Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam millet
Uykum kaçtı, konuyu hortlatmaya geldim :)
Eskiden callanetics yapıp fayda görenlerden biriyim, şimdi tekrar başlama planım var (evet, pazartesi ama gayet iyi bir nedenim var, egzersiz programını değiştireceğim.) Leslie ile karma bir programla gideceğim.
Kaslar güç kazandıkça zorlanma olmaması normaldir bu arada.
Merhaba, aradım tarafım videoları bulamıyorum nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.Selam kızlar, 29.cu gündeyim ben de :)
Ergenlik dönemimden beri başlayıp başlayıp bıraktığım egzersizim olur kensi :)
Videoları paylaşabilir misin? Şimdiden çoook teşekkürlerarkadaşlar merhaba elinde süper callanetics videosu olan varmı paylaşabilirmisiniz lütfen klasik calleniticste 18.günümdeyim 21 güne tamamlayınca süperle devam etmekmistiyorum tabi paylaşan olursa yada sadece bacaklar için olanı da olur şimdiden teşekkürler
İsteyenler için link; 10 years younger in 10 hours https://ia802902.us.archive.org/22/items/Callanetics_1986_MCA_Tape/Callanetics 1986 MCA Tape.mp4
Bu link de yakında erişilemeyenilir. Videoyu indirebiliyorsunuz. Herkese başarılar
MerhabaMerhabalar
Link açılıyor videoyu seyredebiliyorum ama nasıl ındırecegız yardımcı olur Musun sımdıden tesekkurler
Bende isteyip surekli bugun yarin erteliyorum tibetle devam edelim calleneticse birlikte Daha once iki bedene yakin incelmistim.bende baslamak istiyorum buna..
Ben hala yapmiyorum: ) kafama gore spora devam : ) tibetcigimde var tabii:)) buarada sporu ac karnina yapmak daha verimli oluyomus.. sma yemekten 1-2 saat sonra yapincada cok fark etmiyomusBende isteyip surekli bugun yarin erteliyorum tibetle devam edelim calleneticse birlikte Daha once iki bedene yakin incelmistim.
Merhaba,İsteyenler için link; 10 years younger in 10 hours https://ia802902.us.archive.org/22/items/Callanetics_1986_MCA_Tape/Callanetics 1986 MCA Tape.mp4
Bu link de yakında erişilemeyenilir. Videoyu indirebiliyorsunuz. Herkese başarılar