Rica ederim bende mutlu oluyorum sonuçlar geldikçe.artık spor yapıyormuşsun gibi gelmemeye başladığında supere geçersin canım
Evet canım ilk sayfada onlardan bahsettim fakat link veremedim bana gönder yada bir upload sitesine yükle ve burda paylaş ben ilk sayfaya ekliyeyim
10 gün için süper bence devamını diliyorum nurcum bizimle kal
İstersen sana göndereyim ama nasıl göndereyim MSN ya da Skype, adı ne olduysa işte, oradan dosya göndermek problem oluyordu bir ara. Hız düzeldiyse oradan yollarım. Ya da şöyle yaparız, bende premium hesap yok zaten, upload sitelerinden birine yükler özeline atarım linki sen de premium hesabından yükleme yapar sayfaya atarsın.
benimde seninkiyle aynı sayılır ama benimki geri çıkık yana doğru yok o yüzden sevıyorum onu ama callandan önce bıngıl bıngıldı dahada sıkılaşması lazım tabi
can simitlerine gelince şuan ki en büyük sıkıntı o :18: ne çirkinler ya görünmesinler diye bol giyiyorum genelde
ne yapsak ki bu simitlere :44:
Ay benim iki yönde de çıkıklık var eyvah eyvah Bahsettiğim Walk Your Belly Flat var ya, simitler için özel aslında. Başka var mı aklımda yok arşivimi karıştırmam lazım da çıkar mı bilemem