Arkadaslar bnde baslamak istiyorum bacaklarim cok kalin kilo veriyorum inadina duruyorlar yumusak yumusak bide uyuz oluyorum bu sall. Videosunu birde leslie yi eger videosu varsa onuda yoksa nasil yapacagimi biri anlatsin lutfen..
arkadaslar yanıt versenize meraktan çatlıycaz
callan bacı kitabında 1 ders sonra göbeği şöyle oldu böyle oldu diye resimler koymuş
cidden öyle 1-2 seansta ufak da olsa fark gören var mı?
biraz geri gitsen görürsün canım, var tabii çok kişi, ben dahil, resim paylaşanlar da var...
hem 1-2 seans dediğin nedir ki dene kendin gör..
o resimlerdeki gibi olmak için neler deniyoruz, açlık diyetleri mi dersin, sağlıksız zayıflama haplarımı dersin, kovitasyondu, pasif jimlastikti, inceltici kremlerdi derken bir sürü para harcamak mı dersin... bunu denemesi bedava..
genel olarak, ilk günlerden kendin farkedersin, 10 günde dikkatli gözler farkı görecek, cm olarak yada kıyafetlere yansıyacak, maximum 21 günde çevrendekiler fark edecek, denemeye değmez mi sence?
Eki Görüntüle 383739 Eki Görüntüle 383740 işte bunlar da fotoğraflarım :) bence 14 saat için harika sonuç
Ben o kadar baktım bulamadım resimleri
Senin avatarınındaki hareket sırt için mi :44: geçen öyle onu yapayım dedim ,çokkkkk zorlandımm .
Neyse ben call hareketlerinin hakkını vererek yapamasam da bırakmıyorum .
twentyseven fotografları diyorsun galiba .Gördüm onları inanılmaz sıkılaşmışsenin koyduğun fotoğraflar var mı ,motivasyon açısından bakmamız iyi olurdu .
demek bomber push up hareketibenim sırt kaslarım pek güçlü olmadığı için zorladım .
Ben kaçıncıyı yaptığımı saymıyorum ,takibi zor oluyor sanki :44: callenden beklentim sıkılaşmak ve sırt kaslarımın güçlenmesi.Daha önceden de yazmıştım bilgisayar başında çalıştığım için sırt ağrılarım çok oluyor,dik durmakta zorlanıyorum .Callen başladığımdan beri ağrılarım azaldı ve daha dik duruyorum diyemembelki de ben düzgün yapamıyorum .
ya ben 3 tane yapmıştım tam da alışırken bıraktım
şimdi gene başlıyorum ama yapınca 4 mü diyim yoksa baştan başlamış gbi mi oluyorum 1 mi diyim ?
inş. hamlamamışımdır..
ben resim koymadım canım...
madem yeterli gelmedi ek sırt hareketleri koyabilirsin araya, şunları tavsiye ederim;
yüzme hareketi; yüz üstü yatıp kolları öne uzatıyorsun kol ve bacakların açıklığı omuz açıklığından fala olacak, bu şekilde başı, kolları ve bacakları yukarı kaldırıp sırayla yere temaz etmeden sağ kol, sol bacak daha yukarı sonra sol kol, sağ bacak daha yukarı kaldırarak küçük küçük hareketlerle sıkıştırıyorsun yüzer gibi
ve diğeri; yine yüz üstü yere yatıyorsun, kollar iki yanda başı göğüs hizasına kadar yukarı kaldırıyorsun kaklabildiğin kadar kalkıp sonra giraz daha yukarı minik minik sıkıştırıyorsun, bu arada bacak açıklığı omuz hizasında, pelvis sıkı...
bunları kalça hareketlerinden sonra 25 adetten 2 defa yaparsan yeterli olur sanırım...
ya ben 3 tane yapmıştım tam da alışırken bıraktım
şimdi gene başlıyorum ama yapınca 4 mü diyim yoksa baştan başlamış gbi mi oluyorum 1 mi diyim ?
inş. hamlamamışımdır..
bir iki hafta ama yaa :)
1 seans daha yaptım..ya zayıflamışsın diyenler var ((calldan önce spor-karatay yapıyordum))
ama şimdi sanki bel çevrem hafif kalınlaşmış gibi geldi ben mi öyle görüyorum bilmiyorum moralim bozuldu
insan evde kendini inceliyo ya sürekli sana öyle geliyor olabilir takıntı yapıyoz ya biz simdi vercez ericez fit olcaz diye ondan olabilir. sürekli kendini incele incele
cevredekiler öyle diyosa forma girmissindir bence
ben, eğer hamlarsam 1 derim, hamlamazsam devam ederim:) geçen perşembe tatile çıkmıştım yeni geldim hiç fırsatım olmadı yapmaya, 7 gün ara vermiş oldum, hemen sindirim sistemi sıkıntılarım başladı, birazdan yapacağım bakalım ağrım sızım olacak mı:))
Karın hareketlerinin ilk kısmını 100'e tamamlıyorum yalnız gerisi 50 de kalıyor. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?