öncelikle herkese iyi bayramlar..:)bayadır buraya yazmıyordum fakat callana devam ediyorum
ramazan olduğu için bir de ben diyet yapıyordum sahur yapmıyodum hiç ve halsiz kalıyordum o yüzden callanı birer gün ara vererek yapmak zorunda kaldım.Bu yüzden 10.callımı yaptım anca
üzülüyorum ama üzülmemin sebebi keşke daha çok yapsaydım da daha çok etkisini görseydim çünkü o 10.yapışımda bile o kadar çok fark oldu ki bu herhalde mucize olmalı dedim:)size simitlerimde çok büyük fark olduğunu söylemiştim 5.yapışımda..10.sunda yine fotolarımı çektim artık bende simit diye birşey kalmadı arkadaşlar:)dümdüz oldu hiçbir çıkıntı yok:)arkadaşıma gösterdim fotoları öncesiyle ve sonrasıyla.Bana photoshop mu bunlar dedi anlayın yani ne kadar fark olduğunu:)maalesef simit bölgemi ölçmediğim için ne kadar fark oldu bilmiyorum keşke ölçüm yapsaydım ama cidden ameliyatla alınmış gibi yani okadar söyliyim size anlayın:)belimi ölçmüştüm 72 cm di şimdide 69 olmuş:)düşünün 10 callan ile bu oldu:)ama simitlerim belimden çok daha fazla gitti ordan anlayın ne kadar olduğunu:)ve birde şunu fark ettim fotoğraflarda basenle simit bölgesi arasındaki yere kalça diyoruz sanırım işte o bölgede baya bir daralmış:)onada çok şaşırdım ama maalesef oranında ölçüsünü almadım yani gereksiz geldi nedense..ve o bölge daraldığı için basenlerim daha çok çıkmış ortaya..sanırım sıra ona geliyor:)ama basenimi ölçmüştüm 107 cm di şimdi ise 105 olmuş:)popo kısmıda yani en geniş kısım 111 cm den 109 a düşmüş:)yalnız üst bacağımın ölçüsü hala aynı..diyorum ya sıra onlara da gelecek.Zaten çok dar bi pantolonum vardı şimdi bana bol geliyor bacaklardan popo kısımdan:)mezureye yansımasa da bacaklardan da gittiğini düşünüyorum eskisine göre daha sert ve daha toparlanmış görünüyo:) şimdi bu kadar gevşek olmama rağmen bu sonuçlar olduğu için daha bir heveslendim.Hazır ramazanda bittiğine göre kendime adamakıllı bir spor programı yapmak istiyorum.Önceki sayfalarda bir üye günde iki kere callan yaptığını söylemiş ve daha hızlı etkisinin olduğunu söylüyor:)kulağa hoş geliyor fakat ben callan teyzemizin kitabını okumuştum orda sanki günde iki kere yapmanın bi anlamı olmadığını söylemişti..aradım şimdi ama bulamadım eğer biliyorsanız lütfen bana söyleyin çünkü ona göre yapıcam bende
Birde kilo vererek callan yaptığım için yanına ek cardiyo yapmak istiyorum ama maalesef cardiyo sporlarının hiçbirini sevmiyorum
tek sevdiğim şey mezdeke oynamak
eğer sizde benim gibi sevmiyorsanız mezdeke oynayabilirsiniz çünkü çok ama çok etkili oluyor hemde orda da pelvis kaslarını baya çalıştırıyorsun
çok uzattım lafı ama özetlersek gün içinde iki callan+mezdeke düşünüyorum ve bu konuda fikirlerinizi bekliyorum:)