• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Rica ederim bende mutlu oluyorum sonuçlar geldikçe.artık spor yapıyormuşsun gibi gelmemeye başladığında supere geçersin canım ;)

Evet canım ilk sayfada onlardan bahsettim fakat link veremedim bana gönder yada bir upload sitesine yükle ve burda paylaş ben ilk sayfaya ekliyeyim ;)

10 gün için süper bence devamını diliyorum nurcum bizimle kal ;)

İstersen sana göndereyim ama nasıl göndereyim MSN ya da Skype, adı ne olduysa işte, oradan dosya göndermek problem oluyordu bir ara. Hız düzeldiyse oradan yollarım. :31: Ya da şöyle yaparız, bende premium hesap yok zaten, upload sitelerinden birine yükler özeline atarım linki sen de premium hesabından yükleme yapar sayfaya atarsın.

benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onu :16: ama callandan önce bıngıl bıngıldı :35: dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde :14:
ne yapsak ki bu simitlere :44:

Ay benim iki yönde de çıkıklık var eyvah eyvah :60: Bahsettiğim Walk Your Belly Flat var ya, simitler için özel aslında. Başka var mı aklımda yok arşivimi karıştırmam lazım da çıkar mı bilemem :D

Bende yapıyordum bir ara ne guzel :( taki merdivenlerden dusene kadar.. ozellikle esneme egzersizlerini çok seviyordum ve cok rahatlatiyordu insani. Ve doktora gittim skolyoz(kemik eğriliği) hastaligim varmis. Biraz kendimi topliyim inşallah yeniden basliycam.1 haftada etkisini gösteren bir egzersiz umarim yarim birakmazsiniz hepinize kolay gelsin :))

kızlar bende ismini yazayım Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! bu 2 3 haftada işe yarıyormuş ben denedim az önce yanlarda yanma hissettim işe yarayacak gibi :13::13::13::13:

kızlar ben yazıyorum 1 dklık birşey çıkıyor daha uzun mu?

Bende yapıyordum bir ara ne guzel :( taki merdivenlerden dusene kadar.. ozellikle esneme egzersizlerini çok seviyordum ve cok rahatlatiyordu insani. Ve doktora gittim skolyoz(kemik eğriliği) hastaligim varmis. Biraz kendimi topliyim inşallah yeniden basliycam.1 haftada etkisini gösteren bir egzersiz umarim yarim birakmazsiniz hepinize kolay gelsin :))

canım geçmiş olsun. biran önce sağlığına kavuşursun umarım.

işe başadığından beri sürekli kilo alan beni callanetics paklar mı acaba
hayır yemesemde şişiyorum bi arkadaş daha yazmış sanırım
irriabl bağırsak sendromu diye dr um banada öyle olduğumu söyledi
off off
kıyafetlerimin hiçbiri olmayınca koşa koşa yine callanetics e geldim
bu hafta 5 kere yapabildim işim yoğun eve geç geliyorum arada es geçtim
ama işe giderkende 15 dk yürüyorum sabahları
kızlaar desteğinize ihtiyacım var yoksa gidişim kötü gören herkes noldu sana diyo
moralimi bozuyor :14: :14:

arkadaşlar ben 10 günde 10 saat programının ilk egzersizimi yaptım bugün :8: :8:

bi sorum olacak süreci hızlandırmak için mesela haftasonu olduğu için günde 2 kez 57dk lık videoyu yapsam olur mu? yoksa günlük mü yapmamız lazım bi zararı olur mu? deneyimli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim :13:

Hangisi o canım?

Walk Your Belly Flat sen yazmıştın sanırım cnm. ben yazıyorum 1 dk fln çıkıyor.

essones ben yapmadım ama süreci hızlandırmak isteyenlerden günde iki defa yapanlar vardı. işe yaradığını yazmışlardı önceki sayfalarda.

arkadaşlar ben 10 günde 10 saat programının ilk egzersizimi yaptım bugün :8: :8:

bi sorum olacak süreci hızlandırmak için mesela haftasonu olduğu için günde 2 kez 57dk lık videoyu yapsam olur mu? yoksa günlük mü yapmamız lazım bi zararı olur mu? deneyimli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim :13:

şahsi fikrim bir programda kalmak ilave yapmamaktır. hem yorulur çabuk bıkarsın hemde belki vücuduna fazla gelir. ben cal yaparken hızlı sonuç alayım diye hem cardio hem diet yaptım. vücudum tepki verdi aylarca regl olamadım. sonra hormon tedavisi... 3 kilo vereyim diye alınan on kilo:)) genel egzersiz limiti 1 saat canım uzmanlar bunu öneriyo. günde 1 kez yap illede yapmak istiyosan ama sen bilirsin tabi.:29:

benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onu :16: ama callandan önce bıngıl bıngıldı :35: dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde :14:
ne yapsak ki bu simitlere :44:

çayın yanında yiyelimmi:1:

Canımm çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin :) benimde skolyozum varmış bi kaç ay önce öğrenmiştim. ne dediler sana geçer veya kalır gibi herhangi bişey söylediler mi ? egzersiz falan verdiler mi ? merdivenlerden düşünce herhangi bir yerine bişey oldu mu kırık falan ? bende dizimi kırmıştım geçen yaz 2 ay önce ameliyat oldum baya gecikmeli bi tedavi gördüm ama hala iyileşmedi tam olarak uzun süre hareketsiz durmaktan sağ dizimdeki kaslar erimiş. ne zaman toparlanacağım bilmiyorum.. moralim çok bozuk ya. koşamıyorum çömelemiyorum ki spor yapıyım. callanetics yapmayı istiyorum ama yere bile oturamıyorum napacağımı bilmiyorum. kızlar kaslarla ilgili bi fikri olan varsa yardımcı olun bana lütfenn.s bir an önce yürüyüp toparlanıp spor yapmam lazım. bir de bazıları iyileşmen yılları bulur anca düzelir diyorlar doğru mu sizce ? o kadar uzun sürer mi ki ?

