ne yazıkki link yasak..bende hangi siteden indirdiğimi unuttum özelle de yollayamam
google da callanetics 10 günde 10 yaş gençleşin diye arat türkçe dublajlısını bulursun
----
ay ben bugün yapamıcam cıks..
msjın için teşekkürler.söylediklerini tabikide dikkate alacağım..ama bende evolotion videosu yok.daha doğrusu bu 10 yaş gençleşten başka call videosu yok..arıyorum ama hata veriyor linkler inmiyor.senden rica etsem yollarmısın bana?
kızlar ya pelvis kepçesi ve ondan bi önceki hareketi yapamıyorum. dizlerimi yere koyunca mahvoluyor morardılar daha şimdiden. çok şey kaybeder miyim onları atlasam?
Kızlar merhaba
baslıgın tüm sayfalarını okuyamadım
bu ezgersizler 48 saat arayla mı yapılıyordu yoksa 1 gün ara verme zorunlulugu gibi birşey mi vardı?
siz kaç saatte bir tekrar ediyorsunuz?
Canım google 10 günde 10 yaş gençleşin yaz ilk çıkan site türkçe dublajlı indiriyor fptpğrafların altındaki linkten indirebilirsin
ben de o kadar yapıcam dedim dün ama yapamadım,erken kalkıp geç yatınca bünye kaldırmadı daha fazla sızıp kaldım.ben de başka zaman yemem yemem sınav zamanı abur cubur yiyesim gelir.can sıkıntısı stres işte,onlarla geçecekmiş gibi geliyor.ama çayın yanında da bisküvi eşliğinde ders çalışmak da bi başka oluyor:)
günaydın arkadaşlar call 20 / 21 de tamam.kaldı 1 gün ama ben ondan sonrada devam edeceğim..ve tabiki bu programı 21 gün hiç aksatmadan tamamlayabildiğim için kendimi tebrik ediyorum...
sonunda oldu, cdye de yükledim, bu gün başlıyorun ben de...
çok teşekkür ederim :)
sürekli spor yapmayan arkadaşlarda bence ağrılar başta spor yapanlara göre daha fazla olucaktır ve etkiside daha fazla olur diye düşünüyorum. ama bu ağrılar 3 günde geçer ve o ağrıyan yerleri hissedince ne kadar işe yaradığının farkında olmak daha iyi bence[/QUOTE
teşekkür ediyorum ve cuma günü başlıyorum son birşey daha sorucam gerçekkten bu kadar etkili mi ?Vücudu düzgün şekle bu kadar çabuk sokuyor mu şaka gibi çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?