callen teyze seviyorum seni:) popo gerçekten şeftaliye doğru ilerliyor,şekillendi resmen,kendimi böyle görünce şaşırdım doğrusu:)bacaklarda daha erken sonuç veriyor sanırım,gerçi bacaklarım üst tarafıma göre daha incedir ama onlar da sıkılaştı,taş gibi hatun deyiminin nerden geldiği anlaşıldı
önceden yumuşak olan kalça ve bacaklarım toplarlandı,dokununca daha sert ve sağlam olduğunu görmek çok güzel:) ah şu yanların tamamen yok olduğu günleri de görsem,burdan bi arkadaş video önermişti onunla ilgili sanırım ek olarak onu da deneyeceğim.bir de kollarla ilgili ek çalışma yapan var mı arkadaşlar,şınav mı çeksem acaba bir de.nasıl tarif etsem,kollarla gövdenin birleştiği yerdeki fazlalıklar canımı sıkıyo,önerisi olan var mı.bir de videodaki esneme hareketlerinde tabanı bara koyarak yapılan harekette ayağı durduğunuz yere alın diyor onu tam anlayamadım,ondan önceki esneme hareketinde bacaklar daha mı açık oluyor da,callen teyze birkaç adım ilerletiyo,nerde durması gerekiyo ayakların,yanlış mı yapıyorum acaba.bir de popo ve kalça egzersizlerinde benim tutunduğum masam onların bar kadar yüksek değil,omuzları esnetmede bir sıkıntı olur mu acaba,hareketin faydasını gördüm ama bir yanlışlık varsa düzelteyim.ooooo ne çok yazmışım
teşekkür ederim duygu:)özel mesaj atamıyorum da hâlâ