Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yüklemeye çalışıcam canımsizi tebrik ediyorum :) 21 callanda 4 kilo verdiniz peki nerden kaç cm inceldiniz bizimle paylaşır mısnınız?
lotus seninde resimleri en kısa zamanda görürsek süper olur.
ben aralıklarla devam ediyorum buna rağmen belimde 2 3 cm incelme oldu. darısı basen ve kalçalarıma birde bacaklarıma birde görüştüğüm kişiler sen zayıfladın baya gibi sözler duyuyorum. kilom ise hala aynı çünkü yememden hiç kesmiyorum
canım yakın zamanda günde iki kez nurten adlı bi arkadaşımız yapmıştı ondan yorum bekliyoruz bu konudaunuttum bişi soracaktım. ben günde iki defa yapsam 10 günde 20 saat yapsam yani 20 saatin etkisini görür müyüm. deneyen, bilen var mı?
aramıza hoşgeldinBeni de heveslendirdiniz sportif bayanlar. Ölçülerimi alıp başlıyorum bende Vre Bismillah
öncelikle tekrar callan yapmaya başlamana sevindim :)Sevgili Lotus,
Yaklaşık 4-5 sene önce hatırlayamadığım başka bir nick ile topic'ini takip etmiş ve call ile oldukça incelmiştim :)
Sana bir şey danışmak istiyorum. 2 aydır call ve kardiyo çalıştım. Şu an call evolution'u yapıyorum. Fazla kilom yok.
Popo ve üst bacaklarım selülitli ve çok gevşek. Call evolution bu bölgelerimi çok da çalıştırmıyormuş gibi geliyor.
Bu kısımlarda en hızlı sonucu nasıl alabilirim sence?
not: bu arada tabi ben lotusları karıştırmıyorsam :)
öncelikle callanetics 10 saatte 10 yaş gençleşi en az 10 gün yapmalı ve hareketlere alışınca da super callanetcis yapmalısın.tabi bunlara parelel ilk sayfada paylaştığım 8 dklık videolardan bacak ve basen için olan egzersizleri de yaparak hızlı sonuçlara ulaşabilirsinMerhaba kızlar ben basen ve bacaklarımı inceltmek istiyorum bunun için bana öneriniz ne olur yardım edin lütfen :/
kilo vermekse amacın tabiki yürüyüş ama bacak ve basen fitleştirmek içinse bu bölgelere yönelik egzersizler yapmalısın kanımca..şu 8 dklık basen bide bacak hareketlerini mi yapsam daha mantıklı yoksa 45 50 dk yüksek tempoda yürüyüş mü kızlarrr
ilk sayfada callanetics egzersizlerinin her çeşiti ile ilgili linkler mevcut indirebilirsin...Begening Callenetics videolarını indirebileceğim bi siteyi mesaj olarak atabilir misin acaba arkadaşım ?
merhaba arkadaslar
ben 2 ay once 10 yas gencles proqramini yapmis ve incelmistim
2 ay sonra yani dun supere gecmek istedim am sonuc berbat hic bihareketini yapamadim
Insallah bugunden 10 yas genclesi yapib sonra supere gecicem olmiycak yoksa boyle
ilk sayfada mesajımın sonuna foto ekliyorum bi bakın kızlar göbek ve mide problemimi 15 günde bile baya çözmüştü.
kesinlikle hayatımda gördüğüm en hızlı etki eden egzersiz mide ve karın gibi popom çok toplanmıştı ve bacaklarımda da incelme aralrında açılma hissetmiştim bu etkileri 5-6 gün sonrasında hissetmeye başlıyosunuz zaten bende ibs yani irrtabl barsak sendromu yaniii huzursuz bağırsak sendrormu var karın şişliği yaşıyorum bu egzersiz bağırsaklarımı da sakinleştiriyo ve o şişilik olmuyo hiç.Fark inanılmaz ya Süper etki etmiş Şu sınavlar bitsin kesin başlayacağım ben de. Bakalım ne olacak
lotus seni görünce şok oldum :) ben düzenli yapmıyorum o yuzden daha az etkılenıyorum sanırım. ama 19unda başladım 29unda kaç cm inceldim göreceğim. buarada bende ne istediğimi bilmiyorum. 1.55 boy 53 kilo ara vererekte olsa callan yapmaya başladığımdan beri baya zayıfladım kalçam dışında fena değilim şeklini sevdiğim bir kalçam var ama sıkı olsa ii olur bacaklarım biraz kalın ama genel itibarıyla kötü görünmüyor. sanırım öncelıkle 48 kilo olmak istiyorum ve bunun için elma diyeti uygulayacağım sanırım. sağlıklı değil gibi ama bir haftadan bişi olmaz heralde
sizlerden de foto bekliyorum. yüklemek ile uğraşmak istemeyen olıursa bana mail atın ben ilk sayfaya yüklerim ve istediğiniz zaman da silebilirm
gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum
bravo!!
