• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

mesajım önceki sayfalarda kaldığı için tekrar yazıyorum..
ilk sayfada mesajımın sonuna foto ekledim bakmak isteyenlere duyurulur..

Whoops! İlk uyguladığımda hata yapmışım o zaman, haberim yoktu tabii :60: O zaman şimdi başladığımda 10 gün ara vermeden bir set tamamlayayım, hem alışmış da olurum bir miktar, sonrasına bakarız. Yalnız Callanetics ten sonra ilk kez bütün kaslarını hissediyor insan. Kalçamdaki kasların bile yerini öğretmişliği vardır bana Callanetics in :60:

ben düzenli beslenemıyorum ztn öğrenci olduğum için ne zmn ne bulursam yıyorum :37: o yüzden ilk defa bi diyet uygulayacağım yanında spora devam edeceğim için bırakınca kötü olmaz sanırım. denemekte fayda var çünkü bu ara psikolojimin düzelmeye çok ihtiyacı var :(

kesinlikle hayatımda gördüğüm en hızlı etki eden egzersiz ;) mide ve karın gibi popom çok toplanmıştı ve bacaklarımda da incelme aralrında açılma hissetmiştim bu etkileri 5-6 gün sonrasında hissetmeye başlıyosunuz zaten ;) bende ibs yani irrtabl barsak sendromu yaniii huzursuz bağırsak sendrormu var karın şişliği yaşıyorum bu egzersiz bağırsaklarımı da sakinleştiriyo ve o şişilik olmuyo hiç.
farkındaysanız ilk resimde 6 aylık hamile gibiyim :)))))
ilo gidiyo zaten. ben bide bu ara karabuğday sipariş ettim. gelince detoks amaçlı sadece haftada bir gün karabuğday ile beslenicem ama sadece bi gün ;)

;) sizlerden de foto bekliyorum. yüklemek ile uğraşmak istemeyen olıursa bana mail atın ben ilk sayfaya yüklerim ve istediğiniz zaman da silebilirm ;)

canım bende de ibs var:50: neler çektim onun yüzünden..
aynen,akşam olunca karnıma bişey girmiş gibi oluyo resmen:ssz:
demek bunada faydası var,çok iyi...
karabuğdayı biraz anlatsana,nelere faydalıymış:31:

Whoops! İlk uyguladığımda hata yapmışım o zaman, haberim yoktu tabii :60: O zaman şimdi başladığımda 10 gün ara vermeden bir set tamamlayayım, hem alışmış da olurum bir miktar, sonrasına bakarız. Yalnız Callanetics ten sonra ilk kez bütün kaslarını hissediyor insan. Kalçamdaki kasların bile yerini öğretmişliği vardır bana Callanetics in :60:

canım yha sana hareketlerle ilgili bazı şeyler sorsam,
vaktin var mı:49:

mesajım önceki sayfalarda kaldığı için tekrar yazıyorum..
ilk sayfada mesajımın sonuna foto ekledim bakmak isteyenlere duyurulur..

Lotus 15 günlük callan ile müthiş bir değişim olmuş. Ne kadar etkili olduğunu bir kez daha görmüş oldum. :)
Bende 10-15 günde ölçülerde olmasa da vücutta mutlaka değişimler oluyor. :)

sealmun aleyküm kızlar:16:
bugün 4. callanı da yaptım ama bende mide bulantısı başladı,napsamki:26:
sona doğru başlıyor,baya da etkiliyor:18:
inşallah geçer yha....soğutmaz beni callandan:5:

lotuscum harikasın :46:
kilonda değişiklik var mı hayatım:29:
o kadar çıkıntı nasıl toparlanıyor hayret doğrusu,benimki de öyle toparlanıcak mı acaba:31:
özellikle iç bacak ve kalça,offfff bıngıl bıngıl:104::120:

Mide bulantısı sorununu bende yaşıyordum. Egzersiz yemekten 1-2 saat sonra yapılmalı... Bu şekilde uygulayınca mide bulantısı falan kalmıyor. :)

Mide bulantısı, yemek olayını gözardı edersek, fazla zorlandığın ya da yorulduğun anlamına da gelebilir aslında. Bir süre fazla zorlamadan devam et derim.

canım bende de ibs var:50: neler çektim onun yüzünden..
aynen,akşam olunca karnıma bişey girmiş gibi oluyo resmen:ssz:
demek bunada faydası var,çok iyi...
karabuğdayı biraz anlatsana,nelere faydalıymış:31:
Aynen canım bende çok çekiyorum ibsden.süt ürünleri ve buğday gibi tahıllar azdırıyor ibsyi.o yüzden ekmek ve sütü bıraktım tamamen.sütü çok sevmeme rağmen yoğurt ile idare ediyorum.egzersiz yapmak da bağırsakları hareketlendirip dolaşımı kolaylaştırıyor ve ibsyi sakinleştiriyor.

