• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Yavaş yavaş vücut alışacak :D Ben de ilk gün ya dedim bende bir şey yok, bir şey yapmadı bana beaa :D Ertesi gün bir kalktım aslında doğrusu kalkamadım :60: Her tarafım tutulmuştu :D ilk set bittikten sonra biraz daha rahat olur tabii.

Aynen canım yaaa ben de çok zor kalktım neneler gibi yürüyorum :D

yaa ne aptalım ya)) ununu nerden çıkardıysam benimkide karabuğday..teşşk ederim, yanii pilav gibi demleyecem anlaşılmıştır..

selam kızlar nasılsınız...

ben bugün 5. callanımı yaptım çok şükür,yapabildim yane...:8:
oğlum iyice huysuzlaştı,3 ay dolunca düzelir dediler benimki gittikçe daha fena oluyor,:50:
lotus,egedenizi,seker buse diğer kızlar inşallah keyfiniz yerindedir.
kısa bir bilgi hemen;
5. günüm, hala 1 er cm lik incelme noktasındayım,ilerleme henüz yok.
bugün daha rahat yaptım,bir anda bitti gibi geldi...
vücudumun şekli değişmeye başladı....

ayh oğlan yine ağlıyor kızlar,daha fazla yazışmak istiyorum ama....:50:
neyse öptüm hepinizi.:38:

yaa ne aptalım ya)) ununu nerden çıkardıysam benimkide karabuğday..teşşk ederim, yanii pilav gibi demleyecem anlaşılmıştır..
Estağfirullah canım ya.kilo verme amaçlı kullanmak istiyosan ya yağsız tuzsuz haşlayıp tüketmelisin yada sıcak su ile geceden ıslatarak tüketmelisin.

oğlum iyice huysuzlaştı,3 ay dolunca düzelir dediler benimki gittikçe daha fena oluyor,:50:
kısa bir bilgi hemen;

İyiyim nurcum..oğlun da düzelir merak etme sağlığı yerinde olsun da huysuz olsun azıcık..

Artık rahat yapman güzel hareketlere alıştın demek bu ;) ben 5. Günden itlbaren değişimi hissetmeye başlamıştım.gerçi herkeste değişik olabilir etki süresi.gelişmelerini bekliyoruz ;) bir de hergün tartıya çıkmak yada ölçülerine bakmak gibi bi hataya düşme ;)

kesinlikle hayatımda gördüğüm en hızlı etki eden egzersiz ;) mide ve karın gibi popom çok toplanmıştı ve bacaklarımda da incelme aralrında açılma hissetmiştim bu etkileri 5-6 gün sonrasında hissetmeye başlıyosunuz zaten ;) bende ibs yani irrtabl barsak sendromu yaniii huzursuz bağırsak sendrormu var karın şişliği yaşıyorum bu egzersiz bağırsaklarımı da sakinleştiriyo ve o şişilik olmuyo hiç.
farkındaysanız ilk resimde 6 aylık hamile gibiyim :)))))

:9: cok guldum yaaa 6 aylik hamile lafini okuyunca

cok super incelmisin lotuscum yaaaa super bi sey...ben de istiyooooom :52:

15 günde bu ilerleme gerçekten müthiş... Azmini takdir ettim izmirli hatun :D Bende bugün ilk callenimi yaptım hala titriyorum :D Kolay görünüyor ama çok zormuş yahu üşenmeden diğer günlerde de devam edebilirim umarım : ))

titremeler normaldir canim,giderek Insallah callani yapmadigin gun bisey unutmussun gibi gelicek,fena halde aliskanlik yapiyo :8:

10 gün videosunda zorlanıyor muydun hiç? Zorlanıyorsan onunla devam et. Yok zorlanmıyorsan Evolution a geç. Rahat yaparsan Süper Callanetics le devam et.

oyle yapicam qaliba canim sagolasin :8:

kısa bir bilgi hemen;

saol canım iyiyiz callan saolsun)...bnmde bgn 25 bitti akşama ölçü alacam bakalım...kardio yapıyomusun callan yanında, bebeğin var

zor olur ama en basitinden leslie nin vidoları var cardio amaçlı 32 dk lığını yapabilirsin..sevgiler..

evtttttttt kızlar ölçülerimi 25 günün sonunda aldım, biraz hayal kırıklığı yaşamadım desem yeridir:(... hiç bu kadar ölçülü inceldiğimi

hatırlamıyorum:) bel-karın-göğüs-kalça tamı tamına 3 er cm, kesinlikle oynama yok...bacaklardan 1,5 ila 2 cm arası vermişim..

en az kollardan gitmiş 1 er cm:(...kilo olarakta 4 kilo vermişim...ama şu 3 er cm' ler 5 olaydı tadından yenmezdi..:) neyse artıkın bu

kadara da şükürler olsun...1 ay daa devam sonra malum tatiller girecek araya...

evtttttttt kızlar ölçülerimi 25 günün sonunda aldım, biraz hayal kırıklığı yaşamadım desem yeridir:(... hiç bu kadar ölçülü inceldiğimi

hatırlamıyorum:) bel-karın-göğüs-kalça tamı tamına 3 er cm, kesinlikle oynama yok...bacaklardan 1,5 ila 2 cm arası vermişim..

