- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
kollarını arkaya çevirerek yaptığın ısınma hareketi kolları özellikle trisepsleri(el sallarken sallanan kısım, tuzluklar:))) çok iyi topluyor. sağa sola eğilerek yapılan ısınma dediği hareket beli ortaya çıkarıyor. call simitleri de topluyor, bunu kalça hareketleri yapıyor sanırım. pelvis döngüleride her tarafı çalıştırıyor...
ilk 3 gün ağrı oluyor, klasik hamlama ağrısı.. yaptıkça rahatlarsın esnemeleri ihmal etme onlar ilaç:) nekadar iyi esnersen ağrın okadar az olur. yapamayacak gibi olursanda 48 saatten fazla ara vermemeye çalış. vazgeçme, sonuç çok güzel olacak, vücudun hızla güçlenecek, şekillenerek incelecek, 1 hafta sonra kolaylamaya başlayacak, sende kendindeki değişimi hissetmeye başlarsın zaten...
haaa evet o kollarıda çalıştırıyomuş bugün sadece kollarımın altı ağrıyo şükür şuan hiç ağrım yok ilk yaptığımda bacaklarımda titreme olmuştu sabah kalktığımda yoktu:) birde bu forumda bi başlık vardı günde 5dk 1 haftaya taş gibi vücut diye onu yaptığımda tam 1 hafta öldüm resmen heryerim ağrıyodu özellikle bacaklarım zor yürüyodum merdiven çıkamıyodum birde şu göbek ve bel şekillendirme hareketlerini yapmıştım oda çok feci 4 gün yan taraflarım ağrıdı sağa sola dönerken hele uyuyamıyodum ama call deöyle değil çok hafif ağrılar oldu oda şimdi yok sadece kollarım hafif ağrıyo şuan bırakamyı düşünmüyorum kadın çok etkileyici konuşuyo inandırıcı geldi insallah bende öyle sımsıkı olurum pazarteside diyete tekrar baslıyorum yaza fit olarak girmek istiyorum artık sıkıldım eski halimi istiyorum ben doğumdan kaln göbek ve yan taraflarım özellikle beni çok sinir ediyo pantolon giyince yanlar çok çıkıyo doğum yapmadan önce yoktu onlar insallah oralarda düzelir birde fırsat buluncada gündüzleride leslie 3mil yaparım ve 100 tane ip atlıycam boş bulduğum vakitlerde call zaten aksamları yapıcam ...bu arada cnm sen hala yapıyosun değilmi nasıl sende etkileri oldu kiloda verdiriyomu ...birde okadar esnemeyle insanın boyu bile uzuyodur vallahi