Sınavlarım biter bitmez başlasam iyi olacak, bir ay sonra da mezuniyet var :21: Yalnız ufak bir sürpriz oldu bana :D Elimdekiyle aynı mı diye 10 days i de indirdim (merak işte) aynı değilse de onu da almış olurum diye düşündüm. Zamanın birinde başka bir foruma üyeydim, Callanetics i ilk orada gördüm, altyazısını göreceğim diye boynum tutulmuştu :D O dönem de uğraşacak bir şeyler arıyordum, boynum da tutulunca oturup dublaj yaptım :D Sonra da paylaşmıştım. Dublajladığım videoyu bulmuş arkadaşımız :D Çok kişiye ulaşmıştır buranın aracılığıyla eminim :D Epey sevindim şu an :D

canım dublajladığın videoyu nasıl indirebilrim.
bende 1 gün ara vererek 2. günümü dün akşam 10 saatte 10 yaş yaptım. ama dublajlı olursa çok iyi olur.

ölçülerimi yazamayacağım kadar kötü durum :( bugun 4. callanımı yapıcam 2 gündür eliptikte yapmaya başladım ayrıca hergün kızımı dışarı çıkarıyorum 1 saatte öyle yürüyorum umarım işe yarar yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum 1.100 gr gitmiş bakalım şimdilik daha bunun 20 katı gitmesi gerek :((((

şahsi fikrim bir programda kalmak ilave yapmamaktır. hem yorulur çabuk bıkarsın hemde belki vücuduna fazla gelir. ben cal yaparken hızlı sonuç alayım diye hem cardio hem diet yaptım. vücudum tepki verdi aylarca regl olamadım. sonra hormon tedavisi... 3 kilo vereyim diye alınan on kilo:)) genel egzersiz limiti 1 saat canım uzmanlar bunu öneriyo. günde 1 kez yap illede yapmak istiyosan ama sen bilirsin tabi.:29:

sabah da egzersizimi yaptım :21: :21: programa bağlı kalmak daha mantıklı geldi teşekkürler paresssss.

Walk Your Belly Flat sen yazmıştın sanırım cnm. ben yazıyorum 1 dk fln çıkıyor.

essones ben yapmadım ama süreci hızlandırmak isteyenlerden günde iki defa yapanlar vardı. işe yaradığını yazmışlardı önceki sayfalarda.

Anladım canım. Muhtemelen tanıtım videosudur. Bakalım yarın ya da yarından sonra onu da yüklemeye çalışırım, bugün ders çalışmam lazım çünkü.

çayın yanında yiyelimmi:1:

:60: :60: :60:

sabah da egzersizimi yaptım :21: :21: programa bağlı kalmak daha mantıklı geldi teşekkürler paresssss.

Rica ederim canım. cal. zaten uzun vadede faydalanabileceğin bir program. hem kasların çalışıyo hem sıkılaşıyosun. bakma sen hızlı vermek için üç beş program yapan sıkı diyetler yapanlara. öyle devam etmenin oluru yok. ben yaptım kendimden biliyorum :)) bıraktığın an vücut patlıyo hatta bazen bende olduğu gibi bırakmadan. vücudun karşılık verdiği sürece cal yapmaya devam et. nezaman artık benim ölçülerimde bir değişiklik olmuyo 3 -4 haftadır dersen ozaman başka bir program aranır. yine yeniliyorum tabi bunlar tamamen benim şahsi fikrim. :29:

İstersen sana göndereyim ama nasıl göndereyim MSN ya da Skype, adı ne olduysa işte, oradan dosya göndermek problem oluyordu bir ara. Hız düzeldiyse oradan yollarım. :31: Ya da şöyle yaparız, bende premium hesap yok zaten, upload sitelerinden birine yükler özeline atarım linki sen de premium hesabından yükleme yapar sayfaya atarsın.
Canım bi siteye yükleyip bana at ;) böylesi daha kolay olur sanırım.
Çok geçmiş oldun canım en kısa zamanda iyileşmeni temenni ediyorum.

işe başadığından beri sürekli kilo alan beni callanetics paklar mı acaba
hayır yemesemde şişiyorum bi arkadaş daha yazmış sanırım
irriabl bağırsak sendromu diye dr um banada öyle olduğumu söyledi
off off
kıyafetlerimin hiçbiri olmayınca koşa koşa yine callanetics e geldim
bu hafta 5 kere yapabildim işim yoğun eve geç geliyorum arada es geçtim
ama işe giderkende 15 dk yürüyorum sabahları
kızlaar desteğinize ihtiyacım var yoksa gidişim kötü gören herkes noldu sana diyo
moralimi bozuyor :14: :14:
Aramıza hoşgeldin ibs si olan benim ;( bi arkadaş daha var gerçi.moralini bozma azim oldukça sonuca ulaşıcaz inşallah canım.

İlk sayfada linkler var canım, oradan indirebilirsin.

tamam canım teşekkürler.
bu arada ben dukan diyeti yapıyorum. biraz kilo verene kadar sadece yürüyüş yaptım. diyetim de inanılmaz iyi geldi. yağdan veriyoruz genellikle. şimdi hedef kiloma birkaç kilo kalmışken callan a başlayayım da daha da sıkılaşayım istedim. umarım işe yarar.:46::46:

Back