Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram hem yeme içme hem de spor düzenimizi bozdu.ama neyseki bitti.hadi callancı kızlar yeniden sahalara dönünmerhaba kızlar dün call yapamadım malum bayram misafir falan baya bir ara verdiğimi fark ettim yaklaşık 5 gün kadar:18::18:bu yüzden bugün sıfırdan başladım ve 1.call bitti.Bu ayın sonuna kadar klasik call yapıp eylülün tamamında da süper yapmayı düşünüyorum
Bayram hem yeme içme hem de spor düzenimizi bozdu.ama neyseki bitti.hadi callancı kızlar yeniden sahalara dönün
Bayram hem yeme içme hem de spor düzenimizi bozdu.ama neyseki bitti.hadi callancı kızlar yeniden sahalara dönün
aynen canım ya nerde herkes gelin artık salmayın kızlar benimde bugün 2.bitti eve geç geldiğim için yeni bitti ama saati ne olursa olsun ister sabah 2de olsun aksatmicam
ooooo aishabhi başlamış bile.
Ben de geldim.
Muck...
Bravo canım aynen devam et süpersin...aynen canım ya nerde herkes gelin artık salmayın kızlar benimde bugün 2.bitti eve geç geldiğim için yeni bitti ama saati ne olursa olsun ister sabah 2de olsun aksatmicam
Herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;
Tatile çıktığım gece site bakıma alınmıştı ve ben sizin bayramınızı kutlayamadığım için çok üzülmüştüm. =(((
Geç olsun, güç olmasın; herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Gelelim bayramın kötü bilançosuna!!!
Tam 6 gündür eş dost ziyaretinden callanetics yapmadım.
Memlekette ağzıma baklava, börek, çörek sokan anne ve babacığım sayesinde en az 3 kilo aldım!!! (Tartıdan utanıyorum, en az bir hafta tartılamam şimdi.)
Her yerim yumuşadı. Ve bende feci bir hamlık oluştu.
Callancığım beni affet. Bugünden itibaren en baştan başlıyorum yine.
Tarih: 12 ağustos.
12 Eylüle kadar sabahları dönüşümlü Leslie 5mil-cardio call, akşam yatmadan Callanetics!!!!!
Kaldığımız yerden devam dostlar, herkes bayramda salmış.
Ah o tereyağlı baklava yok mu, hep onun yüzünden =PPP
Üç gün boyunca karnım kırbaya dönene kadar su içeceğim ki ancak atarım yediklerimin şişkinliğini.
Herkesi ÖPERİMMM...
Hoşgeldin canım hep beraber devam callana!!!!Geldim Lotuscuğummmm.
Kaldığımız yerden non-stop devam.
=))
Sende hoşgeldin bucuseveeeeeeeet bayramda callan yapamayanlardanım:2: 9.callanda kalmıştım bgn:2: kaldığım yerden devam edeceğim umarım.
Canım çıkardığın program ağır sanki.jillian zaten kardiyo.ayrıca kardiyo yapmana gerek yokslm kızlar nasılsınız bakiim :)
ben de 2 yada 3 gün yapıp bırakmıştım yaa keşke bırakmasaydım
jillian Michael 30 day shrede başladım sonra şuan ilk level 7. günümdeyim
kendime bi program çıkartmayı planlıyorum
sabah : kardiyo+call
akşam jillian
yapabilirmiyim bilmiyorum denemekte yarar var :)
bende yarın call 1 den başlıyorum :)
yarın ölçülerimi de not edicem bakalım neler olcak :)
Süpersin canım ev boşsa spor hakikaten daha rahat oluyo ben salonda orta sehpayı kenara çekip at koşturuyorum resmen ama bugün callan yapamıycam.temizlik yaparken dizimi incittim Kasım zedelendi sanırım.canım çok acıyo.yarına Allah Kerim öpüyorum sizi azimli fit callan kızları..Bayram sonrası ilk durum raporu;
Callaneticse kavuşan vücut 5 günlük yumuşamayı hemen üzerinden atıverdi. Biraaaazzcık göbüşüm çıksa da daha birinci callanda vücut
eski taş şekline döndü. Bu egzersizi işte bu yüzden çok seviyorum. Üzerimdeki hamlık, yorgunluk hissi ve uyuşukluk hemen gidiverdi,
canlandım. Üzerine 2,5mil Leslie yaptım. Daha fazla yapmak canım istemedi. Belki gece tamamlarım. Ardından kendimi duşa sokup, ılık-
soğuk şok uyguladım. An itibariyle taşşşş gibiyim.
