• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

karabuğday diyeti ile ilgili ayrıntı bilgi verebilir misiniz yapmak istiyorum da sadece onu mu yiyoruz kahvaltı akşam yemeği falan nasıl ollyo :26::26::26:

benim yaptığım şu şekilde; akşamdan 100 gr karabuğdayın üzerine 1 bardak sıcak su ekliyorum, o şeklide sabaha kadar buğdaylar şişiyor, piştiği zaman vitaminler azalıyormuş, zaten çiğ kalmıyor geceden ıslatınca tadı gayette güzel oluyor..
sabah kalkınca 1 litre su içiyorum alkali..buğdayın yarısına 1 kase az yağlı yoğurt ekleyerek tüketiyorum, öğlen hiç acıkmıyorum ama 1 yeşil elma yiyorum tarçınlı..akşamüstü büyük bir bardak kefir içiyorum..karabuğdayın kalanınında akşam 7 de engec olarak yoğurtla tüketiyorum..yatarkende kefir içiyorum..

bunlara ilaveten 2,5 litre su, 3-4 fincan karışık bitki çayı, protein tozu, yeşillik tozu birde vitaminlerim var..

bu şekilde gayet güzel kilo veriliyor, ben şahsen hiç açlık hissetmiyorum..sadece tatlıya çok düşkünüm canım çok çekiyor ama yemiyorum, canım çok çekerse hurmayı akşamdan ıslatıp sabah kakao ve 1 ceviz ile eziyorum, aynen çikolata tadı oluyor ve kaloriside çok az)..

38 bedene çok rahat inersin.
kilon varsa diyetle destekleyip call ile sıkılaşırsın.
ben kilo vermeden önce sadece sürekli call ile 38 bedenki kotumu giyebilmiş biriyim 42 beden iken :34:

Hanımlar bu call nasıl yapılıyor, önce hangisine başlamalı ve haftada kaç gün yapmalıyım?
Sıkılaşmak için istiyorum ben..
Ve doz arttırma durumu var mı? Varsa ne zaman sonraki seviye olmalı?
Detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim..

benim yaptığım şu şekilde; akşamdan 100 gr karabuğdayın üzerine 1 bardak sıcak su ekliyorum, o şeklide sabaha kadar buğdaylar şişiyor, piştiği zaman vitaminler azalıyormuş, zaten çiğ kalmıyor geceden ıslatınca tadı gayette güzel oluyor..
sabah kalkınca 1 litre su içiyorum alkali..buğdayın yarısına 1 kase az yağlı yoğurt ekleyerek tüketiyorum, öğlen hiç acıkmıyorum ama 1 yeşil elma yiyorum tarçınlı..akşamüstü büyük bir bardak kefir içiyorum..karabuğdayın kalanınında akşam 7 de engec olarak yoğurtla tüketiyorum..yatarkende kefir içiyorum..

bunlara ilaveten 2,5 litre su, 3-4 fincan karışık bitki çayı, protein tozu, yeşillik tozu birde vitaminlerim var..

bu şekilde gayet güzel kilo veriliyor, ben şahsen hiç açlık hissetmiyorum..sadece tatlıya çok düşkünüm canım çok çekiyor ama yemiyorum, canım çok çekerse hurmayı akşamdan ıslatıp sabah kakao ve 1 ceviz ile eziyorum, aynen çikolata tadı oluyor ve kaloriside çok az)..
Buusem şu hurma tarifin çok enteresan geldi ;) yaratıcı buldum süpersin..

