Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba
Sayfayı yeni gördüm
İlk başlama videosunu ekler misiniz ?
Hatta sonraki aşamaların türkçe olanları varsa onları da ekler misiniz ?

Merhaba :) hala burada olan var mı bilmiyorum ama şansımı denemek istedim
Ben callan başladım, inşallah bugün 3.'yu yapivam ama beni öyle herkesi zorladığı gibi zorlaması yani yaparken tabii ki yoruluyorum ama hamlama durumu hiç olmadı, karın hareketinde karnım cok açıyor ama asla hamlamiyor, bundan 3 hafta kadar önce bir aylık 3 günde yarım saat kardio yapıyordum acaba bunun falan bir etkisi mi var? Yardımcı olan okursa çok mutlu olurum

ben ilk başladığımda ilk gün her yerim et kesiği olmuştu ama ertesi gün geçmişti kalasikte 30 günü bitirdim benimde ölcülerde bir değişiklik pek olmadı kilolu değilim ama sarkmış durumdayım sıkılaşmak istiyorum belki ondan oldu önce toplanıp sonra sıkılaşacağım kollarım ve bacaklarımda sıkılaşma var ama ölcüler cok az değişti

peki ilk 10 gün ara verdiniz mi hiç? Bir de daha önce birisi günde 2 kere yapmış, ben de cuma ya da pazartesiye kadar 2 kere sonra tekrar 1 kereye geçmeyi dusunuyorum sizce sıkıntı olur mu? etkisi azalır mı daha sonra? bir de iki kere yaptığimla birlikte 10 mi tanımlanırsa mola vermeliyiz yoksa gün olarak mı 10'a tanımlanırsa?
Biliyorum baya sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim

peki ilk 10 gün ara verdiniz mi hiç? Bir de daha önce birisi günde 2 kere yapmış, ben de cuma ya da pazartesiye kadar 2 kere sonra tekrar 1 kereye geçmeyi dusunuyorum sizce sıkıntı olur mu? etkisi azalır mı daha sonra? bir de iki kere yaptığimla birlikte 10 mi tanımlanırsa mola vermeliyiz yoksa gün olarak mı 10'a tanımlanırsa?
Günde iki kere yapmayın lütfen kaslarınızın dinlenmeye ihtiyacı var. Ben asla önermiyorum.

Vücudunuz daha önce başka bir spora alışıksa yani kondisyon varsa callaneticsde zorlanmamış olabilirsiniz ama yine de hareketleri doğru yaptığınızdan da emin olun.

İlk 10 gün aralıksız yapıp ara verin sonraki zamanlarda ise 6 gün yapıp 1 gün ara verin.

Kaslarınız dinlenmesi çok önemli bakın 6 gün yapıp 1 gün dinlenmenin mantığı da bu zaten. Sıkılaşmak için yapılan her sporda olduğu gibi spor esnasında yapılan hareketlerle kaslarda micro yırtılmalar olur ve zaten sporun amacı da bu yırtılmaları sağlamaktır. Bu yırtılmayı vücut tamir ederken kaslarınız yenilenir ve sıkılaşma olur. Bu yüzden ara vermenin amacı kasların iyileşmesine izin vererek sporunuz amacına ulaşmasını sağlamaktır.

günde bir kez yapıp 6 gün yaptıktan sonra bir gün ara veriyorum yarın mola günüm hep bu şekilde yaptım süpere geçmedim cünkü yeterince esneyebildiğimi düşünmüyorum yaparken kolay yapıyorum fakat bacagımı tamamen açıp esneme yok hala bacaklarım geriliyor onun için bekliyorum yüzüm bile şekillendi boyun hareketleri bile toparlıyor insanı

Bütün cevaplar için teşekkürler, son bir soru daha son harekette bacgi sıkıp mi bırakıyoruz yiksa sikili mi duruyor?

Bugün 3. Saatomi yaptim, regl olduğum için hiç gözüm gelmemişti başta, bir başladım bıraktım bir başladım sadece ısınmayı yaptım en sonunda tutturdum:KK70:, hala yapan varsa topigi canlı tutalim

Bugün 3. Saatomi yaptim, regl olduğum için hiç gözüm gelmemişti başta, bir başladım bıraktım bir başladım sadece ısınmayı yaptım en sonunda tutturdum:KK70:, hala yapan varsa topigi canlı tutalim

O birisi benim. :) Ben ilk 6 yi günde 1 kere yaparak tamamladim 1 gün ara verip günde 2 kere şeklinde devam ettim. Sonrasında 6 saat 3 gune iniyor tabi :) 3 gün yap 4. Gün dinlen. Bu şekilde devam etti. Vücudu dinlendirmek önemli... İşin artısı sonuçları daha hızlı şekilde almış olmam elbette... yalnız sonrasında süper günde 1 kere epey hafif gelmisti bende cardio çalışayım dedim. Cardio çalışmaktan nefret ettiğinden 2 hafta falan devam edebilmistim.

ben yapıyorum 30 klasik yaptım yarın ara verecegim bir gün devam edecegim hazır olunca süpere gececegim arkadaşlar evet topik hareketli olursa motive edici olur ama ben hiç bırakmayı düşünmüyorum sıkılaşmak epey zaman alacagı için

4. saat de tamamdır :rapci: bugün bayağı istemsiz başladım ama yapmamayı da göze alamamıştım :KK1:
ayrıca daha simdiden popomun altında oluşmuş olan katlanmış gibi bir yer vardı, daha önce bir egzersiz yaptığımda olusmustu, nasıl oldu hiç bilmiyorum, üç günde geçmiş o. o kadar güzel bir his ki :KK49:

küçük bir diş operasyonu gecirdim boş güne denk getirdim yatıyorum yarın inşallah 31. yi yapacagım bu arada diz kapığım heme üstüde kalındır zaten üst bacak bütün olarak kalın ve 2 haftada 45 ten 41 cm ye indi bu muthiş bir duygu diz üstü etek giyemezdim artık giyecegim bırakmayalım lütfen devam

X