Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhabalar burada yeniyim henüz :KK73: hemen sorumu sormak istiyorum. Bende başladım dün ama akLima takılan soru 10 years younger in 10 hour u ne kadar süre yapıcam ve ondan sonra hangi aşamaya geçicem kafam karıştı:KK43:

bende yeniyim, başlamışsın ama ben 10 years younger in 10 houru bulamıyorum rica etsem link atarmısınız.

selam arkadaşlar. ben 18 yaşında bir genç kızım. kalça ve bacakları sıkılaştırmak istiyorum. bugün bu programa yeniden başladım.(daha önce 9 saat yapmıştım ama pek düzenli değildi.) her gün akşam yemeğinden sonra yapacağım(15 gün boyunca). benimle beraber başlayıp devam etmek isteyen var mı? olursa memnun olurum, böylece ne tür değişimler olduğunu paylaşabiliriz.

not: az önce ilk saati bitirdim:)

selam arkadaşlar. ben 18 yaşında bir genç kızım. kalça ve bacakları sıkılaştırmak istiyorum. bugün bu programa yeniden başladım.(daha önce 9 saat yapmıştım ama pek düzenli değildi.) her gün akşam yemeğinden sonra yapacağım(15 gün boyunca). benimle beraber başlayıp devam etmek isteyen var mı? olursa memnun olurum, böylece ne tür değişimler olduğunu paylaşabiliriz.

merhaba. ben de başlıyorum bugün. ben de gündüz yapmayı planlıyorum. ilk kez yapacağım CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR bu videoyu indirdim. kaç gün yapmamız gerekiyor vs. bir bilgim yok ama 3 hafta hızlı bir incelmeye ihtiyacım var:) haftalık değişimlerimizi yazabiliriz:)

Quick callanetics indirme linkinde bacaklar için olani goremedim. Sadece stomach ve hips&behind var. Bunun icin biri yardimci olabilir mi?

9 saatte degisiklik hissetiniz mi? Ben yapabilirim sizinle

merhaba. ben de başlıyorum bugün. ben de gündüz yapmayı planlıyorum. ilk kez yapacağım CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR bu videoyu indirdim. kaç gün yapmamız gerekiyor vs. bir bilgim yok ama 3 hafta hızlı bir incelmeye ihtiyacım var:) haftalık değişimlerimizi yazabiliriz:)

ortalama 15 gün yapmak yeterli olur diye düşünüyorum. yani 3 hafta uygun bir süre

9 saatte degisiklik hissetiniz mi? Ben yapabilirim sizinle

evet, benim göbeğimle ilgili pek sorunum yoktu ama kalçamda bir kaç santimlik bir küçülme hissettim. selülitlerim azaldı.

edit: bu arada evet, beraber devam etmeyi isterim. bugün biraz fazla yediğimden ağırlık hissetim ve yapamadım sporu. az sonra başlamayı düşünüyorum

şu an tek mesaj atan benmişim gibi ard arda mesaj attığımın farkındayım fakat yeni konu açıp forumu gereksiz yere meşgul etmek istemem, o yüzden bu konuyu günlük gibi kullanacağım. az önce 2. saati bitirdim. tabii ki ikinci günden bir değişim yok fakat bugün gerek lys sonucumu öğrenmem olsun gerek egzersiz yapmak olsun, kendimi mental açıdan harika hissediyorum:)

Ben videoları indiremiyorum. Aşağıda bahsettiğim videodan izlesem bir şey fark eder mi?

Son düzenleme:
Ben bugun ilk olarak yaptim. Hareketlerde iki tanesi beni zorladi. Birbacagi bukup digerini yana dogru uzatip kalcayi dondurerek yaptigimiz. Bir de benzer pozsyonda dizimizi kirarak yaptigimiz:)) cok verimli yapmis gibi hissetmiyorum kendimi ama bakalim devam edecegim:))
Aslinda bulabilsem bolgesel olan videoyu onu uygulamak istiyorum. Quick callanetics legs. Bu video elinde olan varsa bana mesaj atabilir mi?

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yaparken bir yandan da CARDİO CALLANETİCS yapsak olur mu? Hem kilo verip hem de sıkılaşmak için.

Bende başladım 2/21 dün tamamladım bugün 3ü yapacağım :) Yalnız bende spor sonrası et kıyılmaları felan olmadı acaba verimli yapamıyor muyum?

Ben de egzersizleri yapmak istiyorum ancak video bulamıyorum. 10 years younger in 10 hours ın videosunu nerden nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

X