Hanımlar bu call nasıl yapılıyor, önce hangisine başlamalı ve haftada kaç gün yapmalıyım?
Sıkılaşmak için istiyorum ben..
Ve doz arttırma durumu var mı? Varsa ne zaman sonraki seviye olmalı?
Detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim..
Aramıza hoşgeldin ilk sayfayı dikkatlice okumanı tavsiye ederim.yaptığın programdaki hareketlere vücudun alışınca zorlanmaz hale geldiğinde program değiştirmelisin ;)

peki nekadar süre yaptıktan sonra bir sonrakine geçmeliyiz ben yeni başlıyorum mesela başlangıç programını kaç gün yapmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz ? :30:

peki nekadar süre yaptıktan sonra bir sonrakine geçmeliyiz ben yeni başlıyorum mesela başlangıç programını kaç gün yapmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz ? :30:
Vücudun hareketlere alıştıktan sonra bir sonraki programa geçebilirsin. tamamen senin vücut ritmine göre herşey ;)

CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk. Allaah diyorum :D bacaklara en iyi gelen bumudur acaba yani ? sıkılaştırıyomu?

karabuğday diyeti ile ilgili ayrıntı bilgi verebilir misiniz yapmak istiyorum da sadece onu mu yiyoruz kahvaltı akşam yemeği falan nasıl ollyo :26::26::26:

ben yarım senede 87kilodan 61e düştüm canım böyle insanı aç bırakan diyetler yapmaya gerek yok cidden. sabah kalk haşlanmış yumurtanı peynirini salatalığını zeytinini ye öğlene kadar acıkırsan meyve ye 1-2tane sonra öğle yemeğini ye sebze yemeğide olur haşlanmış tavuk tarzı bişeylerde olur ve her öğün 2dilim kepek ekmeğini ye. çay içme içiyosanda şekersiz iç. bitki çayları tuvalete çıkartıyo çok işe yarıyolar tavsiye ederim. akşama kadar acıkırsanda kuru meyve yiyebilirsin sonra akşam normal sebze yemeğinle salatanı ye yatmadanda sütünü iç yat bitti gitti. kilo vermek cidden sorun değil az biraz sabır. ve tüm besinleri aldığına emin ol etinide ye vitamini eksik diyetlerin sonuçları bisürü hastalık doğurabiliyo buğdayla arpayla diyet olmaz kanımca. ben bunları yapıp 6-7 ayda ideal kiloma ulaştım. ama bunları yaparken aynı anda spor yapmadığım için yumuşadım ve sarktım. sana tavsiyem diyetle aynı anda spor yapman ve çatlamamak için bol bol nemlenmen olucak

CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk. Allaah diyorum :D bacaklara en iyi gelen bumudur acaba yani ? sıkılaştırıyomu?
Canım evolution genel olarak çok etkili bir callanetics programı.amacın sadece bacaklar için egzersiz yapmaksa quick callan legs programını yapabilirsin.ama onların videolarını malesef bulamadım.
Bu yüzden evolution yapmak en mantıklısı yada programdaki ısınma hareketleri ve bacaklar için olanları birleştirip kendi programını oluşturabilirsin.

selamlar herkeseeee,pek tanıdık birini bulamadım sanırım çoğu kişi nick değiştirmiş :1:
daha önce 2 kere calll bitirmiştim çok da etkili olmuştu.
tekrar başlamaya karar verdim dün.
1 saat call yaptım ama iflahım kesildi.biraz zaman sonra yarım saat kadar pilates yaptım ve şu an bitik vaziyetteyim. oturup kalkamıyorum hamlık olmuş her yerim. kaslarıma zarar vermemek adına birkaç gün ağrıların kesilmesini bekleyip tekrar başlasam yine hamlık ağrısı çeker miyim yoksa hazır ağrım varken hız kesmeden devam etmeli miyim? Devam etsem de hareketlerin hakkını ne yazık ki veremem

