Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...
bugün 10. callanı yaptım...
gelişmeler güzel ama şu an yazamıyorum,oğlan çok huzursuz...
ayrıntıları yazıcam inş.
öptm herkesi...
kızlar ayın 19 unda başladığım ve 10 gün süre sonunda ki değişimi görmek istediğimi yazmıştım. şimdi ayın 19undaki ölçülerim gögüs 86 bel 68 kalça 96 basen 91 10 günlük callan sonucu aslında daha fazla fark beklıyordum öyle görünüyo sanki :26: gögüs 84 bel 66 kalça 95 basen 90.5 yaaaa benim bu basen ne zmn incelecek :S birde farkettimki benim simitte baya varmış ya devam edeceğim bakalım ne kadar incelirsem o kadar ii
kızlar ayın 19 unda başladığım ve 10 gün süre sonunda ki değişimi görmek istediğimi yazmıştım. şimdi ayın 19undaki ölçülerim gögüs 86 bel 68 kalça 96 basen 91 10 günlük callan sonucu aslında daha fazla fark beklıyordum öyle görünüyo sanki :26: gögüs 84 bel 66 kalça 95 basen 90.5 yaaaa benim bu basen ne zmn incelecek :S birde farkettimki benim simitte baya varmış ya devam edeceğim bakalım ne kadar incelirsem o kadar ii
3cm nin bir bedene tekabul ettiğini düşünürsek senin bu dediğine şımarıklık denir hemde on günde maşallah diyeyim bide bacak basen setlerinin sayısnı arttırırsan sanırım problemin daha hızlı çözülür. tekrar tebrik ederim.
Uçmayalım lütfen, bu tarz ithamlar hoş olmuyor. Ayrıca 3 değil, bir beden 4 cm.dir.
Canim alt beden yapi itibariyle biraz daha gec tepki verir zaten. Dedigin gibi sikilasmis da olabilirsin. Devam et bakalim ne olacak.
pares şımarıklıkla ne ilgisi var yazdığımın çözemedim ama şaka olarak algıladım takılmadım egedenizi teşekkür ederim. dediğini denicem çünkü yazmıştım ztn ama sanki daha çok inceldim belkıde sıkılaşmam oldu ama incelmedim çok alt kısımdan bahsedıyorum zaten üst dahada incelip aşa kısım meydana çıkmasın iice diye bel incelten hareketleri daha az yapıyorum
tabiki şakaydı canım tebrik ettim, maşallah dedim ama anlaşılmadı sanırım. kuzum bitarafımızı yırtıyoruz çoğumuz senin aldığın sonucu almak için. ben 100 saatin üstünde cal yapmışımdır ama senin on günde aldığın sonucu ben bir ay gibi bir zamanda alıyodum. biçok tanıdığım insan 21 günde bile daha az sonuç aldı. tekrar maşallah sakın azmin kırılmasın çok iyi gidiyosun. dediğim gibi basen sayılarını arttır madem oradan sorunlusun. seni kıracak incitecek bişey söyledimse özür dilerim
yok cnm kırılmadım. sonuçlar tabiki güzel sadece bakınca daha fazla gibi geliyor insana callanın en güzel yanı bu sanırım. basen kalça içinde dediğini uygulayacağım.
düğünüm için incelmem ve sıkılaşmam gerekiyor,inşallah düzenli yapabilirim,özellikle kollarımdaki sarkmalardan ve basenlerimden şikayetçiyim
çok sevindim canım inan kırmak için birşey söylemedim yazdıklarını hayal kırıklığına uğramış gibi okuyunca aslında süper bir sonuç olduğunu anlatmaya çalışmıştım aslında. tekrar varsa bir hatam özür dilerim. eyer vücudunun üstü altına göre daha inceyse üst gövde için olan hareket setlerini azaltıp alt bölge için olanını arttır bence. böylece üst gövden hızla incelmez altında ayak uydurur. ben elma tipliyim. bi kaç hafta cal. yaptıktan sonra kol ve bacak hareketlerini 10 da bırakıyordum. bacaklarım kollarım zaten ince dahada incelirse vücudumun ortası daha çok büyük duracak diye düşündüm. o dönem için bu uygulama işe yaramıştı inşallah sendede işe yarar canım
callan bunun için süper bir seçim cnm ben ilk başlarda düzenli yapamıyordum ama genede baya incelmiştim. geçtiğimiz 10 gun düzenli yaptım çok iidi ama 2 3 gündür arada yaptım. ne kadar düzen o kdr iyi sonuç.
yok cnm hayal kırıklığı değilde gözüme daha çok görunuyordu callanın güzel yanı işte. yoksa başladığımda 72 cm belim vardı şimdi 66 düzenlı yapamadığım halde süper bi sonuç. ben de dediğini düşünüp bel için olan 3lü seti 100,50 ve 50 olarak tamamlıyorum. çünkü belim inceldikçe popo çıkıo benim kalçam ölçülerdede görüldüğü gibi dışa çıkık, bunu sevıom ama bacak basen incelip kalça sıkılaşırsa daha hoş görünecek inş.
canım benim de düğünüm yaklaşık 3 ay sonra,inşallah bu süre içinde sımsıkı bi vücudum olur,dün de diyete başladım çok fazlalığım yok ama elimden geldiğnce gelinliğin içinde kuğu gibi süzülmek istiyorum
canım benim de düğünüm yaklaşık 3 ay sonra,inşallah bu süre içinde sımsıkı bi vücudum olur,dün de diyete başladım çok fazlalığım yok ama elimden geldiğnce gelinliğin içinde kuğu gibi süzülmek istiyorum
Başlangıç için gayet iyi canım. Yarın tekrardan bir ölç derim. Bu tür ölçümlerin sabah wc den sonra yapılması en sağlıklısı. İnceldikçe gözüne batar zaten insanın
canımmmm dediğini yaptım şuan belim 64 cm çok güzel ama artık belim durmalı şu simit ve basen baçak üzerine yogunlaşmalıyım. simit bölgesi için bir hareket yok sanırım değil mi? kendim bişiler yapayım bari
Ben söylemiyorum mehmet öz söylüyo bunu git ona söyle istersen. 3 boş itham 4 değil öylemi? gerçekten arada uçurum sözkonusu. içten yaklaşımın için kucak dolusu öpücükler.