en az kollardan gitmiş 1 er cm:(...kilo olarakta 4 kilo vermişim...ama şu 3 er cm' ler 5 olaydı tadından yenmezdi..:) neyse artıkın bu

vauuuu...diyorum baska da bisey demiyorum:52:...harikasin canim:21:...tam gaz devam:16:

vauuuu...diyorum baska da bisey demiyorum:52:...harikasin canim:21:...tam gaz devam:16:

Bence gayet iyi toplamda 18 cm incelmişsin tebrik eder devamını dilerim ;)

Dün itibariyle supere başladım yeniden.10 gün yapıcam sonrada ders yoğunluğum azalacağı için cardio callan yada super+herhangi bir kardiyo egzersiz şeklinde devam etmeyi planlıyorum ;)

Bence gayet iyi toplamda 18 cm incelmişsin tebrik eder devamını dilerim ;)

Dün itibariyle supere başladım yeniden.10 gün yapıcam sonrada ders yoğunluğum azalacağı için cardio callan yada super+herhangi bir kardiyo egzersiz şeklinde devam etmeyi planlıyorum ;)

tşkler canım; sen de süper incelmişsin bende tbrk ederim..burda iyi motivasyon oluyoruz insanın yaptıkça yapacağı geliyor:)

ben süpere geçmedim.. setrettim süperi.. bazılarını normal callana eklesem olmazmı acep? genelde hareketler aynı gibide birz

daa zorlayıcı..yapabilceklerimi ayıklasam süperden, ne dersin lotus? fikrini alabilir miyim?

lotusssssssssssss :52::52::52::52::52: :46::46::46::46::46::46

harika tekrar motive olmamı sağladı resmin. :128:

şuan göbeğim senin ilk günkü halin gibi..........:10::10: bekle beni call ben geliyorum :21::21:

sealmun aleyküm kızlar...
bugün 6. callan da tamam:6:
valla hergün mucize eseri yapıorum desem inanırmısınız?:ssz:
bu oğlan beni hayattan kopardı,ne aksi şey bu yha:55::25:
akşama kadar başka işe bakmak yok!
neyseki güç bela araya sıkıştırıyorum callanı:1:
eşim,yemek yapmak yerine callan yaptığımı duysa ........:4:
ama aramızda sır,tamam mı kızlar:1:

busecim ahhh keşke yapabilsem...lesliyi 1-2 ay önce yapmıştım,diyetle destekleyemediğim için beceremedim kilo vermeyi,
ama cardio yapamamam büyük bir sorun benim için:50:kafam çok takılıyor bu konuya...:ssz:napcam bilemedim...:44:
keşke o 4 kiloyu bende verebilseydim canım yha:ssz:maşallah sana,tebrik ediyorum:nazar:

lotuscumbırak hergün tartılmayı ölçülmeyi,günde 3 öğün yapıcam nerdeyse:1:hemde yanlış olduğunu bile bile:27:
nasıl gitcek bu kilolar yha,valla sinirimi tepeme topluyor bu durum:19:
2-3 güne bir karabuğday detoksunu bende mi uygulasam acaba,biraz araştırdım,çok faydalı bişeymiş yha.
verdiğim gibi geri almıyayım da kiloları...:1: ne dersin ? biraz desteklemesi için yapsammı ki,ya da nasıl yapsam:44:
önerilerini bekliyorum canım:16:

ayna,egedenizi,seker,diğer kızlar sizlerde iyisiniz inşallah:29:

İyiyim canım sağol :D Sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum haftaya sınavlarım var malum, bitiyor artık. Bir yandan da sınav sonrasına hazırlık yapıyorum. Leslie+Callan ile devam edeceğim ben. Leslie geçen yıl yeni bir 5 günlük yürüme programı çıkarmış, nette gezinirken tesadüfen gördüm, şimdi onu indiriyorum :D (Sanki az video vardı da, bir de bunu alıyorum, aferin :60:) Bir izleyeceğim, tekrar sıfırladım bünyeyi çünkü, çok zorlamayacak gibi değilse Callan ın yanında ona başlayacağım. Yok zorlanırsam başka Leslie videoları da var bende, onlara bir bakacağım.

tşkler canım; sen de süper incelmişsin bende tbrk ederim..burda iyi motivasyon oluyoruz insanın yaptıkça yapacağı geliyor:)

ben süpere geçmedim.. setrettim süperi.. bazılarını normal callana eklesem olmazmı acep? genelde hareketler aynı gibide birz

daa zorlayıcı..yapabilceklerimi ayıklasam süperden, ne dersin lotus? fikrini alabilir miyim?
Canım callan teyze diyoki kendi ritminizi kendi egzersizinizi oluşturun.ben de tam olarak aynısını yapmıyorum superin.bazı zorlayıcı hareketler var 2-3 hareket.onları daha önce pelvis kemiklerim trafik kazasında kırıldığı için yapamıyorum.bir de popoyu küçülten hareketlerin sayısını daha az yapıyorum çünkü şu anki halinden memnunum.sende ihtiyacın olmayan hareketleri yapmayabilirsin ;)

lotusssssssssssss :52::52::52::52::52: :46::46::46::46::46::46

harika tekrar motive olmamı sağladı resmin. :128:

