evet kızlar 4/21 oldu.
hareketleri yaparken ben videodan epey hızlı sayıyorum galiba benim 50 oluyor video hala 20lerde sayıyor.sizler sayarken videodakini mi baz alıyorsunuz yoksa kendiniz mi sayıyorsunuz?
benim de yandaki simitler çok canımı sıkıyo,pantolon giyince benim de çıkıyo,onun için çok moralim bozulmuştu bi ara,bugün bi elbisemi giydim eskilerden,onda da da çıkıyodu ama bugün öyle gözüme gözüme batmadı,arkadaşıma sordum o da iyi görünüyo dedi.sanırım orası biraz inatçı çıktı geç gidecek,popo kalça hareketlerinde ben de kontrol ediyorum pelvis önde popom sıkı oluyor,aynı pozisyonu da koruyorum,ikinci harekette çok mümkün olmasa da ilk harekette dik duruyorum.herkesin kilo aldığı verdiği yerler farklı oluyo ondan sanırım,geç gidecek onlar.toparlanma var ama,1 hafta kadar önce ben de olmayacak sanırım diyodum ama dinleme günümden sonra biraz daha iyi gibiydi.sabır diye diye devam ediyorum işte,yaza kadar onlardan da kurtuluruz inşAllah
evet kızlar 4/21 oldu.
hareketleri yaparken ben videodan epey hızlı sayıyorum galiba benim 50 oluyor video hala 20lerde sayıyor.sizler sayarken videodakini mi baz alıyorsunuz yoksa kendiniz mi sayıyorsunuz?
evet kızlar 4/21 oldu.
Kızlar selam,
10 küsur yıl önce gazetenin verdiği kitabı alıp uygulamıştım, daha sonra kitabı kaybettim. Şimdi klasik videoları buldum ama evolutiona birtürlü ulaşamadım.
Rica etsem bana da linklerini gönderebilir misiniz?
Bir de, bazı sorularım olacak egzersizlerle ilgili;
sandalyeyi sıktığımız harekette sıkma hareketi sürekli mi, yoksa sıkıp sıkıp bırakılıyor mu orasını anlamadım.
pelvis hareketlerini de yapamıyorum, bazı arkadaşlar açıklamış biraz, bugün o şekilde de deniycem.
Salı günü başladım ama 100e tamamlayamadım hareketleri, ertesi gün ağrı falan da olmadı, sanırım yeterince zorlamadım.
bugün tekrar 1/21 olarak başlayayım diyorum.
Bir de, yemeği 7de yiyorum, tok karna spor yapılmaz diye bildiğimden gece 11de yapayım diyorum ama bu sefer de geç saat olmasından dolayı üşenip yarım bırakmaktan korkuyorum. Sizler yemekten kaç saat sonra yapıyorsunuz, tok karna zararlı olur mu acaba?
hepinize kolay gelsin yarın İzmir'e gidiyorum dönünce katılıcam size tekrardn iyi bakın kendinize
Ne mutlu sana
Gecmis olsn cnm, callan teyze ustune basa basa zorlamayin wucudunuzu yapabildginiz kadar yapin diyor
bidaha ki sefere bunu dikkate alarak yap ..
çok zor ya hiç yapamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?