• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canım çok teşekkür ederim :54: Annenede çok geçmiş olsun nasıl şimdi iyi mi biraz daha ? Evet ya bel çok tehlikeli. Bende de skolyoz var o yüzden ağrı yapıyor. ee birazda kilo olunca baya yük biniyor bele ve ağrıyor. duruş bozukluğu falan derken ağrılar çok zorluyor insanı. bende deneyeceğim inşallah faydası olur. çok teşekkür ederim tekrar :)

Ben tesekkur ederim, sagol annem iyi simdi, sana da cok gecmis oldun, skolyoz zor hastalik gercekten, umarim bu hareketler isine yarar. Callanin da skolyozu varmis, anladigim kadariyla, callanetics de hareketler bu agriya da faydali, ama tabi cok zorlamadan baslamak lazim.

Tekrar cok gecmis olsun.

kızlarr bugün 2.yi yaptım zaten dünden dolayı kollarım kalçam ağrıyodu şimdi ağrılara yenileri eklendi:D:Dama mutluyum böyle devam etsin:)bu pelvis kelepçesi hareketini yapamıyorum..sanırım ordaki kaslar güçsüz ondan yapamıyorum bakalım inş iler ki zamanlarda yapabilirim.bir de esneme hareketleri sanki biraz yetersiz gibi geldi bana..

kızlarr bugün 2.yi yaptım zaten dünden dolayı kollarım kalçam ağrıyodu şimdi ağrılara yenileri eklendi:D:Dama mutluyum böyle devam etsin:)bu pelvis kelepçesi hareketini yapamıyorum..sanırım ordaki kaslar güçsüz ondan yapamıyorum bakalım inş iler ki zamanlarda yapabilirim.bir de esneme hareketleri sanki biraz yetersiz gibi geldi bana..

bende bugün ilkini yaptım,şuan kalçam ağrıyo biraz,hafif de bacaklarım :)
değişimi anlamak için resim çekcem ya bakalım gerçekten 10 saatte değişiyomu :)

bende çekmiştim resimlerimi bakalım görcez fark oluyomu:)bu arada kol için ısınma hareketleri varya başta bence o sadece ısınma değil aynı zamanda kol egzersizi gibime geldi.Çünkü benim kollarım hamladı acıyo yani..:)

bende çekmiştim resimlerimi bakalım görcez fark oluyomu:)bu arada kol için ısınma hareketleri varya başta bence o sadece ısınma değil aynı zamanda kol egzersizi gibime geldi.Çünkü benim kollarım hamladı acıyo yani..:)
Oluyorum o kol hareketinde yana egilmede bile nasil agriyor :1:
bende cektim bakalim nolacak :1: kalcami benim hic agritmadi ya yanlis mi yapiyorum kii

aaa o ısınmamıymışşş :D ben kadını pek dinlemedim yaparken çok tiz bi sesi var zaten hareketlere yoğunlaşmıştım :D
ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama oluyor ya :)

bana QUICK LEGS in linkini atabilir misiniz? ben bir türlü bulamadim :/
Canım malesef onları bulamıyorum :( elinde olan varsa paylaşırsa eklerim bende.

bende ramazandan sonra tekrar başlıycam inşallah :) şimdi pek mecalim kalmıyor...
Ecemusum ya hakikaten vakit su gibi geçiyor Ramazan'da iki arada bi derede yapıyorum bende.

Canım başta zor gelir sma zamanla tam anlamıyla yaparsın hareketi ;) esneme hareketleri banada öyle gelmişti ama inanki hepsi dozunda ;)
Foto çekmek motivasyon için çok etkili bi yöntem :)

Kesinlikle ;) her hareket belli kas grubunu çalıştırıyor ve o kaslar dışında o an başka hiç bir kas çalışmıyor ve vücuda yük binmiyor ;)

aaa o ısınmamıymışşş :D ben kadını pek dinlemedim yaparken çok tiz bi sesi var zaten hareketlere yoğunlaşmıştım :D
ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama oluyor ya :)

sorma ya kadının sesi tuhaf:Dolsun yinede zahmet edip dublaj yapmış ama gülesim geliyo bazen sesini duyunca:D:Devet cnm rahatlıyoruz çünkü vücudumuzu çok kasmıyoruz serbest bırakıyorz birde esneme hareketlerinin de etkisi var rahatlamamızda..:)

sorma ya kadının sesi tuhaf:Dolsun yinede zahmet edip dublaj yapmış ama gülesim geliyo bazen sesini duyunca:D:Devet cnm rahatlıyoruz çünkü vücudumuzu çok kasmıyoruz serbest bırakıyorz birde esneme hareketlerinin de etkisi var rahatlamamızda..:)

