- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
aynen bende bugün 9.kere yaptım şimdi anlamadığım 21 kere yapıcaz sonra yinemi 21 kere yapıcaz yani kaç kere yapıcaz 21 gün boyunca?
20 yıldır yapanlar varmış tatlım, 21 yaptık bıraktık yok öyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende bugün 9.kere yaptım şimdi anlamadığım 21 kere yapıcaz sonra yinemi 21 kere yapıcaz yani kaç kere yapıcaz 21 gün boyunca?
Slm cnm Allah in izniyle dikkat etmeye dewam ediyorum, nerdeyse 1,5 aydir baska topikteyim, arada
sizin topige girip yorum yaziyorum ama cvp veren pek olmuyor :))))
Sen napiyorsun, kilo wermen ne alemde diyete dewam mi?
Baslangic asamasinda olanlara gore guzel yol katetmissin masallah
Kacirmis olabilirim wucudunda herhangi bi gelisme degisme war mi peki?
Ileri asamada olanlardaki degisiklikleri ben cok merak ediyorum once we sonrasi olarak
resiim paylasilsa daha motive edici olur hem :26:
Callanetics i arastirirken gordugum bu resim beni cok motive etmisti sizlede paylasayim ..
Eki Görüntüle 367890
Eki Görüntüle 367891
Baslangic asamasinda olanlara gore guzel yol katetmissin masallah
Kacirmis olabilirim wucudunda herhangi bi gelisme degisme war mi peki?
Ileri asamada olanlardaki degisiklikleri ben cok merak ediyorum once we sonrasi olarak
resiim paylasilsa daha motive edici olur hem :26:
Callanetics i arastirirken gordugum bu resim beni cok motive etmisti sizlede paylasayim ..
Eki Görüntüle 367890
Eki Görüntüle 367891
anladım canım yaklaşık 2-3 sene önce yapmıştım,faydasını görmüştüm.umarım bırakmam bu sefer.her yerim ağrıyor vallahi yapmakk zor geliyor.
baya olmuş yapıyosun peki çok büyük fark oldumu
bugün 19 seansımı yaptım ama bende o videodaki kadın kadar pek fazla fark olmadı bide diyette yapmaya çalışıyorum bi tek belim inceldi bacaklarım zaten inceydide iç bacaklarım daha toparlanmadı birbirine deyiyo daha sıkılaşmadı fazla kolarımdada çok az bi fark var üst göbeğimdede öyle alt göbeğimde daha toparlanmadı en sinir olduğum yerler gitmiyo yan taraflar deli olucam yahu gitmiyolar belim inceldi bacak yanları inceldi orası ortada kaldı daha kötü duruyo daha geniş duruyo deliricem kafayı yiycem artık baska napabilirm kızlar oraya yaaa titreşimli kemerim var onumu kullansam oda bas ağrısı yapıyo bende ama işe yararsa dayanırım yeterki gitsin şu lanet yerler
lütfen banada yardımcı olun nereden indirebilirim yardım istiyorummmmmmmmmm
Kızlar selam,
10 küsur yıl önce gazetenin verdiği kitabı alıp uygulamıştım, daha sonra kitabı kaybettim. Şimdi klasik videoları buldum ama evolutiona birtürlü ulaşamadım.
Rica etsem bana da linklerini gönderebilir misiniz?
Bir de, bazı sorularım olacak egzersizlerle ilgili;
sandalyeyi sıktığımız harekette sıkma hareketi sürekli mi, yoksa sıkıp sıkıp bırakılıyor mu orasını anlamadım.
pelvis hareketlerini de yapamıyorum, bazı arkadaşlar açıklamış biraz, bugün o şekilde de deniycem.
Salı günü başladım ama 100e tamamlayamadım hareketleri, ertesi gün ağrı falan da olmadı, sanırım yeterince zorlamadım.
bugün tekrar 1/21 olarak başlayayım diyorum.
Bir de, yemeği 7de yiyorum, tok karna spor yapılmaz diye bildiğimden gece 11de yapayım diyorum ama bu sefer de geç saat olmasından dolayı üşenip yarım bırakmaktan korkuyorum. Sizler yemekten kaç saat sonra yapıyorsunuz, tok karna zararlı olur mu acaba?
melsef alt karın en son gidiyor canım ilk yaptığımda da 20den sonra inmeye başlamıştı bende...
iç bacaklarımın birbirine değmesi sorunum ilk 15den sonra ciddi azalmıştı sandalyeyi sıkarken iç bacakların yanmıyor mu? kendini dediği gibi öne doğru verip üst gövdeyi serbest bırakırsan daha iyi hissediyorsun, ilk başta diz hizamda yanma oluyordu sonra güçlendikçe yukarı doğru yanmaya başladı sonra sandalyeyi olabildiğince yukardan tutmaya başladım(süper callda 1 karış yukardan tutuluyor) oda bayaa farketti. evolutioda masaya tutunarak yapılan bacak hareketleri var onlarıda programa ekleyebilirsin, çok etkili (ama orda bir püf noktası var videosunu bulursam yollayayım anlatmayı beceremem)
yanlar/simitler bende ilk kaybolan yerlerdi nedense bazı kişiler gitmediğinden şikayet ediyor sanırım yanlış yapılan bir şey var. yan oturup yapılan kalça hareketlerinde özellikle 1. harekette yanlarım çok fena yanıyor, pelvisi öne alıyorum, yana çok fazla yatmıyorum olabildiğince dik duruyorum, zaten artık sadece denge için tutunuyorum bu sırada da yanlarım çok yanıyor...