Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

size bir süprizim
Lotus senin paylaştığın linkler d..files sitesi üzerindenmiş. Face üzerinde bir grupta ilk sayfadaki msjınızı yayınlamışlar orada buldum ve açmaya çalıştım. sadece evolotion ilk 2 partı iniyor diğerlerini bulamıyor. Sahibi tarafından sınırlanmış olabilir diyor. tamamı olmayıncada video açılmıyor. Acaba tekrar o sayfadan mı güncellesen? Benim drive a yüklemem baya hızlı olmuştu bence drive denemelisin.. Senden haber bekliyoruz :KK200:

sana yazdıktan sonra araştırıyordum ki ne göreyim youtube a yüklemiş birisi.. evolution ve cardio versiyonunu :rapci: süper haber ama kaldırılmadan herkes yüklesin :skandal: acele edin kızlar youtube hemen kaldırıyor bunlar ücretli versiyon normalde

evolution :
cardio:

size bir süprizim

sana yazdıktan sonra araştırıyordum ki ne göreyim youtube a yüklemiş birisi.. evolution ve cardio versiyonunu :rapci: süper haber ama kaldırılmadan herkes yüklesin :skandal: acele edin kızlar youtube hemen kaldırıyor bunlar ücretli versiyon normalde

evolution :
cardio:

Selamlar!! peki youtube videosunu nasıl indireceğiz:)

Selamlar!! peki youtube videosunu nasıl indireceğiz:)
Www. Dan sonra ss yaz üstteki bağlantı linkine

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-yapanlar-buraya.578600/reply?quote=55136086

Mesela bu link varya
Burda www. Dan sonra ss yazıyosn kadinlark... soluna sonra tekrar enterlyosn
İnme bağantısı açılıyor.
Youtube uygulamasndan değil de tarayıcılardan aç videoyu üstteki bağlantıya yaz

Üstteki linki örnek verdm sen video linkine yazacaksn int den açıp

size bir süprizim

evolution :
cardio:

Email olarak gönderebilir misiniz lütfen

size bir süprizim

evolution :
cardio:

bu super callan mi oluyor canım ya. Ben bir turlu bilemedim nerden başlayacağımı ve bulamadım. Turkce dublajlı olanı varmış ama bulamadim

Arkadaşlar sizin 21 gün yaptığınız 10 günde 10 yaş gençleşle ayni mı? Yoksa ikisi ayrı videolar mı ?

Merhaba Konuya eski biliyorum ama callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu bulamıyorum elinde olan varsa gonderebilirmi

Merhaba
Bugün calleneticste 6. günümü tamamladım her gün burda günlük tutacağım. Sevgiler.

7. günde tamamdır. Ctesi 10. günümü tamamlayıp pazar günü dinleneceğim ardından 6 gün yapıp bir gün mola şeklinde devam edicem. Keşke eşlik edicek birileri olsa diyorum ama buralar çok sessiz :)

7. günde tamamdır. Ctesi 10. günümü tamamlayıp pazar günü dinleneceğim ardından 6 gün yapıp bir gün mola şeklinde devam edicem. Keşke eşlik edicek birileri olsa diyorum ama buralar çok sessiz :)
Ben eşlik etmek isterdim ama 2 aylık bir spor programım kaldı onu yapıyorum

emek verildi mi kesin gidiyor herşey kafada bitirmeye bakıyor
Evet öyle gerçekten. Daha önce 64 kilodan 52 kiloya indim 2 sene kilomu korudum; şimdi yeniden bir kaç kilo verip sıkılaşmak istiyorum ancak ergenlik dönemini kilolu geçirdiğim için verdiğim kiloları vücut tolere edemeyip saldı kendini yani anlıycağınız benim epeyi emek vermem gerekicek ))

X