az önce 3.kez yaptımhareketler çok yavaş yaa etkisi olurmudur gerçekten gerçi çok acıyo ama yavaş olduğu için az enerji harcıyo insan
enerji harcamak derken? cardio değil bu kalori yakarak kilo vermeyi bekleme, her aerobik egzersiz gibi metabolizmanı hızlandırarak diyetine yardımcı olur okadar
ama sıkılaştırır, inceltir, şekillendirir, postürünü düzeltir, verdiğin her kiloyu 2 katı vermişsin gibi gösterir vs..
sonuçta herkes kilo verdiğini düşünür ama sen sadece cm cm azalırsın... kilo olarakda azalmak istiyorsan cardio eklemelisin.
evet cnm yaa kalori yakmayı diyodum haklısın egzersizler sıkılaştırır zaten sıkılaşmayada ihtiyacım var kilo vermeyede cardio çok etkiliymiş bende duydum ama gündüz pek fırsatım olmuyo oğlumdan gecede call yapıyorum bugün sadece gündüz 110 tane ip atladım
:))) valla ben eşimi geçen hafta sonu ziyaret ettim 10 kg vermiş sıra sende dedimayıs da gelicek o zamana kadar toparlamış olurum dimi?bu arada bugün sabah tartıldım 56.9:))
:)) göğüs kaslarıda çalışıyor ondandır, bende koltuk altına doğru ağrı oluyordu. büyüme mevzuu muammalı, herkesin farklı gözlemleri var. büyüttü diyende, küçüttü diyende, aynı kaldı diyende var... ama genel olarak spordan sıkılaştırmasını ve güzelleştirmesini beklemek daha gerçekçi olur sanırım...
evet bencede ondan ağrı oluyodur ama küçültmesinde zaten küçükler
Kardeşim link durumunu halletti,videoyu ilerlete ilerlete baktım da eskisine alışınca yeniyi garipsedim.Reglim bitsin,üztümdeki bazı yükler insin, hemen başlıyorum
rica etsem bana atarmısın linkleriii çok merak ettim denemek istiyorum :))))
callen teyze seviyorum seni:) popo gerçekten şeftaliye doğru ilerliyor,şekillendi resmen,kendimi böyle görünce şaşırdım doğrusu:)bacaklarda daha erken sonuç veriyor sanırım,gerçi bacaklarım üst tarafıma göre daha incedir ama onlar da sıkılaştı,taş gibi hatun deyiminin nerden geldiği anlaşıldıönceden yumuşak olan kalça ve bacaklarım toplarlandı,dokununca daha sert ve sağlam olduğunu görmek çok güzel:) ah şu yanların tamamen yok olduğu günleri de görsem,burdan bi arkadaş video önermişti onunla ilgili sanırım ek olarak onu da deneyeceğim.bir de kollarla ilgili ek çalışma yapan var mı arkadaşlar,şınav mı çeksem acaba bir de.nasıl tarif etsem,kollarla gövdenin birleştiği yerdeki fazlalıklar canımı sıkıyo,önerisi olan var mı.bir de videodaki esneme hareketlerinde tabanı bara koyarak yapılan harekette ayağı durduğunuz yere alın diyor onu tam anlayamadım,ondan önceki esneme hareketinde bacaklar daha mı açık oluyor da,callen teyze birkaç adım ilerletiyo,nerde durması gerekiyo ayakların,yanlış mı yapıyorum acaba.bir de popo ve kalça egzersizlerinde benim tutunduğum masam onların bar kadar yüksek değil,omuzları esnetmede bir sıkıntı olur mu acaba,hareketin faydasını gördüm ama bir yanlışlık varsa düzelteyim.ooooo ne çok yazmışım
teşekkür ederim duygu:)özel mesaj atamıyorum da hâlâ
off bugün 5.kez yapmam lazımdı ama yapamadımmisafirlerim vardı çok yorgunum dünden beri
psigo takipcinim demiştim sana bir başlayınca bırakamıyorsun merak etme 8 den sonra daha rahat yapacaksın kızlar özelden mesaj atarsanız size adresi veririm
canim sena ablanin topiginde yazdiklarini okudum merak ettim neymis bu callanetics diye aramaya basladim. derken burda seni buldum yine
bir video buldum indirmeye calisiyorum ama dogrusu mu bilmiyorum?
sende varsa bana linkini gonderebilir misin? denemek istedim herkes cok guzel seyler yazmis..
optum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?