Karabuğday içinse söylenecek çok şey var;
*ekmek yerine kullanacak olmam ibs için iyi.
*tok tutucu ve uzun sürede sindirilmesi ile bağırsakları çalıştırması benim için önemli.
*şu ünlüleri zayıflatan şeyda Coşkun'un bi kürü var.çalışmaya başladığı kişileri ilk hafta bu karabuğday kürüne tabi tutup ödemin atılmasını sağlıyor.3-4 kilo gidiyormuş ortalama.
*tahıl grubunda tüketiliyor fakat tahıl değil bir bitkiden elde ediliyor o yüzden daha hafif ve çölyaklı hastalar glutensiz olduğu için karabuğday tüketiyor.
Migroslarda satılıyomuş ama ben ilk gittiğimde bulamadım çünkü diyet ürünler rafında oluyormuş bi dahaki gidişimde bakıcam.şimdilik netten sipariş verdim.gelince kullanıcam.cumartesi ve pazarları biraz fazla sosyal olup dışarda yemek yiyiyorum gerçi yine de sağlıklı beslenmek için elimden geleni yapıyorum kahve latte frozen içerken herkes, ben limon dilimli soda içiyorum ;)
pazartesileri detoks yapmak için karabuğday kullanmayı planlıyorum.
Nette karabuğdayla ilgili baya bilgi var araştırabilirsin.yukarıdakiler benim tercih sebeblerim...

Lotus 15 günlük callan ile müthiş bir değişim olmuş. Ne kadar etkili olduğunu bir kez daha görmüş oldum. :)
Bende 10-15 günde ölçülerde olmasa da vücutta mutlaka değişimler oluyor. :)
Kesinlikle oluyor canım ben hiç ölçü almadım sadece foto çekmiştim ;)

merhaba;

karabuğday ekmeğinden sözetmişsiniz ben 2 aydır onu kullanıyorum hem kilo vermeye yardımcı oluyor hem tok tutma özelliği var

..en önemliside çook lezzetli inanın ben başka ekmek almıyorum artık, eşimde beğenerek yiyor..

yalnız Migros ta olduğunu zannetmiyorum çünkü her hafta didiklerim her köşesini:)) tek kötü yanı ekmek ufak ve pahalı..tek bir

yerde satılıyor diye biliyorum..kilo vermek isteyenler için ideal...

lotus değişimin süper tebrik ederim :)
ben iki aydır diyet, kardiyo + call yapıyordum. 3,5 kilo verdim ve şu an bacak ve popo bölgemden incelme çabasındayım. tabi bir de selüllitlerimden kurtulma... ne yazıkki en zoru bu bölgeden kurtulmak sanırım :/

super call e başladım, bazı hareketler acaip zor ya yapamıyorum. umarım çektiklerimizin sonucunu alırız :)

Son düzenleme:
kızlar sinirlerim çok bozuk banada bir el atın lütfen
geçen sene bir ay kadar cal yapmıştım harika incelmiştim
şimdi tekrar başladım normalde bugün 13. yü yapacam ama arada 24 saatten fazla ara verdiğim için yeniden başladım 8 gün yaptım diyelim
gitgide kalınlaşma hissediyordum bugün ölçündüm yaklaşık 2 cm kalınlaşmışım çook moralim bozuldu:43::43:
ama ben şöle bir şey yaptım bu süre zarfında yemek olayını abarttım hemde hiç yemediğim kadar nasılsa cal yapıyorum diye
calla diyete gerek varmı ki ya çok üzgünüm :14::14::14:

bu arada lotus maşallah diyeyim değişim süper

merhaba;

karabuğday ekmeğinden sözetmişsiniz ben 2 aydır onu kullanıyorum hem kilo vermeye yardımcı oluyor hem tok tutma özelliği var

..en önemliside çook lezzetli inanın ben başka ekmek almıyorum artık, eşimde beğenerek yiyor..

