Ooooo süper Zaten çıkış noktası 10 daysa 10 years olduğu için, bence normal Aynen devam et derim
valla sevinçten oğlumu kucağıma aldım,netten TÜRKAN ı açtım döktürüyorum oğluşumla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo süper Zaten çıkış noktası 10 daysa 10 years olduğu için, bence normal Aynen devam et derim
Şöyle bir durum var Callanetics'te. Eğer tamamen esneyemiyorsan, sayıyı tamamlayamıyorsan bu vücudunun daha hareketlere alışmadığını gösteren bir ölçüt. Zaten videoların her yerinde bu tip uyarılar var. HAreketlerin sizi yönetmesine izin vermeyin, vücudunuzu zorlamayın, bedeninizin ritmine uyun gibi. Egzersize tam alışmadıysan bir sonraki aşaması seni çok zorlayacaktır. Bence hareketleri rahat bir biçimde tamamlayana kadar 10 days ile devam et, sonra süpere geç. Ya da şöyle yapabilirsin. Evolution videosu Süper ile 10 days arası bir seviyedeymiş, ben daha denemedim, bilmiyorum. 10 days e biraz daha alış, Evolution a geç. Zorlanmazsan Süper Callanetics'e geçersin.
tamam canım.benim böyle yorumlara ihityacım var.sağolasın
çünkü 8 hazirandan sonra 3 hafta görev yerimde olacağım,egz yapmak mümkün değil.mecbur ara vericem..
gidene kadar 10 days yaparım..... gelince bir müddet 10 days yaparım vücudum tekrar alışınca evolution yada süpere geçerim inşallah
peki canım tartıda ağırlık kaybetme açısından da fayda sağlıyormu bu egz,yoksa sadece sıkılaşmak mı hedefi:44:
kilo vermek için kardio yapılıyor biliyorum ama benim hepsini yapacak vaktim yok...
bir taşla 2 kuş vurma çabasındayım
Oooo, bayağı da az kalmış :44: Fikir güzel bence.
Callanetics'te kilo kaybı pek olmuyor canım. Sadece esneme ve sıkılaşmaya yönelik bir egzersiz. Cardio mutlaka yapman lazım. Belki Cardio Callanetics o soruna çözüm olur. O video da bir saat 10 dk falan sürüyor. Yani 70 dakikalık. 10 days de 55 dakika civarı sürüyor zaten. 10 days den Cardio Callanetics e geçebilirsin belki. İşte bir taşla iki kuş
Ben geçen yıl Ağustos'ta başladım.20 saat sonrası fotolarım var en kısa zamanda paylaşıcam
10 saatte 10 yaş gençleşi yapabiliyorsan beginninge hiç ihtiyacın yok canım sen supere göz at bence
Ben izlemedim bile beginning programını.çünkü işk 10 saatte 10 yaş gençleşi bulup onunla başlamıştım.ama tam anlamadığın hareket varsa beginninge bakmanda fayda var
Müsait olduğum ilk an yükliycemFotoğraflarını bekliyoruz canım Biraz daha gaza gelelim :13:
Aslında hareketi anlamaktan ziyade kolaylaştırabilir miyim diye bir göz attım (gerçi pek de atamadım ), çünkü bayağı uzun zamandır Callanetics yapmadım. Ama teyzem o kadar mıy mıy konuşuyor ki insanın uykusu geliyor Ben gene 10 days e başlasam iyi olacak Yanına da cardio ekledim mi oh mis Büyük ihtimal cardio olarak Leslie ile başlarım. O kadının wak wak wak diye bağırıp kıkırdamasını seviyorum çünkü
Çok sevindim çok güzel kilo vermişsin.diyet yaptın mı peki?selamm arkadaşlar,
bugün itibariyle 21 callan tamamlamış bulunmaktayım:)..başladığımdan beri 4 kilo verdim ama sanki 10 kilom gitmiş gibi..baya bi
sıkılaştı vücudum, ayrıca şekillendide..yani 90-60-90' a az kaldı hehe...yarın tekrar başlıyorum bi 21 daha yapıcam, sakın bırakmayın
devammmmm kızlar
Allah razı olsun canım duaların için.hepimîzin işine yarasın diye emek verdim faydam oluyorsa ne mutlu bana.bi teşekkür bile çok mutlu ediyo benihoşbuldum canım benim.çok iyi bir iş yapmışsın bu topiği açmakla ellerine sağlık
şu anda sana dua ediyorum inan.
ben 2. saatimi yaptım bugün,ve ölçülerimi aldım,gözlerime inanamadım, birer cm gitmiş
nasıl yani yha bu kadar çabuk olabilir mi
yorum yapın lütfen kızlar,canlar
sizi tebrik ediyorum :) 21 callanda 4 kilo verdiniz peki nerden kaç cm inceldiniz bizimle paylaşır mısnınız?selamm arkadaşlar,
bugün itibariyle 21 callan tamamlamış bulunmaktayım:)..başladığımdan beri 4 kilo verdim ama sanki 10 kilom gitmiş gibi..baya bi
sıkılaştı vücudum, ayrıca şekillendide..yani 90-60-90' a az kaldı hehe...yarın tekrar başlıyorum bi 21 daha yapıcam, sakın bırakmayın
devammmmm kızlar
unuttum bişi soracaktım. ben günde iki defa yapsam 10 günde 20 saat yapsam yani 20 saatin etkisini görür müyüm. deneyen, bilen var mı?
cm olarak ölçmedim yarın ölçer sölerim canım, yalnız ben 1 saatte yürüyüş yaptım callan yanında..yediklerimede dikkat ettim tatlı ve
unlu gıdalar yemedim sadece pazar günleri Allah ne verdiyse yedim:)) tek callan yapsaydım kilo veremezdim heralde..
bence günde 2 callan yerine bi tanede cardio eklersen kilo da verebilirsin..
Müsait olduğum ilk an yükliycem
Leslieyi bende indirdim ama hiç yapmadm.jillian michaels 30 day shared yapmıştım biraz.son 2 hafta iş yoğunluğum var sonrasında egzersiz manyağı yapıcam kendimi :)))
Çok sevindim çok güzel kilo vermişsin.diyet yaptın mı peki?
Allah razı olsun canım duaların için.hepimîzin işine yarasın diye emek verdim faydam oluyorsa ne mutlu bana.bi teşekkür bile çok mutlu ediyo beni
Sonuçların çok güzel devamını bekliyoruz.azmini sakın yitirme
selamm arkadaşlar,
devammmmm kızlar
unuttum bişi soracaktım. ben günde iki defa yapsam 10 günde 20 saat yapsam yani 20 saatin etkisini görür müyüm. deneyen, bilen var mı?
Sevgili Lotus,
Yaklaşık 4-5 sene önce hatırlayamadığım başka bir nick ile topic'ini takip etmiş ve call ile oldukça incelmiştim :)
Sana bir şey danışmak istiyorum. 2 aydır call ve kardiyo çalıştım. Şu an call evolution'u yapıyorum. Fazla kilom yok.
Popo ve üst bacaklarım selülitli ve çok gevşek. Call evolution bu bölgelerimi çok da çalıştırmıyormuş gibi geliyor.
Bu kısımlarda en hızlı sonucu nasıl alabilirim sence?
not: bu arada tabi ben lotusları karıştırmıyorsam :)
Beni de heveslendirdiniz sportif bayanlar. Ölçülerimi alıp başlıyorum bende Vre Bismillah