- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düzelirsin dikkat et kendineBen baslicaktim belim tutuldu:) yani anlayacaginiz pek istekliymisim
Dun o yuzden bel rahatlatan bir yoga programi buldum onu yaptim, bir iki gun onu yapayim, belimin agrisi gecsin, sonra kesin basliyorum. Zaten su an o kadar ham haldeyim ki, o bile beni yormaya yetti, ama belim cok daha iyi gercekten. Kardesim tezini yazarken beli tutulmustu, cok dalga gecmistim butun gun oturup kalinca oyle mi oldu diye, sanirim allahin sopasi yok dedikleri bu oluyor.
Öncelikle hoşgeldin çok dikkatlice okumuşsun kitabı.evet callanetics ağırlıkla yapılan egzersizlerden farklı ve onlardan elde edilen sonuçlardan çok daha zarif sonuçlar elde ediliyor vücutta.slm kızlar bende callanetics e başlamak istiyorum.Benimde basenlerim ve bacaklarımda sorunum var.videolarını ve kitabını indirdim hatta dün akşam kitabını okudum bir şey dikkatimi çekti.orada callan teyzemiz fitness gibi programların çok işe yaramadığını söylemiş.Bir öğrencisini ikna etmek için bi kaç gün ağırlık ile çalışmışlar sonra çok kötü olmuş bacağında damarlar çıkmış bir ay kendine zor gelmiş..yani bu demek oluyo ki o zaman ağırlıklarla çalışmak narin olma açısından iyi bir şey değil.ama ilk sayfada ekstra 8 dakikalık egzersizler vardı ve orada ağırlıklarla çalışılıyodu..bu tezat değil mi callana göre?
Burda bazılarımız callaneticsin yanı sıra göbek basen eritme vs gibi konularda destek olması ve hızlı sonuç almak amacıyla tercih edebiliyoruz o 8 dklık egzersizleri.aslen callan ile hiç bi ilgisi yok.
ama bunların da callanetics yapmamıza bi zararı yok.zaten çok da zor egzersizler değil.
Fit günler hepimize