selamlar herkeseeee,pek tanıdık birini bulamadım sanırım çoğu kişi nick değiştirmiş :1:
daha önce 2 kere calll bitirmiştim çok da etkili olmuştu.
tekrar başlamaya karar verdim dün.
1 saat call yaptım ama iflahım kesildi.biraz zaman sonra yarım saat kadar pilates yaptım ve şu an bitik vaziyetteyim. oturup kalkamıyorum hamlık olmuş her yerim. kaslarıma zarar vermemek adına birkaç gün ağrıların kesilmesini bekleyip tekrar başlasam yine hamlık ağrısı çeker miyim yoksa hazır ağrım varken hız kesmeden devam etmeli miyim? Devam etsem de hareketlerin hakkını ne yazık ki veremem
Hoşgeldin canım ;) eski arkadaşlar zaman zaman uğruyor topiğimize.
Bence ara verme hiç.hareket sayılarını yarı yarıya indirerek yap 1-2 gün o esnada vücudun alışır zaten ;) her zaman topiğimize bekleriz tecrübelerinden faydalanmak isteriz ;) fit günler...

Bugün callanetics egzersizlerine başladım ama resmen bittim. Vücudum çok ham bu sebeple çok zorlandım. Bacak kaslarım çok güçsüz yaparken cayır cayır yandım. O kadar çok yandı ki neredeyse ağlayacaktım. Karın hareketlerinde midemde çok fazla yanma oluyor o sebeple sayıları 50 55 falan yapabildim. Bu kadar yanması normal mi yoksa benim mi mide problemim var?

Bugün callanetics egzersizlerine başladım ama resmen bittim. Vücudum çok ham bu sebeple çok zorlandım. Bacak kaslarım çok güçsüz yaparken cayır cayır yandım. O kadar çok yandı ki neredeyse ağlayacaktım. Karın hareketlerinde midemde çok fazla yanma oluyor o sebeple sayıları 50 55 falan yapabildim. Bu kadar yanması normal mi yoksa benim mi mide problemim var?
Henüz yeni alışıyor vücudun yanma normal.zamanla hiç zorlanmıycaksın...
Sayıları yavaş yavaş yükseltirsin ;)

merhabalar lotuscum dediğin gibi 10 hourstan başladım iki gün yaptım ama hiç etkilemedi benim kasları.çok alışıklar unutmamaışlar birbirlerini :1::1:

diyorum ki superi mi yapayım.evolution ı da indirdim ama benim sorunum karnım.dukanla 12 kiloyu sporsuz verince jöle gibi oldu ya.evolution bacak ağırlıklı sanırım .super de nereler çalışıyor canım?

Son düzenleme:
merhabalar lotuscum dediğin gibi 10 hourstan başladım iki gün yaptım ama hiç etkilemedi benim kasları.çok alışıklar unutmamaışlar birbirlerini :1::1:

diyorum ki superi mi yapayım.evolution ı da indirdim ama benim sorunum karnım.dukanla 12 kiloyu sporsuz verince jöle gibi oldu ya.evolution bacak ağırlıklı sanırım .super de nereler çalışıyor canım?
Canım o zaman super yap derim karın için baya etkili hareketler var.
Dukan ile kilo vermişsin ne güzel ;) o topikten ve callaneticsin eski topiğinden biliyorum seni.çok azimlisin tebrik ve takdir ediyorum seni ve sana özeniyorum ben 4 kilo vermek için yola çıktım ama 2 kgdan sonra durakladım kist varmış yumurtalığımda.ama yine de seyire devam ediyorum ;)

Merhabalar

Bugun yapmaya çalıştım baya zorlandım (Hangısını yaptıgımı sorarsanız türkçe dublajlı olan)
karın hareketlerını yaparken boynum zorlandı elimle destek vermek zorunda kaldım dogru mu bılemıyorum
sizler ne yapıyorsunuz ?
kilo fazlalıgım biraz fazla 20 kg kadar :)
başka videoda onerebılırsınız

