Basen ve kalça hareketlerini mi diyorsun canım?
Evet, aynen...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basen ve kalça hareketlerini mi diyorsun canım?
Evet, aynen...:)
kızlar günaydınnn bu gün 3.günüm ama hareketleri tam olarak yapamıyorum mesela 100 e kadar olan hareketleri 50 ye kadar falan yapıyorum ilk başladığınızda siz nasılsınız bir de 6 gün yapıp 1 gün ara verilecek değil mi?
karın hareketlerinde ilk 100 ü ara vermeden yapabiliyorum ancak gerisini ara vererek yapıyorum ama tamamlıyorum 100 e yavaş da olsa zaten tuz dökülmüş böcek gibi kıvranıyorum yerde karın hareketlerinde
karın hareketlerinde ilk 100 ü ara vermeden yapabiliyorum ancak gerisini ara vererek yapıyorum ama tamamlıyorum 100 e yavaş da olsa zaten tuz dökülmüş böcek gibi kıvranıyorum yerde karın hareketlerinde
kızlar günaydınnn bu gün 3.günüm ama hareketleri tam olarak yapamıyorum mesela 100 e kadar olan hareketleri 50 ye kadar falan yapıyorum ilk başladığınızda siz nasılsınız bir de 6 gün yapıp 1 gün ara verilecek değil mi?
kızlaar bugün 6/21 benim ama ilk ısınma hareketlerinde bel esnetme ve yerde bir yere tutunup dizi kıvırıp ön arka yapıyoruz ya orda hem pelvisi kaldır hem kalçayı sık hem hareketi yap düzgün yapamıyorum gibi geliyor yanmada olmuyor zaten. siz nasıl yapıyosunuz?
Kizlar ben de dun basladim yine bugun de yaptim 2 oldu eger halim kalirsa leslie 3 mile yapacagim ama duzenli degil halim oldugu gunler yapacagim umarim ise yarar yememe de dikkat ediyorum hepimize bool saglikli gunler kizlaar bu sefer yilmayacagim