• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben size online izlenebilecek bi video buldum, onu burdan ekliiim ozaman. Site rusça ama video ingilizce. Zaten hareketler bilindik olduğu için, sıralama/tekrar adedi not alınarak videoya bağlı kalmadan bile yapılabilir.

Quick Callanetics - Stomach (Callan Pinckney) (22 min) (Fitness)
Teşekkür ederiz canım ilk sayfaya linki eklerim :)
bugün ilk defe süper callı denedim anam ağladı ama gerçekten de süperrrr:34::34::34::34:bakalım ramazana kadar yapabilirsem süper yoksa normale devammmm:10::10::10::10:
Hadi hayırlısı ;) super zor ama gerek duymadığın yada çok zorlandığın hareketler varsa az sayıda yaparak yavaş yavaş alışmayı dene ;)

valla bende dün yaptım her hareketini süperin..sabah yataktan zor kalktım tutulmuşum resmen]] kas gevşetici aldımda geçti....ben normalle süperi karıştıracam bazı hareketleri öyle yapacam, çünkü tek callan yapmıyorum..
pilates ve 1 saatte yürüyüşüm var hergün..işim zor yani))
Aynen ben de bazı hareketleri yapmıyorum ;)

süper call daha mı çabuk eritir göbeğimi:26::26::26::26:bide sen hangi hareketleri çıkartıyorsun canm

süper call daha mı çabuk eritir göbeğimi:26::26::26::26:bide sen hangi hareketleri çıkartıyorsun canm
Kesinlikle çünkü daha fazla karın hareketi var.ben oturup geriye doğru ayağımızı uzatıp ayağı ileri geri yaptığımız hareketin ilk aşamasını yapıyorum yani aynı hareketin sonra diz üstünde ve ayakta yapılanı yapmıyorum.kalça sıkıntım yok çünkü.
Bir de bikaç yıl önce trafik kazası geçirdiğim için pelvis kemiklerim kırıldığı için otururken bara tütünün bacakları yukarı pergel gibi açıp kapama hareketini yapamıyorum canım acıyor.

Sende ihtiyacın olan bölgeye yönelik hareketin sayısını artırabilir yada ihtiyacın olmayan hareketleri çıkarabilir,zorlandıklarının sayısını yavaş yavaş yüksekeltebilirsin.ama baştaki ısınma hareketlerini kesinlikle atlamamalısın onları yapman şart ;)

günaydın herkese..
ben kilolu değilim,ama sıkılışamam lazım.eski bir sporcuyum.bıraktıktan sonra haliyle kaslarım yağa dönüştü.sonra da bayaa kilo verdim. doğum yaptım..yine kilo verdim. 36-38 bedenim ama özellikle bacak ve kalça kaslarım çok zayıf.
aynı zamanda bel rahatsızlığım var,zaten voleybolu da bu yüzden bıraktım. ameliyat oldum 19 yaşımda..neyse sonuç olarak bel kaslarım dahil sıkılaşmam ve kuvvatlenmem lazım..videoları indiriyorum şu anda..bakacağım henüz hareketleri dahi görmedim..ama sonuçlar çok iyi sanırım..

bel rahatsızlığı olanlar var mı aranızda,sıkılaşmak uğruna kramplarla uğraşmak istemiyorum da:)
eski bol kaslı sımsıkı vücuduma geri dönmek istiyorum...

günaydın herkese..
ben kilolu değilim,ama sıkılışamam lazım.eski bir sporcuyum.bıraktıktan sonra haliyle kaslarım yağa dönüştü.sonra da bayaa kilo verdim. doğum yaptım..yine kilo verdim. 36-38 bedenim ama özellikle bacak ve kalça kaslarım çok zayıf.
aynı zamanda bel rahatsızlığım var,zaten voleybolu da bu yüzden bıraktım. ameliyat oldum 19 yaşımda..neyse sonuç olarak bel kaslarım dahil sıkılaşmam ve kuvvatlenmem lazım..videoları indiriyorum şu anda..bakacağım henüz hareketleri dahi görmedim..ama sonuçlar çok iyi sanırım..

bel rahatsızlığı olanlar var mı aranızda,sıkılaşmak uğruna kramplarla uğraşmak istemiyorum da:)

günaydın hoş geldin,

benim bel fıtığım var callan ve pilates te bir sorun yaşamıyorum hatta ii geldiğini dahi söyleyebilirim, ebru şallının sadece bacakları
çalıştıran çok güzel bir videosu var, callan da bacakları çok güzel sıkılaştırıyo tavsiye ederim..

günaydın herkese..

