• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

bir şey sormak istiyorum bilgisi olanlar cevaplarsa çok memmnu olurum egzersizleri 10 yaş gençleş calldan sonra yapmalıyız bir de ingilizce nası yapcaz onu onlar takılıyo aklıma yapmayı düşünüyorum dA şu an normalini yapıyorum 7. oldu bugün şimdiden teşşekkürleer....

Aramıza hoşgeldin ;) amacına göre değişir seçmen gereken program.amacına göre programını seçmelisiniz detaylı bilgi ilk sayfada var.

İngilizceye gelirsek maalesef diğerlerinde alt yazı yok ama azıcık İngilizce yeter anlamana.ama o da yoksa zaten hareketlerin temelini zaten biliyorsunuz ;)

Callancı kızlar nerdesiniz??? Yaz geldi callansız olmaz...

Dün çok yorgundum ama birazdan süper callanımı yapıcam ;)

Merhaba canim evolution i indirdim ama baslamakta tereddut ediyorum. Acaba bir hafta 10 hours yapip sonra mi evolution a gecsem? Bi sorum daha var. Super call Ne zaman yapilmali. Evolution dan once mi

cardio callın ilk yarım saati mi yapmak gerekiyo sonraki hareketler süper calldaki hareketler galiba bi de göbek kaçıncı seanstan sonra erimeye başlıyo benim üst inceldi ama göbekte pek bi faaliyet yok:26::26::26:

Merhaba canim evolution i indirdim ama baslamakta tereddut ediyorum. Acaba bir hafta 10 hours yapip sonra mi evolution a gecsem? Bi sorum daha var. Super call Ne zaman yapilmali. Evolution dan once mi
Wisper'cım bence vücudun alışana dek 10 hours yap.

Super call ya da evolution birbirinin alternatifi.her ikiside vücudun beginning yada 10 hours ile hareketlere alıştıktan sonra yapılmalı.

arkadaşlar ben evolution call indirdim ama dosyaya cıkarırken part 5 hata veriyor ne yapmam lazım :( bi türlü başlayamadım

slm arkadaslar. bende callanetics egzersızlerınden faydalanmak ıstıyorum fakat bir türlü nasıl indireceğimi çözemedim ücret ödemem gerekıyor sanırım indirmek için ?? defalarca sorulmustur eminim ama bana da bi el atsanız :52:yardımcı olursanız cok sevinirim.ebru şallı artık pilates yaptırmıyor bunalımdayım bu yuzden:)) acilen spora baslamam lazımmm:52::16:

tamamdır kızlar sagolun yınede hallettim olayı:) ben ücret istenen sayfayı kapatma işaretini farketmemişim:37:

cardio callın ilk yarım saati mi yapmak gerekiyo sonraki hareketler süper calldaki hareketler galiba bi de göbek kaçıncı seanstan sonra erimeye başlıyo benim üst inceldi ama göbekte pek bi faaliyet yok:26::26::26:
Cardio callanın ilk yarım saati hafif tempolu kardiyo egzersiz sonrası super callan yada evolutiona benziyor.
Tamamını yapman gerekiyo.
Göbek önce top gibi olucak yani biraz dikleşerek gidecek...kişiye göre göbeğim erime süesi değişir ama en az 10 seans sonra ciddi değişiklik görmen olası...

diyet ile birlikte 4-5 haftada 2 beden inceltirmi bu programm ???
Diyetin de sonuç gösterdiği bir vücudun varsa callan ile 2 beden incelemen mümkün.

arkadaşlar ben evolution call indirdim ama dosyaya cıkarırken part 5 hata veriyor ne yapmam lazım :( bi türlü başlayamadım
Tatlım yarın kontrol edeyim linkleri.sonucu burdan yazarım.

tamamdır kızlar sagolun yınede hallettim olayı:) ben ücret istenen sayfayı kapatma işaretini farketmemişim:37:
Çözmüşsün problem yok ;) güle güle kullan gönlündeki gibi incel...

iyi akşamlar kızlar;

50 ye yakın callan yaptım yarın artık süpere geçmek istiyorum, şimdi süperin videosunu seyrettim bayaa zor hemde uzun..
napalım başa gelen çekilirmiş)) bu videoda bacaklara çok ağırlık verilmiş..bacaklarımız çöp gibi kalırsa hiç şaşmam))

bugün ilk defa sitenin havuzuna indim, iyi zayıflamışım baya güzel övgüler aldım, bikinide süper durdu, bu egzersizler çok güzel
şekillendiriyor vücudu..üşenmeyin yapın kızlar valla..bir 3-4 kilo fazlam kaldı, onuda 10 günde verirsem süper olur..
darısı başınıza..

iyi akşamlar kızlar;