yalnız Migros ta olduğunu zannetmiyorum çünkü her hafta didiklerim her köşesini:)) tek kötü yanı ekmek ufak ve pahalı..tek bir

yerde satılıyor diye biliyorum..kilo vermek isteyenler için ideal...
Evet ekmeği de var ama ben buğday halinde kullanmaya başladım.öğütülmemiş halini yani ;)
lotus değişimin süper tebrik ederim :)
ben iki aydır diyet, kardiyo + call yapıyordum. 3,5 kilo verdim ve şu an bacak ve popo bölgemden incelme çabasındayım. tabi bir de selüllitlerimden kurtulma... ne yazıkki en zoru bu bölgeden kurtulmak sanırım :/

super call e başladım, bazı hareketler acaip zor ya yapamıyorum. umarım çektiklerimizin sonucunu alırız :)
İnşallah ;) Yılma yapabildiğin kadarıyla yap zamanla alışırsın..
kızlar sinirlerim çok bozuk banada bir el atın lütfen
geçen sene bir ay kadar cal yapmıştım harika incelmiştim
şimdi tekrar başladım normalde bugün 13. yü yapacam ama arada 24 saatten fazla ara verdiğim için yeniden başladım 8 gün yaptım diyelim
gitgide kalınlaşma hissediyordum bugün ölçündüm yaklaşık 2 cm kalınlaşmışım çook moralim bozuldu:43::43:
ama ben şöle bir şey yaptım bu süre zarfında yemek olayını abarttım hemde hiç yemediğim kadar nasılsa cal yapıyorum diye
calla diyete gerek varmı ki ya çok üzgünüm :14::14::14:

bu arada lotus maşallah diyeyim değişim süper
Saol canım :) callanetics Sıkılaşma sağlayan bir egzersiz yani kardiyo değil çok kalori yaktırmaz vücudu şekle sokar.kaldıki kardiyo spor yaparken bile yediklerine dikkat etmezsen kilo veremezsin.

lotus sağol cevapladığın için
ama ben zaten kilo vermek istemiyorum amacım incelmek
bu proramın yanında diyete gerek yok diye okumuştum yani sadece incelmek için

Anammmm anammmm anammmm ağladı resmen ağladı :D bugün 2. günüm hani dün zor demiştim ya sözümü geri alıyorum a dostlar bugün daha zor oldu yahu hamlık eklenince ve o kas agrıları maalesef yarısına kadar yapabildim basen hareketleri kaldı. onları da akşama yapacağım :D

lotus sağol cevapladığın için
ama ben zaten kilo vermek istemiyorum amacım incelmek
bu proramın yanında diyete gerek yok diye okumuştum yani sadece incelmek için
Rica ederim canım.

Tabiki diyete gerek yok ama callan yapıyorum diye rahat davranıp normalden fazla yersen sıkılaşırsın ama kalınlaşma da olur yani kilo alıyorsun demektir.yoksa callan kesinlikle kalınlaştırmaz.normal hayatına devam ederken callan yaparsan incelmemek mümkün değil ;)

yaa bende almışım karabuğday ununu 2 aydır dolapta duruyor, ne yapıyorsunuz ondan pilav gibi mi pişiriliyor yoksa??

Buusemcim ben karabuğdayı öğütülmemiş olarak kullanıyorum yani unu değil.1 bardak kara buğdayı haşlayıp kullanmaya başladım.pilav, çorba vs gibi normal yemeklerde de bulgurun veya pirincin yerine kullanılabilir.gerçi onlardan çok daha çabuk pişiyor.

Ununu ise ekmek poğaça vs gibi şeyleri yaparken kullanılabilir ;)

Anammmm anammmm anammmm ağladı resmen ağladı :D bugün 2. günüm hani dün zor demiştim ya sözümü geri alıyorum a dostlar bugün daha zor oldu yahu hamlık eklenince ve o kas agrıları maalesef yarısına kadar yapabildim basen hareketleri kaldı. onları da akşama yapacağım :D

Yavaş yavaş vücut alışacak :D Ben de ilk gün ya dedim bende bir şey yok, bir şey yapmadı bana beaa :D Ertesi gün bir kalktım aslında doğrusu kalkamadım :60: Her tarafım tutulmuştu :D ilk set bittikten sonra biraz daha rahat olur tabii.

Back