Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hala devam ediyor musun?ağustos ayından beri yapıyorum kesinlikle yapmanızı öneririm
Tebrik ederim bir yerden baslayıp kendinize uzun vadeli bi harita çizmeniz çok güzel :) ben de 9. günümü tamamladım bugün yaptıktan sonra gerçekten bir ferahlama oluyor iyi hissettiriyor sadece bunun için bile yapılabilirBen normalde hep 10 yaş gençleşme olanı ile yapıyordum. Tatil filan derken ara verip bayada kilo almıştım.Bu hafta yeniden başladım. Ama ben kilo vermek istediğim için Cardio programını yapmak istedim. O yüzden Salı ve çarşamba 10 Yaş Gençlesme Egzersiz grubunu yaptım. Vücudum hamlamış mı diye test etmek istedim. Uzun süre yapmayıp yapmaya başlayınca kaslar geriliyor. Ama hamlama filan yoktu . Perşembe günü bırakıp dinlendirdim kendimk ve bugün Cardio hareketlerine başladım. Youtube yer alıyor..
Ve hareketler aslında 10 yaş gençleşme grubundan daha kolay. Ve eğelenceli, cünkü sürekli hareket halindesin. Dans ediyor gibisin. Yalnız ilk gün olduğundan 15 dk sonradı tıkanma yaşadım. O yüzden 15. Dk bi 3&4 dk mola, 25. Dk da 3&4 dk mola verdim. Yoksa devam edemezdim. Zaten 20.dakikadan sonra hareketler hızlanıyor biraz onunda verdiği coşku feci yoruyor o an insanı.. 30.dkdan sonra takatim kalmadı. Ki zaten 30.dakikadan sonra sanki başa sarmıs gibi tekrar basladı. O kısmı da anlamadım. Daha doğrusu , acaba 2 part olup birleştirdiler ve biri sabah biri akşam mı yoksa hepsi 1 saat mi toplam bilemedim.
Neyse ilk gün olduğu için 30 dakikayi asamadim ama gün gectikce videonun sonuna kadar gelecegimi dusunuyorum..
İsin garibi de yorulurum diyordum ama o anki yorgunluktan eser kalmadi. Simdi ciksam saatlerce gezerim.
Tebrik ederim bir yerden baslayıp kendinize uzun vadeli bi harita çizmeniz çok güzel :) ben de 9. günümü tamamladım bugün yaptıktan sonra gerçekten bir ferahlama oluyor iyi hissettiriyor sadece bunun için bile yapılabilir
21 yasımdayım..:)Kaç yaşındasın canım :)
Ne güzel şimdiden spora önem vermen :)21 yasımdayım..:)
Merhaba,Dinlenmeyi saymazsak 13. Gün de tamamdır
Merhaba ben Rusça olan bi videoyla çalısıyorum buraya bırakiyim:) https://m.ok.ru/video/17852074642Merhaba,
ben bu eski callan videolarını bulamıyorum, siz nereden çalışıyorsunuz programı? :)
Yaaaa harikasınızMerhaba ben Rusça olan bi videoyla çalısıyorum buraya bırakiyim:) https://m.ok.ru/video/17852074642
Baslarsan burdan yaz etkilerini :) rica ederimYaaaa harikasınız
çok teşekkürler, nasıl mutlu oldum anlatamam
Başlamak istiyorum çok, peki bana verebileceğin püf nokta var mı?Baslarsan burdan yaz etkilerini :) rica ederim
Gerçekten sıkılaştırıyor muymuş acaba:)Canım ben de çok yeniyim ancak söyleyebilceğim azimle devam et cidden faydasını gören çok kisiyle karsılastım ben de bazen sıkılsam da kalkıp yapıyorum düzenli olarak :)
Eveeeet :)Gerçekten sıkılaştırıyor muymuş acaba:)
Kulis tiyatro burda kendi kendime günlük tutuyordum ilk zamanlarMerhaba
Bugün calleneticste 6. günümü tamamladım her gün burda günlük tutacağım. Sevgiler.