Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki o zaman :) yürüyüşle destekleyim en iyisi.
bugünde sıkılıyor canım ya..farklı bir şey istiyor..bir yandanda yapmam gereken dersler vs.
ben hareketlerin hepsini ezberlmişim yahu bikaç esneme hareketini çıkardım artık tv karşısında kendi başıma yapıorum sayıları belki biraz hızlı sayıyo olabilirim ama videodan takip etmek sıkıcı gelio hem böylelikle arkadaşıma falan da gitsem ayyy video yok bugün yapamam bahanemde olmaz en azından karın kalça bacak ortaya bi karışık attırıveririm
cnm demin yine kendi karmamı yaptım nerdeyse aynı süre bi baktım çıkardım dediğim 3 hareket var biri başlangıçtaki sağa sola eğilme diğeri pelvis döngüsü ki pelvis kepçesini yapıorum o döngüyü yapmadım bide elleri arkaya koyup koyup kalça esnetme var poponun yayılmasını engelliomuş toparlııomuş bu 3 hareketi yapmadım belki yanlara eğilerek esnemeyi yaparım ama diğerlerini yapmayı düşünmüorum özelliklede kalça esnetme dediğimi hiç yapamıorum zaten özetle sadece 2 hareket eksik
bunun dışında adet olcam bikaç güne göğüslerim acaip şiş ama karnım herzamankiyle aynı yani yine kocaman ama ekstra bi gerginlik yok yanı sıra bacaklarımdan(basenler) 1cm incelme olmuş yav göbek bölgem aynen duriii ya löp löp
arkadaşlar ben gün geçtikçe kolaylıcana daha çok zorlanıorum hareketleri yapmakta daha doğrusu hareketleri yapıorum ama 100e kadar dayanamıorum birde havanında etkisi vardır muhkkak ama vücudum dayak yemiş gibi ağrıo kaslarım falan tecrübeleriniz ışığında yorum bekliorum a canlar :)
sabah kahvaltıdan önce yapabilir miyiz ? daha etkili olur diyorlar ama bende pek hal olmuyor :) yarın sabah öyle bir yapmaya deniyim..bugün anca akşama doğru yapabilcem :)
arkadaşlar ben gün geçtikçe kolaylıcana daha çok zorlanıorum hareketleri yapmakta daha doğrusu hareketleri yapıorum ama 100e kadar dayanamıorum birde havanında etkisi vardır muhkkak ama vücudum dayak yemiş gibi ağrıo kaslarım falan tecrübeleriniz ışığında yorum bekliorum a canlar :)
sabah kahvaltıdan önce yapabilir miyiz ? daha etkili olur diyorlar ama bende pek hal olmuyor :) yarın sabah öyle bir yapmaya deniyim..bugün anca akşama doğru yapabilcem :)
eveeet 3/21 de bitti :)
git gide daha iyi yapmaya başladım :) inş. daha da iyi yaparımda verimli olur..
yalnız bu kalça ve popo egzersizlerinde ben kalçayı ve popoyu pek hissetmiyorum ama bacağım fena yanıyor ? kalçayıda sıkmaya çalışıyorum ama olmuyor galba :/
kızlar ben de başladım dün gece. geceleri yatmadan önce yapıcam her gün. bunun yanında sabahları da selülit iiçin bir kaç hareket yapmak istiyorum.
yalnız ben özellikle şu oturarak yaptığımız bacak hareketleri var ya bi yere tutunup kalçaya öne itip bacağı kaldırdığın... onu yapamıyorum hiç ya anlamıyorum nasıl olduğunu:18:
Selamlar kızlar:)
Dün 2/21 yaptım. Ama felaket ağrıyor her yerim.
İlk günden daha iyi yaptım dün, orası kesin. Ama hala şu kalça hareketlerini yapamıyorum; hani şu oturup bara tutunduğumuz ve kalçayı öne atıp arkadan ayakları kaldırdıp indirdiğimiz; tövbe kalkmıyor. Ne yapmak lazım?
Bugünkünü biraz daha geç saatte yapmayı düşünüyorum. Yapayım ama, değil mi? Ağrı var diye ara vermek doğru olmaz?
yinede ileri geri hareket ettirmeye çalış canım, daha yenisin zamanla kalkar mutlaka... kalkmıyor olması fayda görmeyeceğin anlamına gelmez, yaparken elini kalçan üzerine koyabilirsen koyup bir bak kalça kaslarının çalıştığını hissedersin...
ayrıca biraz daha yana yatarak yapmayı deneyebilirsin, öndeki bükülü duran bacak çok yukardaysada hareket zorlaşır yani önceki topuk kaldırmak istediğin bacağın diz kapağı hizasında olsun.
ilk 3 gün hamlıktan kaynaklı ağrılar olması normal devam et tabii yarından sonra geçmesi lazım ağrıların...