hoşgeldin diyelim o zaman:) kilo verdirmez ama vermiş kadar inceltir,bacakları inceltiyor bi de şekillendiriyor,çoook güzel görünüyor,doğru yerdesin
sanırım yasak eğer özelden yazma şansın varsa özel mesaj olarak gönder canım isteyen kişiye.benimde daha özel mesaj yazma hakkım yok olsa göndercem herkese
bugünde 3.yü yaptım gün geçtikçe daha kolaylaşıyo.21 yaptıktan snra eger degişim olursa fotografımı atıcam herkese başarılar:)
kızlar selamlar... callenitics i ben de duydum ve yapanlardan hep kesin sonuç aldıklarını duyuyorm. ama ben egzersizleri bulaöıyorum o dediğinizi google a yazdım bozuk link çıkıyo.. ayrıca bunu nası uygulamaya başladınız? gün gün mü artıyo süresi.. bana biraz özet geçebilir msnz :)
ben dahil genelde herkes 11 den sonra falan değişimi görüyor,o halde fotoğrafları merakla bekliyoruz:))
klasik callanetics videosu var 10 günde 10 yaş gençleş diye,o videodaki hareketleri 6 gün yapıp 1 gün ara vererek yapıyoruz.ben bazen ara sayısını artırabiliyorumama 48 saat ara vermemek gerekiyormuş.istediğin görünüme kavuşuncaya kadar yapıyorsun,klasikteki hareketleri zorlanmadan yapmaya başladığında sırasıyla bunun üst seviyeleri olan evolution ve super callaneticse geçebilirsin.şimdilik aklıma gelenler bunlar,merak ettiğin başka şeyler olursa cevaplayabildiğim kadarıyla yardımcı olurum,kolay gelsin
call un en etkili versiyonu hangisi?
herkese selamlar,
dün itibariyle ben de callanetics'e başladım 1/21 :))
ölçülerimi aldım, 21 saat sonunda karşılaştırabilmek için.
ben sizlere birşey sormak istiyorum. bacak egzersizlerinde #1 olan hareketi (hani şu 3cm-3cm aşağı inilen hareket) ve pelvis hareketlerini yaparken dizlerimde inanılmaz bir sızlama/ağrı hissettim bu normal mi? yoksa zorladığım anlamına mı geliyo?
Jut,
bana da evolution ve super'in linklerini gönderebilirsen çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
Henz yeni başlamışsınız sızlama ağrı olabilir bir miktar bu çok normal alıştıkça hem hareketlerin hakkını vererek yaparsınız hemde sızlamalar azalır. Ancak kendinizi çok zorlamayın sakatlıklara neden olursunuz, yavaş yavaş yapın pelvis hareketlerine alışabilmek zamanla oluyor. Forumun önceki sayfalarında bazı arkadaşlar gün içindede bu pelvis hareketini yani pelvisi kaldırmayı yaptıklarını söylemişler. İsterseniz o şekilde gün içinde ara arar 3-5 tane pelbvis kaldırma yaparak bu harekette daha çabuk güçlenme sağlayabilirsiniz.
ya kızlar hiç callanetics yapan yokmu bana biraz zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?