Kaldığım yerden bomba gibi devam. Gece bir de cardio yapabilirsem, işte o zaman tey tey teyyyyyyyyy.
Tabii diyete de geri döndüm. Kendi evimde yukarıdakileri uygulamak zor olmuyor. Dolap, mutfak bomboş; anne baba yok
ve her türlü artistik hareket için ev bomboş. =PPPP
Bekle beni eylül, sana 75 kiloda merhaba diyeceğim!!!
Canım çıkardığın program ağır sanki.jillian zaten kardiyo.ayrıca kardiyo yapmana gerek yok
Süpersin canım ev boşsa spor hakikaten daha rahat oluyo ben salonda orta sehpayı kenara çekip at koşturuyorum resmen ama bugün callan yapamıycam.temizlik yaparken dizimi incittim Kasım zedelendi sanırım.canım çok acıyo.yarına Allah Kerim öpüyorum sizi azimli fit callan kızları..
Hatayı daha açık yazarsan yardımcı olayım canım.birde indirmeden önce ilk sayfayı atlamadan dikkatlice okudun mu?ben videoları indiriyorum fakat indirdiğimde hata veriyo yardım edebilirmisiniz
Saol canım bugün daha iyiyim 1.5 saat spor gayet yeterli Yeşilçay için söylediklerin de doğru hakikaten çok çok faydalı.sinameki konusuna gelirsek söylediklerine katılıyorum ciddi zararları var uzak durun.çok geçmiş olsun canım inş fazla ciddi birşey değildir..
bu arada bende durumumu rapor ediyim..bu sabah kahvaltıdan önce callan yaptım.Aç karnına yapınca daha iyi hissediyorum kendimi yemekten 2 saat sonra bile yapsam midem bulanıyo o yüzden böyle yaptım.akşam 6da yemeğimi yedim daha sonra hiç birşey atmadım ağzıma diyette yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece.çünkü diyet olunca bu işin adı psikolojik olarak zayıflayınca eski yeme düzenime geçiyorum yine sil baştan oluyor herşeyo yüzden artık diyet yapıyorum demiyorum kendime, sağlıklı besleniyorum diyorum.akşam yemeğinden sonra da 2 bardak yeşil çay içtim.bu arada kızlar aklınızda bulunsun akşam yemeğinden sonra yeşil çay içerseniz yağ yakımınız hızlanır ve de benim gibi kabızlık sorunu yaşıyorsanız mutlaka için derim.sakın ama sakın içinde sinemaki olan çaylardan içmeyin.evet onlar bağırsakları çalıştırıyor gerçekten ama bağırsak tembelliği yapıyor ve bağırsaktaki mukozayı eritiyor.anlık durumunuza çözüm getirebilir ama daha sonrası için durumu daha da çıkmaza sokuyor eskisinden daha beter kabız oluyosunuz.ben 2 bardak yeşil çay içiyorum hem bağırsaklarım düzene giriyor hemde yağ yakımı oluyor daha ne olsun:)yeşil çaylardan hemen sonrada leslie ile 3 mil yürüdüm.ve sanırım bu milleri artırmicam 5 mil bana çok uzun geldi.zaten 45 dakka callan yapıyorum 45 dakkada leslie olsun 1 buçuk saat ideal bence bi spor için daha fazlası abartı geldi bana sanki..
Geçmiş olsun.Bir gün dinlen tabiki canım muhtemelen geçeroff ya ben leslie yaparken normal spor ayakkabı giymeye unuttum sert tabanlı rahat bi ayakabım vardı onu giydim aptal gibişimdide topuğum ağrıyo baya, incittim sanırım.. bi gün dinlendirsem geçer mi acaba:18:zaten yarın leslie yapmicaktım başka birşey yapcaktım(
Hoşgeldin donukpudracım bu sefer kaçma artık bi yerecallan teyzenin arsız öğrencisi yine döndü
bugün 2/21 yapacağım...
lotuscum geçmiş olsun