- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
aslında hayal kırıklığına uğramamın callanetics in etkisi ile alakası yoktu, çok etkili olduğuna inanmıştım ama çok eski çekim, eski insanlar ve ağır çekim gibi ağır hareketler soğutmuştu beni callendan, yerine daha eğlenceli hoplamalı zıplamalı olanları tercih ettim ama bu yıl mecburum call teyzeye.. :)Hoşgeldin canım öncelikle daha önceki videoya bakıp hayal kırıklığına uğraman zaman kaybı olmuş sana.hareketler çok yavaş göründüğü için etkisiz olacağını düşünmek yerine callanetics yapanların before after fotolarına bakmak daha motive edici ve daha gerçekçi kararlar almamızı sağlar diye düşünüyorum hepimiz için çünkü terleten hoplayıp zıplayan egzersiz daha faydalıdır gibi bir kanı yaygın.oysa callanetics yoga bale aerobik ve pilates karışımı.hatta pilates geçmişi olan callancılarımız pilatesten daha zor olduğunu ve daha çabuk etki gösterdiğini söyler
Callanetics kasları çok derinden ve etkili bir şekilde çalıştırıyor.bugüne dek hiç çalışmamış kaslarınızın çalıştığını hissetmeniz olağan.
Beginning hareketleri öğrenmek ve vücudun alışmasını sağlamak için.ama o videomuzda dublaj veya altyazı olmadığı için direkt 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ile başlanabileceğini düşünüyorum.üst programlara da vücudun mevcut yaptığın programı yaparken artık spor yapıyor gibi hissetmiyorsan ve zorlanmıyorsan geçebilirsin.
B
bunu öğrendiğim iyi oldu, benim işim bitti videolarla ama callan ı önereceğim kişiler için faydalı olucakbeklemek yerine modemini açıp kapatın otomatik olarak yeni ip adesi alacağınız için yeni bir indirmeye izin verir