- 19 Ağustos 2009
- 481
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canim kalcamdan bir eksilme olmadi henüz, ama aslinda pekte eksilecek birsey yok kalcamda. Ama bacaklarimdan ve kollarimdanda cok memnunum simdi, sepsert oldular, resmen kas olustu. Ben cok memnunum valla. alkisalkisalkis.
ben bugün 21 günlük call bitirdim kızlar.. özellikle basenlerim çok inceldi ve selülitlerim nerdeyse yok oldu.. ama ben de bel kısmında incelemedim yaa...
kızlar bende 3/21 i yaptım bugün. İlk gün olan ağrılar artık yok ve daha rahat yapıorum. Umarım bende incelirim bikaç cm..
ay ne güzel haberler duyuyorum böle opuyorumnanaktan peki sen uygulamayı hergün mü yaptın yoksa 6 günde bir ara vererek mi yaptın ??
ben 6 günde 1 yaptım canım... ama bazen 6 gün dolmadan yapamadığım günler oldu. o zaman tekrar 6 gün yapıp öyle ara verdim...yani üstüste 2 gün yapmadığım olmadı. zaten 2 egzersiz arasının 48 saati geçmemesi gerekiyor.
kızlar bende başladım 3/21 oldu şimdiden karın ve kalça bölgem sıklaştı sertleşti 21.gün ne olacak çok merak ediyorum=)
merhaba bayanlar
nasıl gidiyo callanetics?
kimse giden ölçülerden bahsetmiyo :)
benim yine başlayıp arada boşluk yapmamdan dolayı albaşa yapmak zorunda kaldım
şuan 6/21 im yarın tatil günü
kızlar günaydın. 7/21 bitti benim.ama kitapta 6 gün ara vermeden yapılacak. 48 saatten fazla ara verilmeyecek gibi bir şey okumadım. ben mi atladım acaba. okuyanlar varsa bana yerini söyleyebilirler mi? ben 3 .den sonra 2 gün ara verdim. bazende 1 günlük aralarım oldu. ama sonuç inanılmaz. bacak çevresinden (basenden), kalçadan, göğüs altından 3 cm inceldim. ama malesef bel çevrem 1 cm kalınlaştı. diğer her yerim aynı kaldı.zaten sorunlu bölgem basenler , bacaklar ve kalça. yani kendinizi sıkmayın ara vedim diye. ama öyle çokçada ara vermeyin. şimdi çok rahat yapıyorum hareketleri. 35 dk da bitiyo ve bir çok hareketi daha fazla sayıda yapıyorum. çok rahatladı eklemlerim. uykum düzenlendi. kendimi hafif esnek sağlıklı hissediyorum.bence mutlaka yapın bu sporu. eşim uzun zamandır yanımda değildi. beni görünce şok oldu. kapıdan girir girmez ne oldu sana dedi wallaa. 21 i bitirince ne olacak çok merak ediyorum..
merhaba senin yazdıklarını okudum banada yollarmısın adresi zahmet olacak ama lütfen yeni gördüm ben yapmak istiyorum.bir soru fayasını gördünmü benim göbeksorunum var etkilimi teşekkürler
Selam hanımlar
Burayı yeni gördüm
dietle 16 kilo verdim fakat sıkılaşmam lazım programı+alt yazıyı ve kitabı indirdim en kıza zamanda başlayacagımm inşallah dahada incelirimmmmmmmmmm
kızlar günaydın. 7/21 bitti benim.ama kitapta 6 gün ara vermeden yapılacak. 48 saatten fazla ara verilmeyecek gibi bir şey okumadım. ben mi atladım acaba. okuyanlar varsa bana yerini söyleyebilirler mi? ben 3 .den sonra 2 gün ara verdim. bazende 1 günlük aralarım oldu. ama sonuç inanılmaz. bacak çevresinden (basenden), kalçadan, göğüs altından 3 cm inceldim. ama malesef bel çevrem 1 cm kalınlaştı. diğer her yerim aynı kaldı.zaten sorunlu bölgem basenler , bacaklar ve kalça. yani kendinizi sıkmayın ara vedim diye. ama öyle çokçada ara vermeyin. şimdi çok rahat yapıyorum hareketleri. 35 dk da bitiyo ve bir çok hareketi daha fazla sayıda yapıyorum. çok rahatladı eklemlerim. uykum düzenlendi. kendimi hafif esnek sağlıklı hissediyorum.bence mutlaka yapın bu sporu. eşim uzun zamandır yanımda değildi. beni görünce şok oldu. kapıdan girir girmez ne oldu sana dedi wallaa. 21 i bitirince ne olacak çok merak ediyorum..
meraba.ara vermeden yapılcak diye biliyorum bende.ben 18 gün hiç ara vermeden yaptım.
sadece 6 günün sonunda 1 gün ara vermiştim.öyle sonuç daha dehşet güzel oluyor.
1 gün araylada olur.ama zamanı uzatmış olursun.
değişilkil olmasına çok sevindim.
ramazan bitsin bende başlıcam yine.
çok seviyorum bu egsersizleri:):lepi: