Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Arkadaşlar ilk sayfada verilen linkleri iş yerinde denedim çalıştı, videoları indirebildim. İsteyene seve seve yollarım :)
Meraba iş yerindeki dns ayarlarınızı farklı sanırım bu yüzden açabilmiş olmalısınız. Ve açabilmiş olmanıza sevindim
Ben de artık kimse dns ile uğraşmıyor indiremedim deyip geçtiği için linkleri az önce kaldırdım. Bir video paylaşım sitesi bulup bi ara yükliycem.
Ama eski linkleri isteyen olursa tekrar onları da ekleyebilirim.

Meraba iş yerindeki dns ayarlarınızı farklı sanırım bu yüzden açabilmiş olmalısınız. Ve açabilmiş olmanıza sevindim
Ben de artık kimse dns ile uğraşmıyor indiremedim deyip geçtiği için linkleri az önce kaldırdım. Bir video paylaşım sitesi bulup bi ara yükliycem.
Ama eski linkleri isteyen olursa tekrar onları da ekleyebilirim.

Merhabalar ben bir kaç yıl önce callenetics yapmıştım ve çok gaydasını görmüştüm. Yine başlamak istiyorum. Banada link atarmısınız

Merhabalar ben bir kaç yıl önce callenetics yapmıştım ve çok gaydasını görmüştüm. Yine başlamak istiyorum. Banada link atarmısınız
Linkten kastım eski linkler. Yani DNS ayarlarını değiştirip indirmeniz gerekiyor. Eğer yapabilirim diyorsanız yeniden ilk sayfaya yüklerim

Bugün call' a başlayalı 15.günüm, göbekten 5 cm incelmişim, diğer bölgelerden 1-2 cm,

21. gün tamamlanınca tekrar ölçeceğim

Göbeğim nerdeyse hiç kalmadı, çok sevindim, basen ve kalçalardan da kurtulurum inşallah

1. sayfadaki basen ve kalça hareketinide ekleyeceğim artık 8 dk olan, daha etkili olur inşallah...
Canım devam ettin mi caallaneticse

bursa'da callenetics egzersizleri yaptıran bir yer var mıdır acaba? biliyor musunuz?
canım valla türkiyede genel olarak callanetics tanınmıyor henüz keşfedilmedi spor salonları tarafından. izmirdeyim bugüne dek sadece bi salonda yapıldığını gördüm ama o da az kişi diye kapatıldı.
bu yüzde sanmıyorum bursada olacağını ama belki çok az ihtimal de olsa vardır.

rica etsem bana da videoları gönderebilir misinizzz, düğünler geliyor acil lazım :KK43:( hande.kpln@hotmail.com

video yüksek boyutlu mail atarken sıkıntı oluyor bu yüzden bi yol bulmaya çalışıyorum pazartesiye kadar çözücem inşallah.

torrent linki varsa o sekilde de gonderebilirsiniz, gercekten de buyuk dosyalardır, zor olur. sanırım daha yeni kaldırmıssınız linkleri =)

merhaba hanımlar,

dün videoları istemistim, bir sekilde bulup yaptım 1 saatlik klasik videoyu. fakat spor gecmisim olmasına ve ham olmamama ragmen (hiit yapıyorum, oldukca kondisyonluyum yani, googledan ne olduguna bakabilirsiniz) hareketleri tam anlattıgı gibi yaptım ve sonuc= FELAKET.

Boynum, sırtım ve omuzlarım dayanılmayacak boyutlarda agrımaya basladı dünkü videodan kısa bir süre sonra. Acıya artık daha fazla dayanamayarak acile gittim. hemen 2 iğne vurdular, 10 sn arayla, kas gevsetici ve mideyi rahatlatıcı bisey :KK43: üstelik sonrasında bu acının verdigi asırı stresten midem daha da kasılmaya basladı. kas spazmı gecirmisim, halen üst vücudumu hicbir sekilde oynatamıyorum :KK43: Hem gastronolojiye hem de ftr e gittim ve doktorların verdigi ilaclar şöyle :

kamfolin pomad
muscoflex kapsül 8mg
muscoflex jel
omeprol 20mg
voltren sr75
gavisnon cigneme tableti
motilium 10mg
ve bir sıcak su torbası

Yani bana biraz pahalıya mal oldu.Gözünüzü korkutmak istemem ama benim yasadıgım bu dayanılmaz acıyı yasamamanız icin boyun hareketlerini iyice arastırın derim. ben sadece basen, bacak icin istiyordum, bu yuzden boyun videolarını blogilatesten falan yapıcam artık.

Cok acı bir 1/21 =(

Huhuuuu nerelerdesiniz:) herkese selamlar!! 3 yıl kadar önce bu sayfadan (Lotus'a sonsuz teşekkürler) öğrenip bir süre yapmııştım, çok disiplinli yapamasam da çok faydasını görmüştüm. Sonrasında hamilelik, doğum, kendini salma dönemi, ileri derecede kendini salma dönemi falan derkeennn.. 15 kilo fazlam var, ölçüler kendini şaşırmış durumda!! neyse ki o azim yeni yıl itibarı ile geldi. geçen hafta Cuma sabahı tartıldım, ölçüldüm ve diyet-detoks-1 saat (10bin adım) yürüyüşe başladım Tabi hep aklımda Callan:) bu akşam tekrar başlıyorum!! var mı bu aralar yapan?

Huhuuuu nerelerdesiniz:) herkese selamlar!! 3 yıl kadar önce bu sayfadan (Lotus'a sonsuz teşekkürler) öğrenip bir süre yapmııştım, çok disiplinli yapamasam da çok faydasını görmüştüm. Sonrasında hamilelik, doğum, kendini salma dönemi, ileri derecede kendini salma dönemi falan derkeennn.. 15 kilo fazlam var, ölçüler kendini şaşırmış durumda!! neyse ki o azim yeni yıl itibarı ile geldi. geçen hafta Cuma sabahı tartıldım, ölçüldüm ve diyet-detoks-1 saat (10bin adım) yürüyüşe başladım Tabi hep aklımda Callan:) bu akşam tekrar başlıyorum!! var mı bu aralar yapan?
Çok istekli olarak ben varım. Doğumdan kalan bi 10 kilom var. Kızım 9 aylık ve emziriyorum. Diyetisyene gitmek istemedim. Kendim bir diyet belirleyemedim. Callan yapasım var ama bebekle zor bu işler. Hayatımda hiç 70 kg olmamıştım kendimi kötü de hissediyorum bişey de yapmıyorumm. Azminden bana da yolla pınar

Çok istekli olarak ben varım. Doğumdan kalan bi 10 kilom var. Kızım 9 aylık ve emziriyorum. Diyetisyene gitmek istemedim. Kendim bir diyet belirleyemedim. Callan yapasım var ama bebekle zor bu işler. Hayatımda hiç 70 kg olmamıştım kendimi kötü de hissediyorum bişey de yapmıyorumm. Azminden bana da yolla pınar

Hemmeeeennn yolluyoruumm:) Akşam 1.yi yaptım. tabi bir nevi hatırlama seansı gibiydi. Ama üzerinden 2,5 yıl geçmesine ve +15 kiloya rağmen beklediğim kadar çok zorlanmadım. Benim de oğlum 16 aylık, bebekle her iş zor, çok iyi biliyorum. Ama şunu da biliyorum ki isteyince de herşeyi yapabiliyorsun. ben akşam uykusuna yattığı kesintisiz birkaç saat uyuduğu zamanda yaptım. Aşağıda da şahane ölçülerim:)

Kilolarımız aynı, sen de bugün başla beraber ilerleyelim:) Senin şöyle bir avantajın var, kesin kullanmalısın, emziriyorsun. Ben çok saldım kendimi, emzirme dönemi avantajını kaçırdım. Emzirirken sadece biraz yediklerine dikkat edip, biraz ektra egzersiz-spor ile normalden çok daha hızlı kilo veriyor toparlanıyorsun. Hadi eski haline dönmek için benim gibi 1,5 yıl bekleme. Bebeğinin doğumgününde istediğin kıyafeti giy:)

Kilo:69
Üst bacak:62
Diz üzeri:44
Bel:83
Basen:106

Sevgilerimle:)

3. günüm bitti-henüz bir fark göremedim.henüz erken ama umarım hareketlerin hakkını verebiliyorumdur. Bazı hareketleri tam olarak emin olmadan yapıyorum, keşke farklı açılardan da görüntüler olaydı ama idare edicez artık. buraya da gelişmeleri yazarım. kilo 52 boy 160

callanetics videolarını nereden bulabilirim acaba başlamak istiyorum bende

kızlaaar :KK43:

şu videoyu bulamıyorum bi türlü. topikteki bütün yazıları okudum yine de yook :KK43:
birisi sevabına atsa keşke :KK43:

kızlar ben de yürüyüş + twist shape veya stepper + callanetics programına başlamaya karar verdim. yürüyüşte 5.günüm. artı egzersizler yapıyorum. belim de incelme oldu. kalçalarımda henüz 1 cm. ama asıl problemli kısım kalça basen ve bacaklarım.

var mı düzenli olarak birlikte devam etmek isteyen? :p

callancılar acil bakın bi gıslaaar :)
bu callan zayıflatıyor muuuuu inceltiyor mu?
yapanlar bi desin bakem.

X