- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde iki kere yapmayın lütfen kaslarınızın dinlenmeye ihtiyacı var. Ben asla önermiyorum.peki ilk 10 gün ara verdiniz mi hiç? Bir de daha önce birisi günde 2 kere yapmış, ben de cuma ya da pazartesiye kadar 2 kere sonra tekrar 1 kereye geçmeyi dusunuyorum sizce sıkıntı olur mu? etkisi azalır mı daha sonra? bir de iki kere yaptığimla birlikte 10 mi tanımlanırsa mola vermeliyiz yoksa gün olarak mı 10'a tanımlanırsa?
Biliyorum baya sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
Bütün cevaplar için teşekkürler, son bir soru daha son harekette bacgi sıkıp mi bırakıyoruz yiksa sikili mi duruyor?
peki ilk 10 gün ara verdiniz mi hiç? Bir de daha önce birisi günde 2 kere yapmış, ben de cuma ya da pazartesiye kadar 2 kere sonra tekrar 1 kereye geçmeyi dusunuyorum sizce sıkıntı olur mu? etkisi azalır mı daha sonra? bir de iki kere yaptığimla birlikte 10 mi tanımlanırsa mola vermeliyiz yoksa gün olarak mı 10'a tanımlanırsa?
Biliyorum baya sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
Sıkarak bekliyoruz, sıkıp bırakmıyoruz yani.Bütün cevaplar için teşekkürler, son bir soru daha son harekette bacgi sıkıp mi bırakıyoruz yiksa sikili mi duruyor?