cevap için teşekkürler jut
o harekette ne alt bacak, ne üst bacak, ne de kalçada hiçbirşey hissetmeyip, sadece dizlerde ağrı hissedince, acaba yanlış mı yapıyorum ya da normali bu mu acaba diye düşündüm...neyse zorlamadan yapmaya devam o zaman...gün içinde pelvis hareketleri iyi fikirmişdeneyeceğim :)
Dün callanetics'e başladım, az sonra 2. kez yapacağım bakalım sonuçlar ne gösterecek. Zaten diyetisyene gittim bir ay önce hala onun verdiği listeleri uyguluyorum. Bu kez bir gün callanetics, bir gün pump it up+callanetics diye düşündüm sizce faydasını görür müyüm?
callenetics nerden indirebilirm yardımcı olurmusunuz
4.yü de yaptım bugün.. ee kızlar kimseden ses çıkmıyo artık devammı incelmeye:)
umarım devamdır diyeti bırakınca kilo aldım maalesef bugün call da 9/21 olacak yatmadan yapacağım umarım bu ikinci set benim bakalım ne olacakkk incelmem lazım bir sürü düğün beni beklliyor:)
Bacak hareketlerini yaparken pelvisi kaldırmayı ve kalçayı sıkmayı unutmayın o zaman gerçekten terlediğinizi ve hareketin hakkını verdiğinizi fark ediyorsunuz. Bacak hareketlerinden ayagı bara koyup üzerne 50 sayma hareketini yaparken özellikle kol dirseklerinizi mümkün oldugunca yukarı kaldırın ve başınızı bacağınızın içine doğru 1 cm hareket ettirmeye çalışın. 2. harekette ise bacağınız bükülü konumdan düz konuma geldikten sonra aynı hareketi 50 sayarak yaparsanız tabi kendinizi zorlamadan sanırım biraz daha yoracaktır sizi bu şekilde. Birde kalça hareketleri için kalçanızı öne doğru döndürün kalçanızı sıkın ve pelvisi kaldırın bacagınızı 7-8 cm kaldırın diyor siz 7-8 cm den biraz daha fazla kaldırarak yağpın ve yana doğru eğilmeden yapmaya çalışın daha çok hissedebilirsiniz hareketleri bu şekilde benim kendi anladıklarım bu şekilde umarım faydası olur.
pelvısı bayagı kaldırıyorum plateste terlerdım mesela burda ne bılıyım karın hareketını yaparken hıc terlemıyorum ısınma ve agrı var ama ter yok cok garıp herkeste varmı dıye merak ettım :26: birde ben sadece bırtek 10 gun olanı v ar sanıyordum baskada varmıs ben hıc zorlanmıyorum bu hareketlerde en guzelı hangısı ve etkılısı super olanmı
evolution 2/21.bu da bitsin supere geçecem ama hiç zayıflamış gibi hissetmiyorum acaba hergün aynada kontrol yaptığım için mi? yada sabahları slim in 6 yapıp kasları değişik çalıştırıp akşamları callanla değişik çalıştırdığım için kaslarım şaşırıyor olabilir mi?çok saçma oldu dimi?gece gece farkındayım kafayı sporla bozdum offf şimdide gözüme jillian michaels ı kestirdim slim in 6 bitince ona mı başlasam.ayrıca sabahları termal şortumla slim yapmaya başladım.ben verecem bu yağları yoksa spor yüzünden akıl hastanesine yatcam iyice takıntı oldu yaaaa.neyse gidip yatayım iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr
bende diyetle beraber yapıyorum yaklaşık 2 aydır az yiyorum 10 kilo verdim ama daha çok yolum var.. birinci sette incelmen oldumu peki:)
Kızlar neyi beğenirseniz onu yapın hepsinin faydasını ayrı ayrı göreceksiniz :) Zamanı olmayanlar Bodyrock, olanlar Callanetics ve hatta bodyrock veya slim in 6 veya Jillian veya henüz o kadar kondüzyona sahip değilseniz Leslie.. Mutlaka yapın :)
günaydın sportif bayanlar :)
azmime kendim bile şaşıyorum..sırf buraya yazabilmek için sabah 5:30 da kalkıp 2/21 'i tamamladım :)
hareketleri bugün itibariyle daha randımanlı yaptığımı farkettim..
bende basliyorum pazartesi..olculerimide yazacagim.. yanliz sormak istedigim bir konu var.. ben tiffany rothe u sevmistim .. tam karar vermistim sizlerin yorumlarinizdan etkilendim.. yan yaglar (love hands) ve bel bolgemin sikilasmasini istiyorum.. fikrinizi merak ettim..nasil bir programa baslayayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?