50 ye yakın callan yaptım yarın artık süpere geçmek istiyorum, şimdi süperin videosunu seyrettim bayaa zor hemde uzun..
napalım başa gelen çekilirmiş)) bu videoda bacaklara çok ağırlık verilmiş..bacaklarımız çöp gibi kalırsa hiç şaşmam))

bugün ilk defa sitenin havuzuna indim, iyi zayıflamışım baya güzel övgüler aldım, bikinide süper durdu, bu egzersizler çok güzel
şekillendiriyor vücudu..üşenmeyin yapın kızlar valla..bir 3-4 kilo fazlam kaldı, onuda 10 günde verirsem süper olur..
darısı başınıza..

bende nerdeyse 20 kez yaptım sanırım. bir ara bel ağrısıyla ara verdim ama yaptım yine de. nerden indirdin süperini.. bende bir bakayım nasıl hareketler. benimde kalçalarım geniş bacaklarımda üst kısmıma göre kalın. bacaklar incelir diyorsun ya bir bakayım ordan devam edeyim...

bende nerdeyse 20 kez yaptım sanırım. bir ara bel ağrısıyla ara verdim ama yaptım yine de. nerden indirdin süperini.. bende bir bakayım nasıl hareketler. benimde kalçalarım geniş bacaklarımda üst kısmıma göre kalın. bacaklar incelir diyorsun ya bir bakayım ordan devam edeyim...

ilk sayfada indirmek için linkler var canım..ben bütün linkleri cd ye aldım ordan yapıyorum..

20 callanda iyi süpere gec bence, gerçekten bacaklara çok ağırlık verilmiş..süperi 21 yapan bacakları sütün gibi olur heralde)) ama zorrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar;

darısı başınıza..
Çok sevindim canım...sen çok iyi kilo verdin ya.tebrik ediyorum azmini.en güzeli kendini güzel hissetmek ;)) karabuğday diyeti de sende baya işe yaradı devam ediyomusun ona?

Evet superde bacaklar ve karına daha çok ağırlık veriliyor.ben super yapıyorum ama birkaç hareketi çıkartarak.

Ecemus'cum vücudun artık hareketlere alıştıysa sen de geç supere ;)

Çok sevindim canım...sen çok iyi kilo verdin ya.tebrik ediyorum azmini.en güzeli kendini güzel hissetmek ;)) karabuğday diyeti de sende baya işe yaradı devam ediyomusun ona?

Evet superde bacaklar ve karına daha çok ağırlık veriliyor.ben super yapıyorum ama birkaç hareketi çıkartarak.

Ecemus'cum vücudun artık hareketlere alıştıysa sen de geç supere ;)

şöyle devam ediyorum karabuğdaya, sadece akşam 7 de yiyorum 50 gr kadar oda tok tutsun diye..gündüzleri kalori sayıyorum
1200-1300 arası kalori alıyorum.. sporla beraber iyi oluyor, hızlı kilo verdirmiyor ama sağlıklı hiç olmazsa..1200 kalorinin altını önermiyor uzmanlar..

senin nasıl gidiyor dukan?

şöyle devam ediyorum karabuğdaya, sadece akşam 7 de yiyorum 50 gr kadar oda tok tutsun diye..gündüzleri kalori sayıyorum
1200-1300 arası kalori alıyorum.. sporla beraber iyi oluyor, hızlı kilo verdirmiyor ama sağlıklı hiç olmazsa..1200 kalorinin altını önermiyor uzmanlar..

senin nasıl gidiyor dukan?
İyi yapıyorsun canım ;) dukan iyi gidiyo 2 kg verdim.kaldı geriye 4kg.bugün 12.günüm.baya alıştım başta zor ve teferruatlı gelmişti ama gerekli diyet Ürünlerini alınca kolay ve zevkli oldu :) Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşallah bana...

selamlar herkese,

callanetics quick stomach yapan ya da sonuç alan var mı aranızda?

Videosunu bulamadığımız için yapan olmadı aramızda tabi bildiğim kadarıyla.ama etkili olacağına eminim ;)

Videosunu bulamadığımız için yapan olmadı aramızda tabi bildiğim kadarıyla.ama etkili olacağına eminim ;)

ben size online izlenebilecek bi video buldum, onu burdan ekliiim ozaman. Site rusça ama video ingilizce. Zaten hareketler bilindik olduğu için, sıralama/tekrar adedi not alınarak videoya bağlı kalmadan bile yapılabilir.

http://video.yandex.ru/users/ekzark/view/241/

Son düzenleme:
bugün ilk defe süper callı denedim anam ağladı ama gerçekten de süperrrr:34::34::34::34:bakalım ramazana kadar yapabilirsem süper yoksa normale devammmm:10::10::10::10:

bugün ilk defe süper callı denedim anam ağladı ama gerçekten de süperrrr:34::34::34::34:bakalım ramazana kadar yapabilirsem süper yoksa normale devammmm:10::10::10::10:

valla bende dün yaptım her hareketini süperin..sabah yataktan zor kalktım tutulmuşum resmen]] kas gevşetici aldımda geçti....ben normalle süperi karıştıracam bazı hareketleri öyle yapacam, çünkü tek callan yapmıyorum..
pilates ve 1 saatte yürüyüşüm var hergün..işim zor yani))

Back