesi çok uzun sürüyo ztn bi de indiriyorum açılmıyo yaa kafayı yiyecem ne olur biri bana yardım etsin :18:
ben de işten geç çıktım sonra netten araştırma yaptım başka konuyla ilgili.1-2 saate başlıcam inşallah ,ilk günden sermesek bari
call oralarıda inceltiyor canım, göğüs altı ölçüsünü de alırsan küçülmeyi takip edebilirsin...
Azim,azim,azim... Yapıcaz bunu.Hadi başlayalım :)
yaptım bitirdim şimdi,hadi sıra sendeeee