şuan göbeğim senin ilk günkü halin gibi..........:10::10: bekle beni call ben geliyorum :21::21:
Bekliyoruz donuk pudracım ;) fotonu Çek değişimi görelim ;)

sealmun aleyküm kızlar...
bugün 6. callan da tamam:6:
valla hergün mucize eseri yapıorum desem inanırmısınız?:ssz:
bu oğlan beni hayattan kopardı,ne aksi şey bu yha:55::25:
akşama kadar başka işe bakmak yok!
neyseki güç bela araya sıkıştırıyorum callanı:1:
eşim,yemek yapmak yerine callan yaptığımı duysa ........:4:
ama aramızda sır,tamam mı kızlar:1:

lotuscumbırak hergün tartılmayı ölçülmeyi,günde 3 öğün yapıcam nerdeyse:1:hemde yanlış olduğunu bile bile:27:
nasıl gitcek bu kilolar yha,valla sinirimi tepeme topluyor bu durum:19:
2-3 güne bir karabuğday detoksunu bende mi uygulasam acaba,biraz araştırdım,çok faydalı bişeymiş yha.
verdiğim gibi geri almıyayım da kiloları...:1: ne dersin ? biraz desteklemesi için yapsammı ki,ya da nasıl yapsam:44:
önerilerini bekliyorum canım:16:

ayna,egedenizi,seker,diğer kızlar sizlerde iyisiniz inşallah:29:

Nurcum bence yapabilirsin ama detoks değilde diyet olarak uygularsan 1 haftadan fazla uygulama.ben sınavdan sonra 1 hafta kür yapmayı planlıyorum.ama unutulmamalı ki monodiyetler uzun yapılmamalı.
Her gün için 1 bardak karabuğday 10 dk haşla ve biraz soğuyunca içine elma rendele biraz da tarçın koy.yada 3 kaşık yoğurtla tüket.yada içine domates salatalık yeşillik ekle.limon dışında bişey ekleme.tuz şeker baharat koyma. Günde 3 öğün olacak arlarında en az 4 saat olması gerekiyor.aralarda her türlü bitki çayı şekersiz olarak tüketilebiliyor.günde 1 kez de avucunu dolduracak kadar herhangi bir meyve.

Ben böyle uyguluycam inşallah.

Son düzenleme:
kızlar bahsettiğim diyeti yapmadım callanın tam faydası nedir onu ölçmek adına :1: daha önce aralıklarla 8 9 gun yapmıştım baya fark vardı. bende düşündümki 10 günde gençleşme prog. adı üstünde 10 gün 19unda gerçek anlamıyla başladım. 10 gun hiç bırakmıcam. şuan 8 yapcam şimdiden bacaklarda fln incelme hissediyorum. üstü söylemiyorum bile önce ordan gidiyor çünkü. görenler hep inceldin diyo daha doğrusu zayıfladın ama kilom hala aynıydı en son 2 gün sonra nerden kaç cm inceldim yazıcam. kilomu da yazarım. o günü sabırsızlıkla beklıyorum. :34:

8/10 evettt bgnüde yaptım :15: 10 gün ne değişiklikler yapacak bakalım :52:

lotus sen daha önce süper yapmış mıydın?
Evet canım geçen yıl Eylül'den bu yılın Ocak ayına kadar yaptım.sonra iş yoğunluğu ders hastalık vs derken sadece koruma ile devam ettim ara ara da 10 saatte 10 yaş gençleş yaptım.şimdi yeniden supere başladım ;)
kızlar bahsettiğim diyeti yapmadım callanın tam faydası nedir onu ölçmek adına :1: daha önce aralıklarla 8 9 gun yapmıştım baya fark vardı. bende düşündümki 10 günde gençleşme prog. adı üstünde 10 gün 19unda gerçek anlamıyla başladım. 10 gun hiç bırakmıcam. şuan 8 yapcam şimdiden bacaklarda fln incelme hissediyorum. üstü söylemiyorum bile önce ordan gidiyor çünkü. görenler hep inceldin diyo daha doğrusu zayıfladın ama kilom hala aynıydı en son 2 gün sonra nerden kaç cm inceldim yazıcam. kilomu da yazarım. o günü sabırsızlıkla beklıyorum. :34:
Bende 5. Gün belli olmaya başlamıştı inceleme ;) heyecanla bekliyoruz gelişmelerini...

bende yarın kısmetse kara buğday diyetine başlıyorum kızlar, araştırdım baya akşamdam ıslatın sabah o şekilde tüketin diyor ruslar..

rusların diyetiymiş zaten, gercektende kilo verdiriyormuş..bakalım ben 4 gün uygulicem, gelişmelerden haberdar ederim şekerler:))

Back