karabuğday diyeti ile ilgili ayrıntı bilgi verebilir misiniz yapmak istiyorum da sadece onu mu yiyoruz kahvaltı akşam yemeği falan nasıl ollyo :26::26::26:
benim yaptığım şu şekilde; akşamdan 100 gr karabuğdayın üzerine 1 bardak sıcak su ekliyorum, o şeklide sabaha kadar buğdaylar şişiyor, piştiği zaman vitaminler azalıyormuş, zaten çiğ kalmıyor geceden ıslatınca tadı gayette güzel oluyor..
sabah kalkınca 1 litre su içiyorum alkali..buğdayın yarısına 1 kase az yağlı yoğurt ekleyerek tüketiyorum, öğlen hiç acıkmıyorum ama 1 yeşil elma yiyorum tarçınlı..akşamüstü büyük bir bardak kefir içiyorum..karabuğdayın kalanınında akşam 7 de engec olarak yoğurtla tüketiyorum..yatarkende kefir içiyorum..
bunlara ilaveten 2,5 litre su, 3-4 fincan karışık bitki çayı, protein tozu, yeşillik tozu birde vitaminlerim var..
bu şekilde gayet güzel kilo veriliyor, ben şahsen hiç açlık hissetmiyorum..sadece tatlıya çok düşkünüm canım çok çekiyor ama yemiyorum, canım çok çekerse hurmayı akşamdan ıslatıp sabah kakao ve 1 ceviz ile eziyorum, aynen çikolata tadı oluyor ve kaloriside çok az)..