Buusem de cevap vermiş ve doğru da söylemiş...iyi bile geliyo hareketleri dikkatli ve doğru yapmaya özen göster ;) sonuç almaman imkansız.callanetics yapıp da ben faydasını görmedim diyene henüz rastlamadım...

kızlar büyük bi aşkla okudum geçmişi..callentics'i daha önce duyup indirmiştim yaz tatilinde yaparım diye en kısa zmnda başlamak niyetindeyim...karabuğday diyetinden bahsedilmiş bunu nasıl yapıyorsunuz onuda bi ara denemiştim süper ödem attırıyodu ben onu 2 -3 gün sabah we akşam olmak üzere 2 kere tüketiyordum bazen salatalıkla bazen yoğurtla bazen peynir zeytin ekleyerek tüketiyordum sade yiyemiyorum onu :( uzun wadede nasıl uygulanıyor merak ettim...bnmde werilcek epeyce bir kilom war....bu ara alkali diyet ilgimi çekiyor onu araştırıyorum...ama başlayana kadar başlamam lazım bi yerden en yakın arkadaşımın düğünü war 20 ağustosta....acil başlamam lazım....ramazanda nasıl uygulıcam bide o war offff....öyle yani

linkleri kontrol etin mi canım
Problem yok canım indirebilirsin ;)

kızlar büyük bi aşkla okudum geçmişi..callentics'i daha önce duyup indirmiştim yaz tatilinde yaparım diye en kısa zmnda başlamak niyetindeyim...karabuğday diyetinden bahsedilmiş bunu nasıl yapıyorsunuz onuda bi ara denemiştim süper ödem attırıyodu ben onu 2 -3 gün sabah we akşam olmak üzere 2 kere tüketiyordum bazen salatalıkla bazen yoğurtla bazen peynir zeytin ekleyerek tüketiyordum sade yiyemiyorum onu :( uzun wadede nasıl uygulanıyor merak ettim...bnmde werilcek epeyce bir kilom war....bu ara alkali diyet ilgimi çekiyor onu araştırıyorum...ama başlayana kadar başlamam lazım bi yerden en yakın arkadaşımın düğünü war 20 ağustosta....acil başlamam lazım....ramazanda nasıl uygulıcam bide o war offff....öyle yani
Öncelikle aramıza hoşgeldin.diyet yaparken callanetics yaparsan daha fazla kilo vermiş gibi görüneceğin için doğru yerdesin..ama diyet konusunda biraz kararsız kalmışsın.karabuğdayı bizde senin yaptığın gibi yaptık hemen hemen.buusem adlı arkadaşımız baya kilo verdi onu uygulayarak ;) ben 3-4 gün uyguladım irritabl barsak sendromuma iyi geldi.hatta 6 kg alıp eve zulaladım.
Ama hemen ardından dukan diyetine başladım 5 kg vermekti hedefim ve şu an yolu yarıladım Allah'ın izniyle.dukanın Ramazan'da da uygulanma şansı var ;) alkali diyeti de çok mantıklı hatta buusem onunla da ilgileniyordu.bu msjları görünce cevap yazar mutlaka ;)

Problem yok canım indirebilirsin ;)

Öncelikle aramıza hoşgeldin.diyet yaparken callanetics yaparsan daha fazla kilo vermiş gibi görüneceğin için doğru yerdesin..ama diyet konusunda biraz kararsız kalmışsın.karabuğdayı bizde senin yaptığın gibi yaptık hemen hemen.buusem adlı arkadaşımız baya kilo verdi onu uygulayarak ;) ben 3-4 gün uyguladım irritabl barsak sendromuma iyi geldi.hatta 6 kg alıp eve zulaladım.
Ama hemen ardından dukan diyetine başladım 5 kg vermekti hedefim ve şu an yolu yarıladım Allah'ın izniyle.dukanın Ramazan'da da uygulanma şansı var ;) alkali diyeti de çok mantıklı hatta buusem onunla da ilgileniyordu.bu msjları görünce cevap yazar mutlaka ;)

çok teşekkür ederim cnm o buusemi bekliyorum...:) en kısa zmnda alkali diyet kitabını alcam ama ramazan sonuna kadar karabuğdayla dewam etsem çok mu uzun yapmış olurum hazırlanması kolay oldugu için pratik geliyo bana...alkali beslenmeyi daha tam bilmediğim için nasıl uygularım kestiremiyorum ramazanda özellikle...okuduktan sonra netleştiririm inş...okullar açıldığında yepyeni ben olarak başlamak istiyorum....3 ay uzuuun bi süre neler olmazki :)

çok teşekkür ederim cnm o buusemi bekliyorum...:) en kısa zmnda alkali diyet kitabını alcam ama ramazan sonuna kadar karabuğdayla dewam etsem çok mu uzun yapmış olurum hazırlanması kolay oldugu için pratik geliyo bana...alkali beslenmeyi daha tam bilmediğim için nasıl uygularım kestiremiyorum ramazanda özellikle...okuduktan sonra netleştiririm inş...okullar açıldığında yepyeni ben olarak başlamak istiyorum....3 ay uzuuun bi süre neler olmazki :)
forumda alkali diyeti deneyimlerimiz diye bir topic var. hatta ben açmıştım:1:
orayı okumanı tavsiye ederim ve kitabını temin edip okumanı.
kitaptan bilgiler taratıp da koymuştum. 7 kg verince bırakmıştım ben. gerçi tam diyet değil yaşam felsefesi haline getirilmesi gerek.:34:
:77: :77: yararlı bilgiler edineceğine eminim.:31:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz.html
*
spora gelince de ayagımdaki doku zedelenmesi devam ediyor .2-3 hafta daha sürecekmiş. arada mekikle yetiniyorum.:31:

kitaptan bilgiler taratıp da koymuştum. 7 kg verince bırakmıştım ben. gerçi tam diyet değil yaşam felsefesi haline getirilmesi gerek.:34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz.html
*
spora gelince de ayagımdaki doku zedelenmesi devam ediyor .2-3 hafta daha sürecekmiş. arada mekikle yetiniyorum.:31:

geçmiş olsun cnm onu inceliyorum hemen...

