• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

uzun zamandır girememiştim foruma callanı yaptığımdan beri incelmemin yanı sıra ağrılarım azaldı. lotus dukan yapıyormuşsun ben de başlayacağım kitabı okumadım ama :( bugun denedim biraz. mesela yağlı peynir yesek dukan'da ne olur ? bir de evde mayalanmış yoğurt uygun olur mu dukan'a ?
Hoşgeldin canım ;) callaneticsin faydasını görmene sevindim.
Dukanı yapman için kitabını mutlaka okumalısın 2 günde bitiyo kitap.diyetin mantığını anlaman için şart okuman.Ama inan sıkıcı bi kitap değil ;)
Yağlı peynir yemen dukanı uygulamadığın anlamına gelir çünkü dukanda tüketilen ürünlerin yağ oranları çok önemli.evde yapılan yoğurdun sütü light ise tabiki yenebilir ;)
Dukan diyeti deneyimlerimiz topiğine gelirsen ordaki dukancanlar her soruna samimiyetle cevap veriyo ve motive oluyosun tavsiye ederim :)

Valla 5 gün yapmamaya vicdanım el vermedi, kuzenimin bilgisayarına indirdim şimdi.
3. Callanetics+Tiffany(Öldüm öldüm dirildim) tamamdır.
Sizden ne haber kızlar, nasıl gidiyor?​

arkadaşlar herkese merhaba
super cal videolarını indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor part1 yüklerken part2 cilt eksik diyor bil. kaydedemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

İnşallah canım ;)

Hoşgeldin ;) tabiki becerirsin.çok kısa zamanda sıkılaşmak için doğru adrestesin.

Haline şükür etmen çok güzel canım Rabbim şifasını verir.her halimize şükür etmek lazım bende sağlıkla ilgili çok zor şeyler yaşadım.bi trafik kazasında ağır yaralandım.3 ay sağa sola bile dönemeden dümdüz yattım.çok ciddi ameliyat geçirdim.çok ağrılar sancılar çektim.ama yaradan bizi sınıyor, hem şifasını hem de sabrını nasip ediyor.

Teşekkür ederim lotusum :54: aynen ya şükür etmemiz lazım. sanada çok geçmiş olsun canım. herkesin farklı farklı bi sorunu var işte. inşallah şuan bi sorun yaşamıyorsundur şuan nasılsın ? seninkide çok ciddi daha öncede görmüştüm sanırım pelvis kemiklerin kırılmıştı hatta callan yaparken o kemiklerin zorlandığını falan okumuştum. Allah herkese şifa versin. zor ,sağlık olmadan olmuyor kilo falan hiç dert değil verilir ama sağlık gidince gelmiyor. neler neler var hayatta biz bir yerimiz acısa dert bizde diyoruz ama sonra anlıyoruz işte bizim ki ne ki ? Allah daha büyüğünden saklasın inşallah. sincerelyesra o videoyu gönderince izledim gözlerim doldu resmen ben çok şükür yürüyorum ama o adam ayakta duramıyormuş başlarda şimdi koşuyor ben de umutsuzluğa kapılmıştım koşamazsam diye ama sabır ve azimle Allah'ta yardım edince neden eskisi gibi olmayım ki diye ? çok inanıyorum artık eskisi gibi olacağıma. ameliyat olup yatınca birilerine muhtaç yaşamak ne kadar zor.sende bende çok iyi biliyoruz yaşadık. inşallah bir daha yaşanmaz. çok şükür dermansız dert vermesin Allah bunlar gelip geçici. sanada tekrar geçmiş olsun canım.

Kızlar umudunuzu kaybetmeyin bende 1.62 yim.mayıstan itibaren 1.5 ayda kendi çabamla 2.5 kg verdim 59.4e düştüm şimdide dukan diyeti ile 56 ya düştüm.aynı zamanda şöyle bişey var nerdeyse 1 yıldır callanetics yapıyorum çok daha sıkı gösterdiği için daha az gösteriyordum kilomu ;)

:) kızz senin kilon zaten çok yokmuş ki
ah ah bende 59 olaydım şimdi ne havalı olurdum :1:

Valla 5 gün yapmamaya vicdanım el vermedi, kuzenimin bilgisayarına indirdim şimdi.

benimde bugün 3. günüm
biraz ağrı var o da kasların çalışmasından bi kaç güne geçer diye tahmin ediyorum :)

Tebrik ederim canım yılmak yok ;)

arkadaşlar herkese merhaba
super cal videolarını indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor part1 yüklerken part2 cilt eksik diyor bil. kaydedemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
Canım ilk sayıdaki ilk mesajı lütfen baştan sona atlamadan dikkatlice oku.bir videonun tüm partlarını indirmeden onu videoyu açman mümkün değil.

:) kızz senin kilon zaten çok yokmuş ki
ah ah bende 59 olaydım şimdi ne havalı olurdum :1:
Saol pofum ;) 56yım şu an ama 54 de iyi hissediyorum o yüzden 54 olana dek devam :24:

kızlar bugün call dak 3. gunumdu,pantolonumun hafif bollaştığını gördüm hemen belli olur mu ki bu?

benimde 4.call bitti:)bacaklarımla kalçamın acıması hoşuma gidiyo gerçi ona alıştım da kollarımın acıması daha da bi hoşuma gidiyo:)malum benim kollarda baya fena:((inş onlarda toparlanır call sayesinde..yalnız o kadar göbek hareketi yapıyoruz yaparken feci yanıyolar ama sonradan bi ağrısı olmuyo ..Birde sırtım daha çok güçlendi sanırım çünkü kalça hareketlerini yaparken daha dik duruyorum:))

benimde 4.call bitti:)bacaklarımla kalçamın acıması hoşuma gidiyo gerçi ona alıştım da kollarımın acıması daha da bi hoşuma gidiyo:)malum benim kollarda baya fena:((inş onlarda toparlanır call sayesinde..yalnız o kadar göbek hareketi yapıyoruz yaparken feci yanıyolar ama sonradan bi ağrısı olmuyo ..Birde sırtım daha çok güçlendi sanırım çünkü kalça hareketlerini yaparken daha dik duruyorum:))

boyun hareketini yaparken gerilme oluyor mu :1: gıdık bölgem biraz daha zorlasam kopacak gibi :1:

yani bi rahatlama oluyo aslında ama çok fazla germemeye çalışıyorm zaten callan teyzemizde diyo ya boynunuza saygılı davranın diye:)
ama cidden boynum rahatlıyo

rahatlama oluyor evet ama benim demek istediğim gökyüzüne bakarken :1: yani tavana bakarken bi acaip oluyo acaba tek bende mi oluyo diye mrk ettim :)

Back