merhaba arkadaslar
ben 2 ay once 10 yas gencles proqramini yapmis ve incelmistim
2 ay sonra yani dun supere gecmek istedim am sonuc berbat hic bihareketini yapamadim
Insallah bugunden 10 yas genclesi yapip sonra supere gecicem olmiycak yoksa boyle
sealmun aleyküm kızlar
bugün 4. callanı da yaptım ama bende mide bulantısı başladı,napsamki:26:
sona doğru başlıyor,baya da etkiliyor:18:
inşallah geçer yha....soğutmaz beni callandan
lotuscum harikasın
kilonda değişiklik var mı hayatım
o kadar çıkıntı nasıl toparlanıyor hayret doğrusu,benimki de öyle toparlanıcak mı acaba
özellikle iç bacak ve kalça,offfff bıngıl bıngıl:104::120:
ilk sayfada mesajımın sonuna foto ekliyorum bi bakın kızlar göbek ve mide problemimi 15 günde bile baya çözmüştü.
kesinlikle hayatımda gördüğüm en hızlı etki eden egzersiz mide ve karın gibi popom çok toplanmıştı ve bacaklarımda da incelme aralrında açılma hissetmiştim bu etkileri 5-6 gün sonrasında hissetmeye başlıyosunuz zaten bende ibs yani irrtabl barsak sendromu yaniii huzursuz bağırsak sendrormu var karın şişliği yaşıyorum bu egzersiz bağırsaklarımı da sakinleştiriyo ve o şişilik olmuyo hiç.
farkındaysanız ilk resimde 6 aylık hamile gibiyim :)))))
şok diyetler beynimize çok kötülük ediyo bilgin olsun bende çok denemdim yok patates yok tavuk yok elma diyeti diye.. ama bırakınca beynimiz intikam duygunua giriyo ve iştah mekanizmamız bozuluyo..bence düzenli ve sağlıklı beslen...alışkanlık haline gelince kilo gidiyo zaten. ben bide bu ara karabuğday sipariş ettim. gelince detoks amaçlı sadece haftada bir gün karabuğday ile beslenicem ama sadece bi gün
sizlerden de foto bekliyorum. yüklemek ile uğraşmak istemeyen olıursa bana mail atın ben ilk sayfaya yüklerim ve istediğiniz zaman da silebilirm
canım super çok zor zaten.bence bir süre daha normal callana devam et...normali yaparken artık hiç zorlanmadığını hatta spor yapımyormuş gibi hissetmediğini anladığın zaman supere geçme vaktin gelmiş demektir.
egedenizi 10 saatte 10 yaş gençleş tzazen bir seri 10 gün ara vermeden yapman lazım.sonrasında devam edersen günlük hale getirirsen 6 gün yapıp bir gün ara vericeksinBir başlayalım da, atarız fotoğrafları Ya, ben bu Callanetics i yaparken 6 gün devam-1 gün ara şeklinde yapmıştım. Şimdi, 10 days i hiç ara vermeden yapsam nasıl olur? Zaten 1 kere ara vermiş oluyorsun 1 seti on gün hesaplarsan. Böyle deneyen oldu mu hiç?
15 günde bu ilerleme gerçekten müthiş... Azmini takdir ettim izmirli hatun Bende bugün ilk callenimi yaptım hala titriyorum Kolay görünüyor ama çok zormuş yahu üşenmeden diğer günlerde de devam edebilirim umarım : ))
lotuscum hayretler içindeyim canım ne güzel olmuşsun sen öyle o kadar motive edici oldu ki şu foto :109: bayıldım sana fıstık:))