kızlar bişi sorcam..ben programı indirdim..alt yazıyı da indirdim..videoyu mediaplayerda açabiliyorum ama altyazıyla beraber olmuyo...gom playerda bu ay indirmek istemiyorum..kotayı aştım da birazcık..ama calle dde hemen başlamak istiyorum.şu alt yazı için başka bi seçenek biliyormusunuz
selam kizlar,
bugün 4.gün ve öyle fark varki kendim bile inanamadim. 21 günün sonunu sabirsizlikla bekliyorum.
haaa pearlcim leslie ne? Merak ettim, odami egzersiz?
selam kizlar,
bugün 4.gün ve öyle fark varki kendim bile inanamadim. 21 günün sonunu sabirsizlikla bekliyorum.
haaa pearlcim leslie ne? Merak ettim, odami egzersiz?
kızlar burası bi hayli kalabalıklaşmış.sevindim.devam devam yılmak yokkk:lepi:
bayadır uğramıodum.nişanımı yaptım geldim:dance:
herkes nişanda bu kıza nolmuş dedilertamıtamına 55 kiloydum nişandasüprizzzzz
nişandan sorada saldım tabi allah vere herşeyden götürüom spor falan da yokkafamçokkarıştıama şükür pearl ın dediği gibi vücut hala aynı.
ramazanda kesin kilo alıcam.ramazandan sora yine başlıcam bende.
artık kurtarıcımı biliom call ablamhihoyyytsırnaşık şey
Leslie Sansone - Walk at Home yürüyüş programı canım internette var indirmek istersen
ben hızlı 3 mil 45 dk lık olanı yapıyorum , çok zevkli bence , kadının kocaman gülücükleri var sırnaşık şey
Callanetics e başlamadan once yürüyüş yapmak daha çabuk kilo vermeyi sağlıyo diye okumuştum o yüzden indirmiştim bende...
Leslie ile hoplayıp zıplıyon , Callan teyzeyle dinleniyon öyleki akşamları callanetics ten sonra acayip uykum geliyo benim
tebrik edrim psiqocum , allah tamamına erdirsin
bende senin dediğin gibi davranıyorum vala 'işin sırrını buldum' diyorum hep
kız kırmızı donlu yakaladım seni..bende indirmek istiyorum ama beceremedim...canım özelime neler yapılacak yazar mısın....
geldim yavrım geldim..hadi bide bunu deneyek...kaydirigubbakcemile5canim gel yamacima :1hug:
özelden atayim linki sana durkaydirigubbakcemile5
geldim yavrım geldim..hadi bide bunu deneyek...kaydirigubbakcemile5