- 6 Ağustos 2017
- 35
- 21
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim evet inceyim fakat sönmüş bir balon gibi genç kızken 46 bedendim zamanla kilolar gitti ve sarktı vucudum toplanmak amacıyla yapıyorum incelmekten ziyade toparlanmak amacım
DİKKAT!!!!! KIZLAR MUTLAKA OKUYUN!!!
İlk sayfadaki ilk mesajıma linkleri ekledim. Türkiye'den ulaşımı mümkün olmayan bir site, bu yüzden DNS ayarlarınızı değiştirip siteye ulaşabilirsiniz.
Merhaba,Sevgili lotus elinizde hangi kaynaklar var bilmiyorum konunun sahibi oldugunuzdan hepsinin pldugunu düşünerek, ben 10 hours ve süper linklerini paylaştım. Sizde diğerleri mevcutsa drive ile yükleyip link atma şansınız yok mu acaba? O bahsettiğini siteyi biliyorum ve indirdiğimde dosya kırık çıkıyor.t...bit olan site sanırım? Türkiyede neredeyse herkes bu videoları arıyor google drive üstünden yüklerseniz süper olur
günaydın bayanlar uzun bir aradan sonra devam eden var mı diye sormak istiyorum ben halen devam ediyorum fakat klasikle etrafımdaki insanlar vucut şekilimin değiştiğini söylüyor 5 ay oldu ve kilo değişimi yada incelme değil fakat vucut şeklim değişti sizler ne yaptınız
bence faydası olacaktır ama öyle söylenen gibi sonuç almadım uzun süredir yapıyorum vucudum şekillendi kilo sorun yoktu fakat sarkmıştı şimdi daha iyimerhaba arkadaşlar bende yeni duydum ve bende başlamak istiyorum diyet yapıyorum kilo için ama sıkılaşmaya ihtiyacım var aşırı derece de selülit ve de kollarda sarkma var işe yararmı sizce
Merhaba :)Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',
ulaşan bana da atabilir mi??Bana da yollayabilirmisin rica etsem? mailim
bana da yollayabilir misin lütfen?Kızlar bulamadıysanız haber verin ben yollarım linki..Şimdi görüyorum mesajlarınızı..
bence faydası olacaktır ama öyle söylenen gibi sonuç almadım uzun süredir yapıyorum vucudum şekillendi kilo sorun yoktu fakat sarkmıştı şimdi daha iyi
ağustos ayından beri yapıyorum kesinlikle yapmanızı öneririmMerhaba ,ben de yapmak istiyorum siz ne kadar zamandir yapiyorsunuz ?
ağustos ayından beri yapıyorum kesinlikle yapmanızı öneririm
Merhaba,
Evet bende nerdeyse hepsi var Ve bunları Rusya kaynaklı sitelerden 2012 yılında indirmiştim Ruslar bu spora gerçekten çok önem veriyorlar dünyada en çok Ruslar yapıyor diyebiliriz callaneticsi. Videoları Rusya kaynaklı indirdim ama hepsi orjinal videolar yani bizzat callan pickney'in bizzat olduğu videolar.
birçok kez de indirme sitelerine yükledim fakat çoğu site yasal olmadığı için kapatıldı Ve bu videoları yüklemek çok ciddi vakit alıyor, RAR dosyası yapsamda normal video olarak yüklesem de toplamda 10-15 saat gibi yükleme süreleri söz konusu oluyor çünkü videoların hepsi çok uzun. Bir ara buradan arkadaşlara mail adreslerini alarak maillerine video atarak çözüm bulmaya çalıştık ama oda çok kolay olmuyor herkese tek tek dönmek vakit alacak bir şeyde benim de işim gücüm var haklı olarak. Çözüm olarak söylediğinizi düşünebilirim ilk boş vaktimde yapmayı düşünüyorum.