şimdiden tesekkurler

Canım o zaman super yap derim karın için baya etkili hareketler var.
Dukan ile kilo vermişsin ne güzel ;) o topikten ve callaneticsin eski topiğinden biliyorum seni.çok azimlisin tebrik ve takdir ediyorum seni ve sana özeniyorum ben 4 kilo vermek için yola çıktım ama 2 kgdan sonra durakladım kist varmış yumurtalığımda.ama yine de seyire devam ediyorum ;)

canım mahçup ettin beni neler yazdın böyle.asıl ben senin azmine ve çalışkanlığına hayranım.bu sayfayı açıp bir sürü yararlı videoyu linkleriyle ve açıklamalarıyla anlatmışsın.dukan da ne nerede bulunur yazmışsın.bu topiğe ve dukan topiğine katkın tartışılmaz.dediğin gibi süperi yapayım tatlım.iyi ki varsın sağol.

kist için de geçmiş olsun.Allah şifa versin canım.ama yaptığın düzenli call ile eminim ki kalan 2 kg belli olmuyordur bile :32::32::32:

Merhabalar

Bugun yapmaya çalıştım baya zorlandım (Hangısını yaptıgımı sorarsanız türkçe dublajlı olan)
karın hareketlerını yaparken boynum zorlandı elimle destek vermek zorunda kaldım dogru mu bılemıyorum
sizler ne yapıyorsunuz ?

şimdiden tesekkurler

eski bir call ci olarak şöyle söyleyeyim canım.boynunu zorladıysan ve el ile destek veriyorsan hareketi karın kaslarıyla yapmıyorsun demek ki.yani yanlış yapıyorsun.ama bu genelde herkeste karşılaşılan bir durum.ben şöyle yapıyorum.sırt üstü yatıyorum gerinir gibi ellerimi geriye koyuyorum karnımı içime çekiyorum yani karnımı hissetmek için.sonra ellerimi yana getirip havaya kaldırıyorum videoda gösterdiği gibi.bu şekilde karnıma konsantre oluyorum.başımı da kaldırıyorum ve ağrı olmuyor.istersen bir süre yani alışana kadar yukarı doğru bak.3-4 tekrardan sonra önüne doğru bak.kolay gelsin

Merhabalar

sizler ne yapıyorsunuz ?

şimdiden tesekkurler

diğer yazdığını görmemiştim.ben iki sene önce leslie evede yürüyüş programı üzerine call yapmıştım.müthiş etkili oldu.olduğum kilodan 7-8 kilo daha eksik görünüyordum.hala o eski günlerin ekmeğini yiyorum.vücudum hala taş gibi.sadece son 4 ayda 12 kilo verince göbeğim yumuşadı.malum 2 sezeryanım var da :1::1:

Merhabalar

sizler ne yapıyorsunuz ?

şimdiden tesekkurler
Aramıza hoşgeldin canım.wisper sana çok detaylı güzel bi Cvp yazmış ve çok da güzel anlatmış.hareketi yaparken kollarını ve vücudunu bir bütün olarak hareket ettirmek de işe yarayacaktır ;)

canım mahçup ettin beni neler yazdın böyle.asıl ben senin azmine ve çalışkanlığına hayranım.bu sayfayı açıp bir sürü yararlı videoyu linkleriyle ve açıklamalarıyla anlatmışsın.dukan da ne nerede bulunur yazmışsın.bu topiğe ve dukan topiğine katkın tartışılmaz.dediğin gibi süperi yapayım tatlım.iyi ki varsın sağol.

kist için de geçmiş olsun.Allah şifa versin canım.ama yaptığın düzenli call ile eminim ki kalan 2 kg belli olmuyordur bile :32::32::32:

Rica ederim wisper'cım sen de beni utandırdın şimdi ;) sen de iyi ki varsın ve iyiki tecrübelerini bizle paylaşıyorsun..en güzel bilgi tecrübedir.ben de dukanda yaşadığım tecrübeyi anlattım.
Geçmiş olsun dileğin için de Saol canım.call sayesinde dediğin gibi olduğumdan daha zayıf görünüyorum ama kist olayı geçse de kilo versem diye dua ediyorum.
Hepimize fit günler canım öpüyorum çooookk!!!

Back