Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bende başlamak istiyorum.Videoları nerden indireceğiz yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar ben de indirmek istiyorum yardımcı olun lütfennn delikafadulden
arkadaşlar bende bişey sorucaktım bu callanetics selülitlerede fayda ediyomu birde bacaklarda sıkılıaşma sağlıyomu genelde sanki göbekte daha faydalı gibi geldi bilen biri cevaplayabilirmi teşekkürler a.s.
cnm ya bende indirmek istiyorum ama senin dediğin gibi yaptığımda callanetics ana sayfası çıkıyo ve orda CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yazan yeri bulamadım
cnm ya bende indirmek istiyorum ama senin dediğin gibi yaptığımda callanetics ana sayfası çıkıyo ve orda CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yazan yeri bulamadım
ok saolun kızlar.buldum şimdi..daha önceden denediğimde ilk linkte callanetics ana sayfası çıkmıştı..bu yeşil sayfa deil.ondan bulamamışım
canim bazi programlar calistirmiyor. gom player yada VLC player ile acarsan calisirmerhaba kizlar,
o bahs ettiginiz siteden indirdim bende ama sadece ses ges geliyor görüntü yok.
Sizdede öylemi yoksa sizde görüntüdemi var?
Yazarsaniz cok sevinirim. Okadarda heveslenmistim yaaaa.
gozunaydin canim kolay gelsinkaydirigubbakcemile2Evet kizlar öyleymis, program yokmus bende. Nisanlimi cagirdim o yükledi. Simdi izleyebiliyorum. Oleyyyyyyyyyysositososito
zenim ozeline indirebilecegin callanetics video linklerini yolladim. kolay gelsinbende kitabın fotoları var ama çok zor okunuyor, sizlerden rica etsem bana yada şu videolarla ilgili siteyi söylermisiniz :))
kızlar bişi sorcam..ben programı indirdim..alt yazıyı da indirdim..videoyu mediaplayerda açabiliyorum ama altyazıyla beraber olmuyo...gom playerda bu ay indirmek istemiyorum..kotayı aştım da birazcık..ama calle dde hemen başlamak istiyorum.şu alt yazı için başka bi seçenek biliyormusunuz