:) bi de incelirsek oohh değme keyfimizeee :)

Ben tesekkur ederim, sagol annem iyi simdi, sana da cok gecmis oldun, skolyoz zor hastalik gercekten, umarim bu hareketler isine yarar. Callanin da skolyozu varmis, anladigim kadariyla, callanetics de hareketler bu agriya da faydali, ama tabi cok zorlamadan baslamak lazim.

Tekrar cok gecmis olsun.

Teşekkür ederim evet ya çok zor skolyoz. belim kırık gibi ağrıyor bazen. annen için de sevindim canım inşallah bir daha yaşamaz böyle sıkıntılar. benim birde dizim kırılmıştı geçen yıl doktorların hatası anlamadılar baya geç oldu ameliyatım bağlarda yırtık kopma falanda vardı iyileşti kırık çıkık ama alçıyla falan hareketsiz yatınca kaslarım erimiş hala toparlanmadı. callaneticsi yapmayı bir yıldır çok istiyorum ama ne koşabiliyorum ne çömelemiyorum. koşma gerekmiyor callan için ama yere bile daha yeni yeni oturabiliyorum acaba yapabildiğim kadar yapmayı denesem dizim içinde faydası olur mu callanetics'in ??? Gerçi bunu en iyi lotus bilir :54:

Selam arkadaşlar sitede kendime uygun egzersiz programı ararken burayı açtım.Bikaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.ben yaklaşık 4 aydır yediklerime dikkat ederk 12 kg verdim fakat sezeryan sonrası olduğu için koca bir göbeğim var ve 12 kilo vermiş biri gibi incelemedim hatta hiç incelemedim sanki.Vücudumda kas oranı yok denecek kadar az ve çok güçsüzüm yapan arkadaşlar acaba bende becerebilirmiyim bu callanetici incelmeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevi,nirim...

Selam arkadaşlar sitede kendime uygun egzersiz programı ararken burayı açtım.Bikaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.ben yaklaşık 4 aydır yediklerime dikkat ederk 12 kg verdim fakat sezeryan sonrası olduğu için koca bir göbeğim var ve 12 kilo vermiş biri gibi incelemedim hatta hiç incelemedim sanki.Vücudumda kas oranı yok denecek kadar az ve çok güçsüzüm yapan arkadaşlar acaba bende becerebilirmiyim bu callanetici incelmeyi çok istiyorum yardımcı olursanız sevi,nirim...

slm cnm.öncelikle hoş geldin,gayet güzel kilo vermişsin,sezeryan ile doğum yapanlarda olan bi sorun o ,call yaparsan b, nevi giderebilirsin bunu,ama sezeryan olduğu için karnında çok ağrı yapar mı bi,lmiyorum,call da b, nevi platese benziyor zaten,plates yapmış biri olarak öneririm,ama uzun süre yapman gerek yani dzen şart

slm cnm.öncelikle hoş geldin,gayet güzel kilo vermişsin,sezeryan ile doğum yapanlarda olan bi sorun o ,call yaparsan b, nevi giderebilirsin bunu,ama sezeryan olduğu için karnında çok ağrı yapar mı bi,lmiyorum,call da b, nevi platese benziyor zaten,plates yapmış biri olarak öneririm,ama uzun süre yapman gerek yani dzen şart

Cevabın için teşekkür ederim 8 ay oldu sezeryan olalı ağrımaz inşallah.Dediğim gibi ortada kocaman bir göbek var sanki 6 aylık gibiyim ondanda kurtulmanın yollarını aricam artık sadece biraz azim gerekli dediğin gibi...

Cevabın için teşekkür ederim 8 ay oldu sezeryan olalı ağrımaz inşallah.Dediğim gibi ortada kocaman bir göbek var sanki 6 aylık gibiyim ondanda kurtulmanın yollarını aricam artık sadece biraz azim gerekli dediğin gibi...

bi de tavsiyem,bol bol yürü yani günde 1 saat hatta yapabilirsen 1.5 saat yürü,call da yaparsan bence 1 ayda süper değişim olur

Back