Merhaba kızlar,
Son aylarda iştahımın açılması ve canımın devamlı bişeyler yemek istemesi yüzünden 53 kiloya çıktım zaten en düşük 51 falandım çok almadım yani. Ama buna bi dur demezsem artmaya devam edicek kilom. Benim sorunum kilom fazla olmamasına rağmen daha kilolu görünüyorum çünkü hem boyum kısa hem de sıkı değil vücudum. Forumda görüp insanity indirmeye başladım dün ama bu konuda cardio callanı görünce kafam da karıştı hangisi daha iyi olur diye. Daha önce 10 saatte 10 yaş programını ara ara yaptım zorlanmıyordum yaparken artık alışmıştım. Ne kadar ara verip tekrar başlasam da zorlanmadan yaptığım bir program. Faydalı da olmuştu sanırım yaptığım dönemler ama öyle ekstrem bi fayda da görmemiştim.
Şimdi ben cardio callan mı yapsam daha hızlı kilo verir sıkılaşırım yoksa insanity workout mu?

*
Donuk pudracım henüz callan yapamasanda lütfen topiğimizi boşlama özlüyoruz seni ;) bir an önce iyileşmen dileğiyle :)
Merhaba kızlar,
Son aylarda iştahımın açılması ve canımın devamlı bişeyler yemek istemesi yüzünden 53 kiloya çıktım zaten en düşük 51 falandım çok almadım yani. Ama buna bi dur demezsem artmaya devam edicek kilom. Benim sorunum kilom fazla olmamasına rağmen daha kilolu görünüyorum çünkü hem boyum kısa hem de sıkı değil vücudum. Forumda görüp insanity indirmeye başladım dün ama bu konuda cardio callanı görünce kafam da karıştı hangisi daha iyi olur diye. Daha önce 10 saatte 10 yaş programını ara ara yaptım zorlanmıyordum yaparken artık alışmıştım. Ne kadar ara verip tekrar başlasam da zorlanmadan yaptığım bir program. Faydalı da olmuştu sanırım yaptığım dönemler ama öyle ekstrem bi fayda da görmemiştim.
Şimdi ben cardio callan mı yapsam daha hızlı kilo verir sıkılaşırım yoksa insanity workout mu?
İnsanity workout daha yorucu bir egzersiz sanırım ama cardio callan o kadar yorucu değil.kilo vermede insanity workout daha etkili olur bence Sıkılaşma için de 10 saatte 10 yaş gençleşle destekleyebilirsin ;)

birşeyi merak ediyorum hani diyetlerde vücut zaman zaman kendini korumaya alıyor ya direnişe geçiyo callda böyle bir durum söz knusu mu yani ne kadar çok yaparsak o kadar sıkılaşır mıyız istediğiğmiz kadar yoksa sadece 2 beden kaddar mı...ben şu anda 40-42 arası giyiniyorum calla ile 38 inebilir miyimmm:26::26::26::26::26:

merhabalar;

dün bir arkadaşımın düğünü vardı diyet miyet kalmadı)) artık bugün telafi edebilirim inş..
bir arkadaşımız alkali beslenmeyi sormuş, ben şuan sadece suyumu alkali yapıyorum eczanede damla satılıyor, ama donuk pdra
arkadaşımızın topiğinden bende çok faydalanmıştım çok yararlı bilgiler var, orayı okumanı tavsiye ederim canım..

karabuğdayda gerçekten kilo verdiriyor haftanın 3-4 günü yapıyorum dier günlerde kalori sayıyorum..benim çok kolayıma
geliyor yoğurtlada süper oluyor içindede baya vitaminler var..1 hafta yaparsan 5 kilo verebilirsin çok rahat, tabii sporla destekleyerek

birşeyi merak ediyorum hani diyetlerde vücut zaman zaman kendini korumaya alıyor ya direnişe geçiyo callda böyle bir durum söz knusu mu yani ne kadar çok yaparsak o kadar sıkılaşır mıyız istediğiğmiz kadar yoksa sadece 2 beden kaddar mı...ben şu anda 40-42 arası giyiniyorum calla ile 38 inebilir miyimmm:26::26::26::26::26:
38 bedene çok rahat inersin.
kilon varsa diyetle destekleyip call ile sıkılaşırsın.
ben kilo vermeden önce sadece sürekli call ile 38 bedenki kotumu giyebilmiş biriyim 42 beden iken :34:

karabuğday diyeti ile ilgili ayrıntı bilgi verebilir misiniz yapmak istiyorum da sadece onu mu yiyoruz kahvaltı akşam yemeği falan nasıl ollyo :26::26::26:

Back