- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
- 323
Teşekkür ederim evet ya çok zor skolyoz. belim kırık gibi ağrıyor bazen. annen için de sevindim canım inşallah bir daha yaşamaz böyle sıkıntılar. benim birde dizim kırılmıştı geçen yıl doktorların hatası anlamadılar baya geç oldu ameliyatım bağlarda yırtık kopma falanda vardı iyileşti kırık çıkık ama alçıyla falan hareketsiz yatınca kaslarım erimiş hala toparlanmadı. callaneticsi yapmayı bir yıldır çok istiyorum ama ne koşabiliyorum ne çömelemiyorum. koşma gerekmiyor callan için ama yere bile daha yeni yeni oturabiliyorum acaba yapabildiğim kadar yapmayı denesem dizim içinde faydası olur mu callanetics'in ??? Gerçi bunu en iyi lotus bilir
Selam canim cok gecmis olsun, ya insan iki gun agriya zor dayaniyor, her gun garisi olani anlamasi zor ama. Emin ol hareket edersen, kendini daha iyi hissedersin ama.
Never, Ever Give Up. Arthur's Inspirational Transformation! - YouTube
burda bir video var, Bir basari hikayesi, adam askermis, parasutcu, devamli dizleri ustune indiginden, belini ve dizlerini incitmis, o yuzden yuruyemiyormus, dogal olarak kilo almis sonunda, adamin ilk hali ve ve yogaya basladiktan sonraki hali var. Doktorlar buna yuruyemezsin falan demis, yoga egitimcileri geri cevirmis bunu falan, bir tanesi yardimci olayim demis, adam duse kalka yoga yapmaya basliyo, baya acikli, ama sonu cok iyi adam kosmaya basliyo sonunda.
Callaneticsi yasli teyzeler bile yapiyor, mesela videoda Callanin annesi var, ozellikle incinmeyi onleyici olarak duzenlenmis, cok hafif hareketlermis, o yuzden faydali olacagindan eminim. Ama lotus cok daha iyi bilgi verir tabi.